günaydın
yavrular nasılsınızzz:26::26::26::26: yenilikler güzelikler dolu bir hafta olsunbol bol süpriz çıksın bu hafta
başakım kankam gelince listeyi tekrar göstersene son halini saklıyıım ben öğrenemedim daha
tanıyım herkesiii iyiceee
kızlar güzel ve ağrılı bi hafta sonu geçirdim veeeee dün gece grip oldum boğazlarım şişti
nefes alırken bile acıyoooooo
başak bi ıhlamur demlesene anca o gider şu durumumda
günaydınnnn.............. topigin güzellll bayanlarııı bende geldim artıkkkk
2 bira çak bişeyin kalmaz...
yok yok pastil kullan yumaşatır yada boğaz spreyi naneli naneli ohhhh
başakım kankam gelince listeyi tekrar göstersene son halini saklıyıım ben öğrenemedim daha
tanıyım herkesiii iyiceee
kızlar güzel ve ağrılı bi hafta sonu geçirdim veeeee dün gece grip oldum boğazlarım şişti
nefes alırken bile acıyoooooo
başak bi ıhlamur demlesene anca o gider şu durumumda
iyi dedin de kuzum
kocacım iş te
şimdi sıcacık yatağımdan kalk giyin eczane bul onları al kullann.......:2::2:
oooo fazla yorucu iş bana göree:2::2:
yatıyom yattığım yerde
akşam gelirken alır kocacımm
yada adres vereyim sen getirr
gecmiş olsun canımm cok özledim sizleri topikte cok güzel olmus canlarımm benimmm hepinizi okadar cok özledimki anlatamambu arada bende hastaydımm bronşit olmusum raporluydum evde yattımm cok kötüydüm hem raporluykende kontollerimi yaptırdım ve hüsrana ugradım gebe olabilirim diye ilac vermedi doktor bronsiti ilacsız atlattım kontorollerimdede troitlerimin calısmadıgını ögrendim bide mikrop cıktı akıntımda onun icinde regli oldugumda baslıcam ilac tedavisine esimde baslıcak birde fitil verdi canım troitlerim icin ilac tedavisine basladım bakalım doktor bu durumda gebe kalamazsın dedi ama genede kanda belli olmaz dedi bu ayın 15 beklicem artık bakalımm
günaydın
yavrular nasılsınızzz:26::26::26::26: yenilikler güzelikler dolu bir hafta olsunbol bol süpriz çıksın bu hafta
ben hastanede çalışıyorum bebeeeemmm adres verim sen gel hemen iyileştiririk seni..
ceylan gibi olursun çıkarken böyle seke seke..
sana da geçmiş olsun canım yaaaa
tüh bizim senaryolar asılsız çıktı desene
kaçgün raporluydun da bize niye uğramadın hiç heeee??
merhaba kızlar rahim filminden bahsetmiştim.özelde çektirmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum.özel hastaneler bu işlemi kaç paraya yapıyorlar biliyor musunuz?
inanki kafamı kaldırıcak halim yoktu zar zor 3gündür hastanelerle ugrastım tahlil sonucları falan derken zaman nasıl gecmiş anlamıyordum kuzum yaa sizleri cok ihmal ettim biliyorum ama kızmaa bak ben sana ıhlamur yaptımmm all içç de iyilesss canımmmaffettinmii
merhaba kızlar rahim filminden bahsetmiştim.özelde çektirmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum.özel hastaneler bu işlemi kaç paraya yapıyorlar biliyor musunuz?
kız allah iyiliğini versin
başak olsaydı ondan ceylan olmaz derdii kiloluyum ya
hangi hastanedesin sen:44:
işin kolay haaa
rahat rahat muayene olursun tedavi olursun oohh
bak ıhlmur yaptıysan affederimm
off ya kaynanam yanımda olaydı keşke
o bakardı bana yaaa