Kızlar bu arada bi günaydın bile diyemedim. Dün akşam cıp cıp yaptım çıktığımda internet kesilmişti. bir daha giremedim. iş yerinde geldim internet kesilmişti az önce geldi. o yüzden geçmiş birikmiş onları okudum bişi kaçırmayım diye. eminim erenaefe nin gözü değdi. beddua etti başakın interneti kesilsin diye. kem gözlerden korumak için şöööle nazar boncuklarımı takıveriyim
Hepinize COŞKUN SABAHLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR diliyorummm hatunlarııııııımmmmmmmmm!!!!!!
evet iyi olmş bayat pasta almaktan daha iyi beleşe gelmesi bu seni mutlu etmiştir. koca totonla utanmadan gittin yedin geldin.kızım ben geçmişi derme çatma okudum dedimmm
art niyetli kadın
küstüm tüm iyi niyetimle gelmiştim sana küdtüm artıkk
yok hiçbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmadım gittim yedim içtim geldimmm
bana beleşe geldiii
evet iyi olmş bayat pasta almaktan daha iyi beleşe gelmesi bu seni mutlu etmiştir. koca totonla utanmadan gittin yedin geldin.
şu anda hastaymışın kuzum geçmiş olsun, yataktan kalkmamak için kocanı bekliyorsun, akandenizden pastil istiyorsun, pınardan ve benden ıhlamur, kayınannen den de sana bakmasnı istiyorsun. pesss doğrusu bu kadar tembel bi hatun a rastlamamıştım
ayrıca o cümlen de şöyleydi: derme çatma sürprizini göremedim
yanlış mı anladım. çok kırıldım ama
evet iyi olmş bayat pasta almaktan daha iyi beleşe gelmesi bu seni mutlu etmiştir. koca totonla utanmadan gittin yedin geldin.
şu anda hastaymışın kuzum geçmiş olsun, yataktan kalkmamak için kocanı bekliyorsun, akandenizden pastil istiyorsun, pınardan ve benden ıhlamur, kayınannen den de sana bakmasnı istiyorsun. pesss doğrusu bu kadar tembel bi hatun a rastlamamıştım
ayrıca o cümlen de şöyleydi: derme çatma sürprizini göremedim
yanlış mı anladım. çok kırıldım ama
yaa hastayım yaaa
başak nefes alamıyom kızzz
timsah gibi ensem kocaman oldu bademciklerim yüzünden
azcık nazlanayım napiimmmmmm
yok anam seni pastil kesmez....
ameliyat şart...
beni pastil kesmez
ancak doktor keser
nasıl espirdim ama
cümle aynen şööleydi
geçmişi okudum derme çatma süprüzünü göremedim diiiii
hadi merak ettin nedir süprüzün sööle hadiii
timsah gibi miiiiiyaa hastayım yaaa
başak nefes alamıyom kızzz
timsah gibi ensem kocaman oldu bademciklerim yüzünden
azcık nazlanayım napiimmmmmm
aslında bu benim rahim filmini ikinci çektirişim olacak.kasımda zeynep kamilde çektirdim.aldım sonucu.test kağıdında birşeyler yazıyor anlamadım tabi.internetten araştırdım.sonuçta şunlar yazıyormuş:iki tüp kapalı rahim küçük gelişmemiş.tabi yıkıldım.eşime anlattım şaşırdı.nasıl olur dedi. sen iki kez gebe kaldın kendi gözlerimle görmesem tamam diyeceğim ama yok olmaz yanlış çekmişlerdir dedi.ağladım tabi.bir de rahim küçüklüğü için internette bebek düşer rahim bebeği taşıyamaz doğuma kadar götüremez falan yazıyordu.mahvoldum ne yapacağız dedim eşime dur bir üzülme ne yapılması gerekiyorsa yaparız vardır bir çaresi dedi.
ertesi gün doktora gösterdim filmi.testte yazanların altını kalemle çizdi.baktı filme bunu düzgün çekmemişler hiçbirşey gözükmüyor.bu film tıbben geçersizdir bu filme bakarak sana hiçbirşey söyleyemem bunu kabul etmiyorum ilaç geri çıkmış nasıl farketmezler bir daha çektireceksin dedi.aşağıya indim radyoloji bölümüne çeken doktora dedim doktorum böyle böyle dedi diye.bence de geçersizdir demesin mi?sinir oldum çok kızdım.o yüzden özel hastaneleri soruyorum size.bu sefer özelde yaptıracağım.yanlış teşhis dedikleri bu oluyor işte
ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.aslında bu benim rahim filmini ikinci çektirişim olacak.kasımda zeynep kamilde çektirdim.aldım sonucu.test kağıdında birşeyler yazıyor anlamadım tabi.internetten araştırdım.sonuçta şunlar yazıyormuş:iki tüp kapalı rahim küçük gelişmemiş.tabi yıkıldım.eşime anlattım şaşırdı.nasıl olur dedi. sen iki kez gebe kaldın kendi gözlerimle görmesem tamam diyeceğim ama yok olmaz yanlış çekmişlerdir dedi.ağladım tabi.bir de rahim küçüklüğü için internette bebek düşer rahim bebeği taşıyamaz doğuma kadar götüremez falan yazıyordu.mahvoldum ne yapacağız dedim eşime dur bir üzülme ne yapılması gerekiyorsa yaparız vardır bir çaresi dedi.
ertesi gün doktora gösterdim filmi.testte yazanların altını kalemle çizdi.baktı filme bunu düzgün çekmemişler hiçbirşey gözükmüyor.bu film tıbben geçersizdir bu filme bakarak sana hiçbirşey söyleyemem bunu kabul etmiyorum ilaç geri çıkmış nasıl farketmezler bir daha çektireceksin dedi.aşağıya indim radyoloji bölümüne çeken doktora dedim doktorum böyle böyle dedi diye.bence de geçersizdir demesin mi?sinir oldum çok kızdım.o yüzden özel hastaneleri soruyorum size.bu sefer özelde yaptıracağım.yanlış teşhis dedikleri bu oluyor işte
gülün gülünyaniiiiiiii şeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy....
he he çok komişmiş...
süper çok güldüm :S
timsah gibi miiiiisenden korkmaya başladım.....
eroşum şimdik senin ekranda bu sayfa kaçıncı sayfa gözüküyor???????*
ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.
tamam o zaman 24. sayfaya bak44. sayfada görünüyo noldu kii
ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.