Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

düşüklerinin sebebi neymiş canım kan pıhtılaşmasımı?

evet kan pıhtılaşmasıymış.başka da birşey çıkmadı.şimdi bir tek rahim filmi kaldı.onu da adet olduktan sonra çektireceğim.özelde rahim filmini kaça çekiyorlar.hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim?

evet kan pıhtılaşmasıymış.başka da birşey çıkmadı.şimdi bir tek rahim filmi kaldı.onu da adet olduktan sonra çektireceğim.özelde rahim filmini kaça çekiyorlar.hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim?

burçin kimm?? senin adınmıı??
ben kocaelindeyimm canım bana uzak
neyse yolumuz düşerse bigün tanışırızzz inşallah

ben kıymetliyim kızımmmmmm
aaaa kıskançlarrrrr
herşey doğurabilmek değil canımm
hıh

ben bundan 3-4 ay önce yaptırdım bende anadolu yakasında oturuyorum ek para almadılar kontolde yaptı doktorr cekp verdi elime hangi ahstane dersen erdem hastanesiydi

erdem çakmak mı?muayene ücreti verdin sadece öyle mi?oranın muayene ücreti kaç para?rahim filminde ek ücret almamalarına şaşırdım.güzelmiş

pınar hoş geldin kuzum. kanka naber yaa sabahtan beri int yoktu yeni geldi. şimdi en acilinden geçmişi okuyom. birazdan yazıcam mucuk

teşekkür ederim tatlım. inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

dur bi başaka nispet yapayım:
dün eltimin çocuklarına doğum günü yaptık
kayıannem,annem,teyzem,eltimin annesi oturdukk yedik içtik oohhhhhh
tabi babamlarda ordaydıııı
mutlu bi aile toplantısı yaptıkk

bendede kan pıhtılaşması var ve suan 32 haftalık hamileyim canım rabbim sanada kısmet etsin inşallah...
banada rahim filmi cektir demişti ama kan sonuçlarım cıkınca gerek yok demişti başka dr senin düşüklerininn sebebi belli oldu demişti bende zaten korkuyodum cektirmedim allaha sükür bişeyde olmadı.tıp fakültesi yıl boyunca yer yok demişti maşallah herkes te rahim filmi cektiriyo galiba demiştim:)))

öncelikle erenaycım aşk olsun senin için uğraştığım kafa yorduğum sürprizime deme çatma demişsin çok kırıldım
geçmişten bulup önüne sunacaktım lakin vazgeçtim. ancak arayıp kendin bulursan öğrenebilirsin...

sara ablacım yeni işin yeni şehrin hayır uğurlu olsun kuzum. inşallah tez zamanda uyum sağlarsın.
(sara abla yı bize kızmış gördüm sanki:44::44::44: topik açtık ya)

kuzum doktoruna alttan da gösteriyo musun hani erkek yaa daha zor olur kanımca

pınarcımmmm çok güzel kuzum benim yerimi doldurmuşsun tebriklerrr

hahaaaaaaaaaytttttttttttttt tuzlayım da kokma eminim pastanın kekine varana kadar sen yaptın dimi. külliyen yalan.pastaneden aldınız pastayı ucuz oldun diye de bayat aldın biliyorum

bana da bir doktor gerek yok birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ama başka doktor madem başladın bir işe hepsini yaptır da için rahat etsin aklında şüphe kalmasın dedi.çünkü kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünüyoruz ama kesin değil başka birşeyden de olabilir tıpta %100 diye birşey yoktur dedi.bende çektireyim madem dedim.bakalım hayırlısıyla bir yaptırayım da.

hosbulduk canımm topik hayırlı ugurlu olsun cok güzel olmusss ismide harikaa
sağol bebişimmm topikimizin adını "neşeyle yumurtlayıp zevkler doğuruyoruz " olsun çok istedik ama olmadı.
bizim de felsefemiz bu cümle oldu

kızım ben geçmişi derme çatma okudum dedimmm
art niyetli kadın
küstüm tüm iyi niyetimle gelmiştim sana küdtüm artıkk
yok hiçbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmadım gittim yedim içtim geldimmm
bana beleşe geldiii

Kızlar bu arada bi günaydın bile diyemedim. Dün akşam cıp cıp yaptım çıktığımda internet kesilmişti. bir daha giremedim. iş yerinde geldim internet kesilmişti az önce geldi. o yüzden geçmiş birikmiş onları okudum bişi kaçırmayım diye. eminim erenaefe nin gözü değdi. beddua etti başakın interneti kesilsin diye. kem gözlerden korumak için şöööle nazar boncuklarımı takıveriyim

Hepinize COŞKUN SABAHLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR diliyorummm hatunlarııııııımmmmmmmmm!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…