hey bana bakın hatunlar muhteşem 4lüyüz diye erenay demişti şimdik b.ku bana atıyor.
ohhhhh yeyin yağlı yemekleri, tatlıları börekleri çörekleri oturun totonuzun üstüne ondan sonra "ayyy kilo mu aldım ne? ay ilaçlar kilo yapıyo? ay su içsem yarıyoo, ay stresten kilo alıyorum"
ilaçalara suya strese suç atmayın azıcık boğazınıza sahip çıkın hiçç bişicik olmaz
eroş cum acayip yüznumaram geldi her an kaçabilirim.. hatta ben bi işimi halledip geliyim bekle ok mu????allahımmmmm
doktor başaka ööle bi ilaç versinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haftada 5 kg alsın inşallah
sonra görürüm seni ağlarsın burdaaaaa
ayyy kilo aldım veremiyom diyeeeee
ayrıca "fantastik dörtlü "dediydim ben
eroş cum acayip yüznumaram geldi her an kaçabilirim.. hatta ben bi işimi halledip geliyim bekle ok mu????
kızım nolmuş ayıp mı. yoksa sizin evde wc yokmukızım burda herşeyi paylaşçaz dedik te wc ye kadar paylaşın demedikk
gerçi sen 1 yıl gelmiyon ya merak ediyoz seniiii
kızım nolmuş ayıp mı. yoksa sizin evde wc yokmu
sen de çamaşır toplamaya gittim diye wcye gidiyosun yalan söölüyosun
inşallah ard arda doğurcaz ALLAH ın izniyle... evet havada çok güzel tam gezmelikhep beraber ööle yalnız doğurmak yokk
trengibi ard arda haber vercez ard arda da doğurcaz
oh havada güzel doya doya gezin bakiimmm
canım bende kullandım o hapı proloktinim 60 ların üstüne çıkmıştı ama o ilaç benim acayip iştahımı kesmişti gerçi iyide olmuştu... dr bana 10 kilo vermen gerekiyor demişti bende diyetle sporla 8 kilo vermiştimprolaktinmi yüksek???????
allah kolaylık versin bacım ben neler çektim o hormondan 2 sene canımdan bezdirdi
inşallah seninki benimki kadar inatçı olmz
prolaktin hormonunun ilaçları acaip iştah yapar dikkatli ol kilo problemi yaşama sonra benim gibiiiii
bak başak dalga geçer sonra
sağol canım benim çalışmakta güzel bence kendi paranı kazanmak hergün değişik insanlar görmek bazen yeri geliyor bir hafta dışarı çıkmıyorum sosyofobik oluşacak bişey değilsağol canım benim. evinin , kahvaltı hazırlamanın, istediğin saatte kalkmanın kıymetini bil kuzum. ben çalışıyorum ya birazcık duygu kargaşası yaşıyorum içimde. Allah muhabbetinizi artırsın tabiii gidin gezmelere................
bana bak ipimi koparttırma banaaaaaaaaaaaa:95:
kız ben bilmiyodum yaşını filaaaaaaann erenay bildiği halde unutmuş yaşını ama ben ilk defa öğrendiiiiimmmmmmmmm.
2012 DEĞİL sadece,,,, her doğan güneş umudumuz, her yeni gün uğur getiricek
hey bana bakın hatunlar muhteşem 4lüyüz diye erenay demişti şimdik b.ku bana atıyor.
ohhhhh yeyin yağlı yemekleri, tatlıları börekleri çörekleri oturun totonuzun üstüne ondan sonra "ayyy kilo mu aldım ne? ay ilaçlar kilo yapıyo? ay su içsem yarıyoo, ay stresten kilo alıyorum"
ilaçalara suya strese suç atmayın azıcık boğazınıza sahip çıkın hiçç bişicik olmaz
nazemir abla sen önceden yeter hatunu tanıyor muyduuuunnnn:44::44::44:
ben oturma odamın koltuklarını değişeceğimm
şu ankii koltuklarım fuşya, halım mor lila pembe karışık,tüllerim pembe beyazz
ve ben halımı ve tülümü hemen dğişemicemm
ne renk koltuk alıyımm
ben çok açık krem alıyım dedim ama çok misafirim geliyo olmaz çocuklu falanolunca kollayamayabilirimm
bide istikbalde carmen kanepe takımı var hem yataklı hem sandıklı tam işime yarayacak bi takımm
karasızım bi yardım eli uzatında karar vveriyimmm
yok bizim evde wc biz bahçemiz var orda şettiriyozzz
cıks cıks cıks
niye yalan diyim kiiiiii
kız sen bugün pek bi katısın bana karşı hee
vaaayyyyy eski dost yaniiiaynen bende ne yesem yarıyo dikkat ediyom yinede kilo veremiyom diyodum ama spor yaptımmı yesemde almıyorum....evet ben bir sene olacak kk ye gireli ilk tanıdığım insanlardandır yeter
giydirmeli koltuklar var hiç örtü gibi durmuyor onların temizliğide kolay at makinaya yıka ikeada görmüştüm bende ... bende değiştirirsem ondan almayı düşünüyorum çünkü bende açık renk istiyorum ve koltuk silmeyi hiç sevmem...bu arada geçmiş olsun yazacaktım az önce unutmuşum geçmiş olsun hastalarımıza
vala ne bilim eroşum şiirimi felan pek sallamayınca hayal kırıklığı yaptı bende
vaaayyyyy eski dost yaniii
oturma odasına alıyorsan bence de takım alma yaaaaa iki tane kanepe al en güzeli ben de ööle yapçam. ne ööle her yer dolu oluyor. ben sevmem kalabalık ev. size geldiğimde , bana koşturcak yer kalsın:122:sağolasın canım yaaa
ama o kılıflıların tipini hiç beğenmiyomm
bide bana sandıklı lazım fazlalık eşyaları kaldırmak için
onun için karasızımm,eşim de 2 kanepe alalım takım almayalım diyo
oda armut puflar varya onları seviyo onlardan istiyoo
varmı aklında olan bi marka bakayım belki beğenirimm
eroşcum tülünün perdenin halının bi de almak istediğin kanepelerin rengini koy da yorum yapiyim kafamda canlandıramadım nasıl renkler:100::100::100::100::100::100::100:
oturma odasına alıyorsan bence de takım alma yaaaaa iki tane kanepe al en güzeli ben de ööle yapçam. ne ööle her yer dolu oluyor. ben sevmem kalabalık ev. size geldiğimde , bana koşturcak yer kalsın:122: