Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

düşüklerinin sebebi neymiş canım kan pıhtılaşmasımı?

ohhh maaşallah hatunuma inşallah çok ateşli çekişmeli geçmiştir:KK9::KK9::KK9::KK9:net gitmese demekki yapacağınız yoktu.
inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bebeğim. Rabbim gönlündekini göbeğine kondursunnn:KK49:

kuzuuuum nerdesin sen yaa. valla kusura bakma sen yokken baya sayfa yaptık. okumakta zorlancaksın. ama arkideşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım. beni yalnız bıraktın ama gel de gtelafi et.. bu arada geçmişi okumanı istiyorum elinden geldiğince . sana bi süprizim vardı kaçırma:KK34::KK34::KK34::KK34:

bıdık kim ayollllllllll

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet kan pıhtılaşmasıymış.başka da birşey çıkmadı.şimdi bir tek rahim filmi kaldı.onu da adet olduktan sonra çektireceğim.özelde rahim filmini kaça çekiyorlar.hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim?

ohhh maaşallah hatunuma inşallah çok ateşli çekişmeli geçmiştir:KK9::KK9::KK9::KK9:net gitmese demekki yapacağınız yoktu.
inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bebeğim. Rabbim gönlündekini göbeğine kondursunnn:KK49:

kuzuuuum nerdesin sen yaa. valla kusura bakma sen yokken baya sayfa yaptık. okumakta zorlancaksın. ama arkideşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım. beni yalnız bıraktın ama gel de gtelafi et.. bu arada geçmişi okumanı istiyorum elinden geldiğince . sana bi süprizim vardı kaçırma:KK34::KK34::KK34::KK34:

bıdık kim ayollllllllll

evet kan pıhtılaşmasıymış.başka da birşey çıkmadı.şimdi bir tek rahim filmi kaldı.onu da adet olduktan sonra çektireceğim.özelde rahim filmini kaça çekiyorlar.hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim?

valla şanslıyım o konuda burçincim artık beni görünce naptın nooldu oldumu diye soruyo adam doktor benden daha panik...
yok hocam yine olmadı sende bi sorun var galiba diyorum...:KK70:
adam dövecek beni galiba..
bugün aradı gün içinde yokum akşam nöbete geliyorum bi gel bakalım tekrar bu ayda olmazsa dövücem seni diyo...
böyle anlaşıp gidiyoz....
ben içerenköy özel bayındır hastanesindeyim...
beklerim gelin çay içek kahve içek muayene olak..:KK70:
diyetisyende var kız gel...
burçin kimm?? senin adınmıı??
ben kocaelindeyimm canım bana uzak
neyse yolumuz düşerse bigün tanışırızzz inşallah
gene nisbet yapıyon hee bizim kaynalar kötü sana iyisi ras gelmiş canım basak olsaydı simdi cevabını verirdi sana :KK9: cagırda gelsin kayınannen baksın sana kıymetli gelinnn..bi doguramadında niye bakıyosa sana sankimm heeee:KK9:basak yok ben ugrasıyım senle

ben kıymetliyim kızımmmmmm
aaaa kıskançlarrrrr
herşey doğurabilmek değil canımm:nazar::KK1:
hıh:KK60::KK60:

bıdık kim ayollllllllll

ben bundan 3-4 ay önce yaptırdım bende anadolu yakasında oturuyorum ek para almadılar kontolde yaptı doktorr cekp verdi elime hangi ahstane dersen erdem hastanesiydi

erdem çakmak mı?muayene ücreti verdin sadece öyle mi?oranın muayene ücreti kaç para?rahim filminde ek ücret almamalarına şaşırdım.güzelmiş:KK9::KK9::KK9:

pınar hoş geldin kuzum. kanka naber yaa sabahtan beri int yoktu yeni geldi. şimdi en acilinden geçmişi okuyom. birazdan yazıcam mucuk

inşallah diyoruz biz de canım merak etme burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız inşallahhhhhhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kendini tanıttığın için tşklerrrr. bat geldimi gelicek mi telaşı yaşamayalım diye bat listesi yapmıyoruz ama farklı bir listemiz var hemmmmen seni ekliyorum. burda herşeyi akışına bırakıyoruz inşallahhhhhhhh:21::21::21::21::21::21:

teşekkür ederim tatlım. inşallah hayırlısı olsun hepimiz için :KK49:

dur bi başaka nispet yapayım:
dün eltimin çocuklarına doğum günü yaptık
kayıannem,annem,teyzem,eltimin annesi oturdukk yedik içtik oohhhhhh
tabi babamlarda ordaydıııı
mutlu bi aile toplantısı yaptıkk:63::63:

