Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bu arada bi günaydın bile diyemedim. Dün akşam cıp cıp yaptım çıktığımda internet kesilmişti. bir daha giremedim. iş yerinde geldim internet kesilmişti az önce geldi. o yüzden geçmiş birikmiş onları okudum bişi kaçırmayım diye. eminim erenaefe nin gözü değdi. beddua etti başakın interneti kesilsin diye. kem gözlerden korumak için şöööle nazar boncuklarımı takıveriyim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepinize COŞKUN SABAHLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR diliyorummm hatunlarııııııımmmmmmmmm!!!!!!:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ben küstüm başak beni yanlış anladın ve süprüzünü demedin:KK43::KK43:
bide fırça attın:KK43::KK43:

bu arada regl olmuşun gözümüz aydınn

ayy 8 kişi var topikimizde başak biz bu işi kıvırdık bak kalabalık ve sevimli bi topik oldukk
bize katılanlar sizi seviyoruzzz:KK16::KK16::KK16:

kızım ben geçmişi derme çatma okudum dedimmm
art niyetli kadın
küstüm tüm iyi niyetimle gelmiştim sana küdtüm artıkk:KK5:

yok hiçbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmadım gittim yedim içtim geldimmm
bana beleşe geldiii
evet iyi olmş bayat pasta almaktan daha iyi beleşe gelmesi bu seni mutlu etmiştir. koca totonla utanmadan gittin yedin geldin.
şu anda hastaymışın kuzum geçmiş olsun, yataktan kalkmamak için kocanı bekliyorsun, akandenizden pastil istiyorsun, pınardan ve benden ıhlamur, kayınannen den de sana bakmasnı istiyorsun. pesss doğrusu bu kadar tembel bi hatun a rastlamamıştım:KK19::KK19:
ayrıca o cümlen de şöyleydi: derme çatma sürprizini göremedim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
yanlış mı anladım. çok kırıldım ama

evet iyi olmş bayat pasta almaktan daha iyi beleşe gelmesi bu seni mutlu etmiştir. koca totonla utanmadan gittin yedin geldin.
şu anda hastaymışın kuzum geçmiş olsun, yataktan kalkmamak için kocanı bekliyorsun, akandenizden pastil istiyorsun, pınardan ve benden ıhlamur, kayınannen den de sana bakmasnı istiyorsun. pesss doğrusu bu kadar tembel bi hatun a rastlamamıştım:KK19::KK19:
ayrıca o cümlen de şöyleydi: derme çatma sürprizini göremedim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

cümle aynen şööleydi
geçmişi okudum derme çatma süprüzünü göremedim diiiii
hadi merak ettin nedir süprüzün sööle hadiii

yaa hastayım yaaa
başak nefes alamıyom kızzz
timsah gibi ensem kocaman oldu bademciklerim yüzünden
azcık nazlanayım napiimmmmmm

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
:KK55:
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
:KK57:
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan
UMUT
attachment.php
şu an 32 haftalık, annesinin karnında
:KK49:
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
PNRGRKN: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, ...
Düzenleyen: basakss üzenleme Tarihi : 03-12-2011 Düzenleme Saati :21:49

aslında bu benim rahim filmini ikinci çektirişim olacak.kasımda zeynep kamilde çektirdim.aldım sonucu.test kağıdında birşeyler yazıyor anlamadım tabi.internetten araştırdım.sonuçta şunlar yazıyormuş:iki tüp kapalı rahim küçük gelişmemiş.tabi yıkıldım.eşime anlattım şaşırdı.nasıl olur dedi. sen iki kez gebe kaldın kendi gözlerimle görmesem tamam diyeceğim ama yok olmaz yanlış çekmişlerdir dedi.ağladım tabi.bir de rahim küçüklüğü için internette bebek düşer rahim bebeği taşıyamaz doğuma kadar götüremez falan yazıyordu.mahvoldum ne yapacağız dedim eşime dur bir üzülme ne yapılması gerekiyorsa yaparız vardır bir çaresi dedi.

ertesi gün doktora gösterdim filmi.testte yazanların altını kalemle çizdi.baktı filme bunu düzgün çekmemişler hiçbirşey gözükmüyor.bu film tıbben geçersizdir bu filme bakarak sana hiçbirşey söyleyemem bunu kabul etmiyorum ilaç geri çıkmış nasıl farketmezler bir daha çektireceksin dedi.aşağıya indim radyoloji bölümüne çeken doktora dedim doktorum böyle böyle dedi diye.bence de geçersizdir demesin mi?sinir oldum çok kızdım.o yüzden özel hastaneleri soruyorum size.bu sefer özelde yaptıracağım.yanlış teşhis dedikleri bu oluyor işte:KK47::KK47::KK47:

aslında bu benim rahim filmini ikinci çektirişim olacak.kasımda zeynep kamilde çektirdim.aldım sonucu.test kağıdında birşeyler yazıyor anlamadım tabi.internetten araştırdım.sonuçta şunlar yazıyormuş:iki tüp kapalı rahim küçük gelişmemiş.tabi yıkıldım.eşime anlattım şaşırdı.nasıl olur dedi. sen iki kez gebe kaldın kendi gözlerimle görmesem tamam diyeceğim ama yok olmaz yanlış çekmişlerdir dedi.ağladım tabi.bir de rahim küçüklüğü için internette bebek düşer rahim bebeği taşıyamaz doğuma kadar götüremez falan yazıyordu.mahvoldum ne yapacağız dedim eşime dur bir üzülme ne yapılması gerekiyorsa yaparız vardır bir çaresi dedi.

ertesi gün doktora gösterdim filmi.testte yazanların altını kalemle çizdi.baktı filme bunu düzgün çekmemişler hiçbirşey gözükmüyor.bu film tıbben geçersizdir bu filme bakarak sana hiçbirşey söyleyemem bunu kabul etmiyorum ilaç geri çıkmış nasıl farketmezler bir daha çektireceksin dedi.aşağıya indim radyoloji bölümüne çeken doktora dedim doktorum böyle böyle dedi diye.bence de geçersizdir demesin mi?sinir oldum çok kızdım.o yüzden özel hastaneleri soruyorum size.bu sefer özelde yaptıracağım.yanlış teşhis dedikleri bu oluyor işte:KK47::KK47::KK47:

allahım nasıl yanlışlıklar yapıyolar yaaaa
neyseki doktorun rahatlatmışş
bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ellerine kaldık diye parmaklarında oynatıyolarr
cıks cıks cıks
kızdım yaaa
neyse sonucunu yanlış çıkmasına da sevindimm ya gerçek olsaydıı
inşaallah bu sefer adam gibi çekerler

ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.

eroşum şimdik senin ekranda bu sayfa kaçıncı sayfa gözüküyor???????*

komik değildiki neyine gülim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
komik olsa gülerdim...:)
ben daha komiğini yapabilebilirim

ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.

hayır kötü değil.yarı çıplak yatıyorsun masaya.üstünde görüntüleme aleti var.bacaklarını açıyorsun.doktor spekulum yerleştiriyor rahme sabit dursun diye o zaman canın acıyor biraz tabi.sonra içini ilaçlı pamukla temizliyor.ilaç enjekte ediyor yanma ve adet sancısı gibi ağrın oluyor.bi kaç dakika bekliyorlar.sonra ilaç dağılmıştır herhalde deyip filmi çekşyorlar.doktor yine ilaçlı pamukla rahmi sildikten sonra aleti çıkarıyor ve altını silip kalkıyorsun.5-7 dakkalık bir işlem.sonrasında kanamam oldu ve bir kaç saatte ağrım oldu

X