PINAR ın yaşı kaç biliyo msn
yok kızım ya elimdeki bilgi kısıtlı sadece 1.5 yıllık evli olduğu yazıyo. alındı hatun beni unutmuşun diyo.sanki 23 diye hatırlıyom ben ama 27 miydi????
bak eski topikee
yok kızım ya elimdeki bilgi kısıtlı sadece 1.5 yıllık evli olduğu yazıyo. alındı hatun beni unutmuşun diyo.
kırıldım size ama genede yazıyım 23yasındayım 1.5yıllık evliyim 5aydır korunmuyoruz bebisimiz orada yok bu ay gittim doktora akıntımda mikrop cıktı tedaviye basladık esimde bende brde troitlerimin calısmadıgını ögrendim bu yüzdende hamiş kalamıyomusum bakalım 2012 bize ugur getiricekmi dersiniz?
ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.
bende senin gibi duyduğum için erteledikçe ertelemiştim rahim filmini ama sonunda yaptırmak zorunda kaldım ama benimki çok ağrılı oldu ağrısız çeken yerlerde varmış bilseydim 5 kuruş fazla olsun ağrısız olsun...sağol canım ilk defa sen sakince anlattın. bazı hatunlar çok fecii anlatıyor. ama zaten rahme bişiler yerleştirme, itikleme fikri beni bi acayip yapıyor. hani rutin kontrollerde de uzun ince bişi itikliyorlar ya , ayyyyyyy bir gün boyunca kendime gelemiyorum
nazemir ablacım altta gözüküyosun, laf atta azıcık sohbet edelim. nerelerdesin, evde misin işte misin anlat bakalım
bende senin gibi duyduğum için erteledikçe ertelemiştim rahim filmini ama sonunda yaptırmak zorunda kaldım ama benimki çok ağrılı oldu ağrısız çeken yerlerde varmış bilseydim 5 kuruş fazla olsun ağrısız olsun...
geçmişi okuyordum anca bitirdim ne zaman bukadar sayfa oldudeğmesin... ben evdeyim ev hanımıyım... yeni kalktım sayılır kahvaltı hazırlayacam bugün biraz geç kaldık eşimin işi vardı erkenden onları halletmeye gitti biraz sonra gelecek bi size bakıp öyle hazırlamaya başlıyayım dedim bugün çok giremem belki eşimin izin günü gezecez biraz ...sizde kaynatmışınız oh ne güzel ALLAH neşenizi bozmasın bu neşeylede yumurtlayıp doğurursunuz inşallah yani doğururuz.. .
he birde gögüsüm agrıyo diyodum ya tabi siz onuda hatırlamassınız artık basak hanımla erenayefe hanımlar onuda söyliyim süt hormonlarım yüksek cıktı bu yüzden gögüsüm acıyomus
sağol canım benim. evinin , kahvaltı hazırlamanın, istediğin saatte kalkmanın kıymetini bil kuzum. ben çalışıyorum ya birazcık duygu kargaşası yaşıyorum içimde. Allah muhabbetinizi artırsın tabiii gidin gezmelere................bende senin gibi duyduğum için erteledikçe ertelemiştim rahim filmini ama sonunda yaptırmak zorunda kaldım ama benimki çok ağrılı oldu ağrısız çeken yerlerde varmış bilseydim 5 kuruş fazla olsun ağrısız olsun...
geçmişi okuyordum anca bitirdim ne zaman bukadar sayfa oldudeğmesin... ben evdeyim ev hanımıyım... yeni kalktım sayılır kahvaltı hazırlayacam bugün biraz geç kaldık eşimin işi vardı erkenden onları halletmeye gitti biraz sonra gelecek bi size bakıp öyle hazırlamaya başlıyayım dedim bugün çok giremem belki eşimin izin günü gezecez biraz ...sizde kaynatmışınız oh ne güzel ALLAH neşenizi bozmasın bu neşeylede yumurtlayıp doğurursunuz inşallah yani doğururuz.. .
bana bak ipimi koparttırma banaaaaaaaaaaaa:95:pınar bak ben unutmamışım sadece tereddütte kaldımmm
başak unuttu ahh başak ahhh
bu başak varya pınar bi bilsenn
hep onun yüzünden hepp
kız ben bilmiyodum yaşını filaaaaaaann erenay bildiği halde unutmuş yaşını ama ben ilk defa öğrendiiiiimmmmmmmmm.kırıldım size ama genede yazıyım 23yasındayım 1.5yıllık evliyim 5aydır korunmuyoruz bebisimiz ortada yok bu ay gittim doktora akıntımda mikrop cıktı tedaviye basladık esimde bende brde troitlerimin calısmadıgını ögrendim bu yüzdende hamiş kalamıyomusum bakalım 2012 bize ugur getiricekmi dersiniz?
pınar bak ben unutmamışım sadece tereddütte kaldımmm
başak unuttu ahh başak ahhh
bu başak varya pınar bi bilsenn
hep onun yüzünden hepp
mühtesem 4lüyüz diyodu birde hemen baskalrını bulunca bzleri unuttu hatun bosver bee buda gelir buda gecer aglama sarkısı geldi aklıma dost kazıgı bu oluyomus demekhe harbi dolunay nerelerde napıyyo bilen varmı?
prolaktinmi yüksek???????
allah kolaylık versin bacım ben neler çektim o hormondan 2 sene canımdan bezdirdi
inşallah seninki benimki kadar inatçı olmz
prolaktin hormonunun ilaçları acaip iştah yapar dikkatli ol kilo problemi yaşama sonra benim gibiiiii
bak başak dalga geçer sonra
prolatin icin ilaca baslamadım kuzum troit bezlerim calısmıyomus onlar icin ilaca basladım bende tiroitlerim calısmadıgı icin kilo alıyomusum simdi bu ilacla kilolarımı vericem insallah
prolaktinmi yüksek???????
allah kolaylık versin bacım ben neler çektim o hormondan 2 sene canımdan bezdirdi
inşallah seninki benimki kadar inatçı olmz
prolaktin hormonunun ilaçları acaip iştah yapar dikkatli ol kilo problemi yaşama sonra benim gibiiiii
bak başak dalga geçer sonra
mühtesem 4lüyüz diyodu birde hemen baskalrını bulunca bzleri unuttu hatun bosver bee buda gelir buda gecer aglama sarkısı geldi aklıma dost kazıgı bu oluyomus demekhe harbi dolunay nerelerde napıyyo bilen varmı?
hey bana bakın hatunlar muhteşem 4lüyüz diye erenay demişti şimdik b.ku bana atıyor.valla hiç sesi yok bu dolunayınn
kızım başaka güven mi olr ya
kız kankama yüklenmiyim şiir bile yazdı o bana canım kankam benimmmm
prolatin icin ilaca baslamadım kuzum troit bezlerim calısmıyomus onlar icin ilaca basladım bende tiroitlerim calısmadıgı icin kilo alıyomusum simdi bu ilacla kilolarımı vericem insallah