- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
senin rahim filmini ben çekersem tam da ööle bi sahne olurrr:104:
bence de
ilk defa sana katılıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin rahim filmini ben çekersem tam da ööle bi sahne olurrr:104:
Engin denizlerde boquldum
Renqim soldu,kesildi soluqum
Ezildim itildim kenara atıldım
Ne kıymetli olduqumu seninle anladım...
Aylardır umutsuzluqa kapıldım
Yalnız kaldım kör kuyulara atıldım
Eskimeyen en qüzel duygularımı
Farkettiqimi seninle anladım
Erenayefe seni iyi ki tanıdım...
eroooşşuuuuuummm nerdesinnn bu şiiri sana yazdım kuzuuuuummmmm
sağol canım ilk defa sen sakince anlattın. bazı hatunlar çok fecii anlatıyor. ama zaten rahme bişiler yerleştirme, itikleme fikri beni bi acayip yapıyor. hani rutin kontrollerde de uzun ince bişi itikliyorlar ya , ayyyyyyy bir gün boyunca kendime gelemiyorumhayır kötü değil.yarı çıplak yatıyorsun masaya.üstünde görüntüleme aleti var.bacaklarını açıyorsun.doktor spekulum yerleştiriyor rahme sabit dursun diye o zaman canın acıyor biraz tabi.sonra içini ilaçlı pamukla temizliyor.ilaç enjekte ediyor yanma ve adet sancısı gibi ağrın oluyor.bi kaç dakika bekliyorlar.sonra ilaç dağılmıştır herhalde deyip filmi çekşyorlar.doktor yine ilaçlı pamukla rahmi sildikten sonra aleti çıkarıyor ve altını silip kalkıyorsun.5-7 dakkalık bir işlem.sonrasında kanamam oldu ve bir kaç saatte ağrım oldu
baş harflerini de fark ettin mihmm hmmm hmmmmmmhmmmm hhmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmm hmmmmmm
beğendim sağol canım kankammm benim yaaaaaaaaaaaaaaa
utndım şimdi ben bu sayfayı atlamışım haberim yokktu bu sayfadann:13::128:
bu cuma adetimi bekliyorum.cuma günü gitsem muayene olup durumu söylesem hemen adet bitiminde çekiyorlar mı filmi 10 gün dolmadan.ne zaman gitmeliyim doktora?
baş harflerini de fark ettin mi
eroşum ağlıyo musun kuzum cevap yazamadın. kocan bile sana bööle şiir yazmadı dimi.
akşama evde kavga mı vaarrrrr yapma kuzum benim için kocana kıymaaaaaaaa:123:
inan mıyorum yaaaa şu an gözlerime kulaklarıma burnuma ve bilumum vücut organlarıma inanamıyorum.akrostij deniliyodu dimi bu şiire
başak hava ööle güzelki şu anda dışarıda sanki ilk bahar ılık güneşli miss gibi hava
kocişim olsaydı da gezseydikk
inan mıyorum yaaaa şu an gözlerime kulaklarıma burnuma ve bilumum vücut organlarıma inanamıyorum.
ya ben o kadar , akrostij mi makrostij mi ne zıkkımsa, uğraşmışım yazmak için. kadın kı.ıyla okudu bıraktı. kocam olaydı gezeydik diyo..
yok anam yoooooookkkkkkk hata etmişim kafa yormakla, seninle didişmek en iyisi
bak bi de itiraf ediyo "okudum- duygulandım- çamaşır toplamaya gittim" diyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:duygulandım beni bu kadar sevmene ama ağlamadımm çamaşırım vardı balkonda onu topladımm
ayrıca kocam şiir yazmasada sööler bana ben onu bi şiir için kırmam kavgada etmemm
kıyamam zaten benim mükemmel kocam ooooo(canımıniçi,miskokulum)
ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...
BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan UMUTşu an 32 haftalık, annesinin karnında
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
PNRGRKN: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, ...Düzenleyen: basakss üzenleme Tarihi : 03-12-2011 Düzenleme Saati 49
bak bi de itiraf ediyo "okudum- duygulandım- çamaşır toplamaya gittim" diyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
acaba çok merak ediyorum acaba o miskokulu kocan hiç terlemiyo mu acabaaaaa çok merak ettim yanneeeeeeeeeeeeee :120::113::83:
bak bir sürü smiley kullandım çünkü duygularım çok karışık ne koyacağımı şaşırdım
en çokta burun kıvırma smileyini yaşıyorum şu an
bi aşağıya bak bakalım kimse kalmadı kaçırdık yine insanları, bizi tanıyan pınar bilem biz didişince kaçtı edepli ol azcıııııkkkkkkkk
yok kuzum yok eski listeye bakıp yazdım. diğer topikteki listede de bu kadar yazıyo vallla. sen ayrıntılı anlat ekliyimbeni hatırlayamamıssın ya cok üzüldüm cok kırıldım gelmiyom artık benn hııııı
kocanı ne kıskancam beeeeeee. benim kocam da mis kokar, yastıkı bilem başka bir güzel kokar. ayakları da kokmaz hiiiiiiiiiiiççççççççççççççterlese daha da güzl kokar benim miskokulu tertemiz kocacımmmm:98:
kocamı da mı kıskanıyon artıkkkkk
bende seni avutma smile lini arıyommm:101:
ne yapayım bugün algı 0 bende hastayım yaaa
kocanı ne kıskancam beeeeeee. benim kocam da mis kokar, yastıkı bilem başka bir güzel kokar. ayakları da kokmaz hiiiiiiiiiiiçççççççççççççç