Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu topik neşeli topik kaçmaz kimse burdan
hemde buraya gelenlerde neşeli kızlar bak ben akandenize ısındımm
tam bizim kaffadan birine benziyoooo

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
:KK55:
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
:KK57:
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan
UMUT
attachment.php
şu an 32 haftalık, annesinin karnında
:KK49:
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
PİNARGRKN: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, ...

nazemir ablacım altta gözüküyosun, laf atta azıcık sohbet edelim. nerelerdesin, evde misin işte misin anlat bakalım:KK19::KK19:

kırıldım size ama genede yazıyım 23yasındayım 1.5yıllık evliyim 5aydır korunmuyoruz bebisimiz ortada yok bu ay gittim doktora akıntımda mikrop cıktı tedaviye basladık esimde bende brde troitlerimin calısmadıgını ögrendim bu yüzdende hamiş kalamıyomusum bakalım 2012 bize ugur getiricekmi dersiniz?

Son düzenleme:
kırıldım size ama genede yazıyım 23yasındayım 1.5yıllık evliyim 5aydır korunmuyoruz bebisimiz orada yok bu ay gittim doktora akıntımda mikrop cıktı tedaviye basladık esimde bende brde troitlerimin calısmadıgını ögrendim bu yüzdende hamiş kalamıyomusum bakalım 2012 bize ugur getiricekmi dersiniz?

pınar bak ben unutmamışım sadece tereddütte kaldımmm
başak unuttu ahh başak ahhh
bu başak varya pınar bi bilsenn
hep onun yüzünden hepp

ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.

sağol canım ilk defa sen sakince anlattın. bazı hatunlar çok fecii anlatıyor. ama zaten rahme bişiler yerleştirme, itikleme fikri beni bi acayip yapıyor. hani rutin kontrollerde de uzun ince bişi itikliyorlar ya , ayyyyyyy bir gün boyunca kendime gelemiyorum
bende senin gibi duyduğum için erteledikçe ertelemiştim rahim filmini ama sonunda yaptırmak zorunda kaldım ama benimki çok ağrılı oldu ağrısız çeken yerlerde varmış bilseydim 5 kuruş fazla olsun ağrısız olsun...
nazemir ablacım altta gözüküyosun, laf atta azıcık sohbet edelim. nerelerdesin, evde misin işte misin anlat bakalım:KK19::KK19:

geçmişi okuyordum anca bitirdim ne zaman bukadar sayfa oldu:nazar:değmesin... ben evdeyim ev hanımıyım... yeni kalktım sayılır kahvaltı hazırlayacam bugün biraz geç kaldık eşimin işi vardı erkenden onları halletmeye gitti biraz sonra gelecek bi size bakıp öyle hazırlamaya başlıyayım dedim bugün çok giremem belki eşimin izin günü gezecez biraz ...sizde kaynatmışınız oh ne güzel ALLAH neşenizi bozmasın bu neşeylede yumurtlayıp doğurursunuz inşallah yani doğururuz..:21:.

he birde gögüsüm agrıyo diyodum ya tabi siz onuda hatırlamassınız artık basak hanımla erenayefe hanımlar onuda söyliyim süt hormonlarım yüksek cıktı bu yüzden gögüsüm acıyomus

Son düzenleme:
bende senin gibi duyduğum için erteledikçe ertelemiştim rahim filmini ama sonunda yaptırmak zorunda kaldım ama benimki çok ağrılı oldu ağrısız çeken yerlerde varmış bilseydim 5 kuruş fazla olsun ağrısız olsun...

geçmişi okuyordum anca bitirdim ne zaman bukadar sayfa oldu:nazar:değmesin... ben evdeyim ev hanımıyım... yeni kalktım sayılır kahvaltı hazırlayacam bugün biraz geç kaldık eşimin işi vardı erkenden onları halletmeye gitti biraz sonra gelecek bi size bakıp öyle hazırlamaya başlıyayım dedim bugün çok giremem belki eşimin izin günü gezecez biraz ...sizde kaynatmışınız oh ne güzel ALLAH neşenizi bozmasın bu neşeylede yumurtlayıp doğurursunuz inşallah yani doğururuz..:21:.

hep beraber ööle yalnız doğurmak yokk
trengibi ard arda haber vercez ard arda da doğurcaz
oh havada güzel doya doya gezin bakiimmm

he birde gögüsüm agrıyo diyodum ya tabi siz onuda hatırlamassınız artık basak hanımla erenayefe hanımlar onuda söyliyim süt hormonlarım yüksek cıktı bu yüzden gögüsüm acıyomus

prolaktinmi yüksek???????:KK30:
allah kolaylık versin bacım ben neler çektim o hormondan 2 sene canımdan bezdirdi:KK50:
inşallah seninki benimki kadar inatçı olmz:KK20:
prolaktin hormonunun ilaçları acaip iştah yapar dikkatli ol kilo problemi yaşama sonra benim gibiiiii:KK51::KK51:
bak başak dalga geçer sonra

sağol canım benim. evinin , kahvaltı hazırlamanın, istediğin saatte kalkmanın kıymetini bil kuzum. ben çalışıyorum ya birazcık duygu kargaşası yaşıyorum içimde. Allah muhabbetinizi artırsın tabiii gidin gezmelere................

hep onun yüzünden hepp
bana bak ipimi koparttırma banaaaaaaaaaaaa:95:
kırıldım size ama genede yazıyım 23yasındayım 1.5yıllık evliyim 5aydır korunmuyoruz bebisimiz ortada yok bu ay gittim doktora akıntımda mikrop cıktı tedaviye basladık esimde bende brde troitlerimin calısmadıgını ögrendim bu yüzdende hamiş kalamıyomusum bakalım 2012 bize ugur getiricekmi dersiniz?
kız ben bilmiyodum yaşını filaaaaaaann erenay bildiği halde unutmuş yaşını ama ben ilk defa öğrendiiiiimmmmmmmmm.
2012 DEĞİL sadece,,,, her doğan güneş umudumuz, her yeni gün uğur getiricek:KK34::KK34:

hep onun yüzünden hepp

mühtesem 4lüyüz diyodu birde hemen baskalrını bulunca bzleri unuttu hatun bosver bee buda gelir buda gecer aglama sarkısı geldi aklıma dost kazıgı bu oluyomus demek :KK9: he harbi dolunay nerelerde napıyyo bilen varmı?

mühtesem 4lüyüz diyodu birde hemen baskalrını bulunca bzleri unuttu hatun bosver bee buda gelir buda gecer aglama sarkısı geldi aklıma dost kazıgı bu oluyomus demek :KK9: he harbi dolunay nerelerde napıyyo bilen varmı?

valla hiç sesi yok bu dolunayınn
kızım başaka güven mi olr ya:KK33::KK9:
kız kankama yüklenmiyim şiir bile yazdı o bana canım kankam benimmmm:KK16:

allah kolaylık versin bacım ben neler çektim o hormondan 2 sene canımdan bezdirdi:KK50:
prolaktin hormonunun ilaçları acaip iştah yapar dikkatli ol kilo problemi yaşama sonra benim gibiiiii:KK51::KK51:

prolatin icin ilaca baslamadım kuzum troit bezlerim calısmıyomus onlar icin ilaca basladım bende tiroitlerim calısmadıgı icin kilo alıyomusum simdi bu ilacla kilolarımı vericem insallah

prolatin icin ilaca baslamadım kuzum troit bezlerim calısmıyomus onlar icin ilaca basladım bende tiroitlerim calısmadıgı icin kilo alıyomusum simdi bu ilacla kilolarımı vericem insallah

inşallah verirsin tatlım yaaa
prolaktin de çok engel bebeğe ama
ilaca başlarsan kötü olur dedimmm canımcımm dikkatli olursunn

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

valla hiç sesi yok bu dolunayınn
kızım başaka güven mi olr ya:KK33::KK9:
kız kankama yüklenmiyim şiir bile yazdı o bana canım kankam benimmmm:KK16:
hey bana bakın hatunlar muhteşem 4lüyüz diye erenay demişti şimdik b.ku bana atıyor.:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ohhhhh yeyin yağlı yemekleri, tatlıları börekleri çörekleri oturun totonuzun üstüne ondan sonra "ayyy kilo mu aldım ne? ay ilaçlar kilo yapıyo? ay su içsem yarıyoo, ay stresten kilo alıyorum"
ilaçalara suya strese suç atmayın azıcık boğazınıza sahip çıkın hiçç bişicik olmaz :63::63::63:

X