bendede kan pıhtılaşması var ve suan 32 haftalık hamileyim canım rabbim sanada kısmet etsin inşallah...
banada rahim filmi cektir demişti ama kan sonuçlarım cıkınca gerek yok demişti başka dr senin düşüklerininn sebebi belli oldu demişti bende zaten korkuyodum cektirmedim allaha sükür bişeyde olmadı.tıp fakültesi yıl boyunca yer yok demişti maşallah herkes te rahim filmi cektiriyo galiba demiştim:)))

günaydın arkaaşlarımm dün gelemedim durum kötüydüüüü anca bu gün iyiyim

başak geçmişi okudum derme çatma sürprizin ne kuzum göremedim

bu ay kırmızıyım bana da kırmızı pek yakışıyorr artık çalışmalara beraber başlarızz
sen beni kıskandığından kesin hamile kalırsın
bende seni kıskanırım :KK60::KK60:
kızlar ne güzel kalabalık olduk
ben pek katılamadım aranıza ama bu gün burdayımm

öncelikle erenaycım aşk olsun senin için uğraştığım kafa yorduğum sürprizime deme çatma demişsin çok kırıldım:KK19::KK19::KK19:
geçmişten bulup önüne sunacaktım lakin vazgeçtim. ancak arayıp kendin bulursan öğrenebilirsin...

günaydın kızlar yeni yopik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsun umarım hepiniz iyisinizdir ben iyi olmaya ve yeni çevreme alışmaya çalışıyorum.görüşmek üzere hoşçakalın.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sara ablacım yeni işin yeni şehrin hayır uğurlu olsun kuzum. inşallah tez zamanda uyum sağlarsın.
(sara abla yı bize kızmış gördüm sanki:44::44::44: topik açtık ya)

valla şanslıyım o konuda burçincim artık beni görünce naptın nooldu oldumu diye soruyo adam doktor benden daha panik...
yok hocam yine olmadı sende bi sorun var galiba diyorum...:KK70:
adam dövecek beni galiba..
bugün aradı gün içinde yokum akşam nöbete geliyorum bi gel bakalım tekrar bu ayda olmazsa dövücem seni diyo...
böyle anlaşıp gidiyoz....
ben içerenköy özel bayındır hastanesindeyim...
beklerim gelin çay içek kahve içek muayene olak..:KK70:
diyetisyende var kız gel...

kuzum doktoruna alttan da gösteriyo musun hani erkek yaa daha zor olur kanımca:KK17:

gene nisbet yapıyon hee bizim kaynalar kötü sana iyisi ras gelmiş canım basak olsaydı simdi cevabını verirdi sana :KK9: cagırda gelsin kayınannen baksın sana kıymetli gelinnn..bi doguramadında niye bakıyosa sana sankimm heeee:KK9:basak yok ben ugrasıyım senle

pınarcımmmm çok güzel kuzum benim yerimi doldurmuşsun tebriklerrr:KK9::KK9:

dur bi başaka nispet yapayım:
dün eltimin çocuklarına doğum günü yaptık
kayıannem,annem,teyzem,eltimin annesi oturdukk yedik içtik oohhhhhh
tabi babamlarda ordaydıııı
mutlu bi aile toplantısı yaptıkk:63::63:
hahaaaaaaaaaytttttttttttttt tuzlayım da kokma eminim pastanın kekine varana kadar sen yaptın dimi. külliyen yalan.pastaneden aldınız pastayı ucuz oldun diye de bayat aldın biliyorum:63::63::63::63::63::63::63::63:

bendede kan pıhtılaşması var ve suan 32 haftalık hamileyim canım rabbim sanada kısmet etsin inşallah...
banada rahim filmi cektir demişti ama kan sonuçlarım cıkınca gerek yok demişti başka dr senin düşüklerininn sebebi belli oldu demişti bende zaten korkuyodum cektirmedim allaha sükür bişeyde olmadı.tıp fakültesi yıl boyunca yer yok demişti maşallah herkes te rahim filmi cektiriyo galiba demiştim:)))

bana da bir doktor gerek yok birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ama başka doktor madem başladın bir işe hepsini yaptır da için rahat etsin aklında şüphe kalmasın dedi.çünkü kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünüyoruz ama kesin değil başka birşeyden de olabilir tıpta %100 diye birşey yoktur dedi.bende çektireyim madem dedim.bakalım hayırlısıyla bir yaptırayım da.

kızım ben geçmişi derme çatma okudum dedimmm
art niyetli kadın
küstüm tüm iyi niyetimle gelmiştim sana küdtüm artıkk:KK5:
öncelikle erenaycım aşk olsun senin için uğraştığım kafa yorduğum sürprizime deme çatma demişsin çok kırıldım:KK19::KK19::KK19:
geçmişten bulup önüne sunacaktım lakin vazgeçtim. ancak arayıp kendin bulursan öğrenebilirsin...

sara ablacım yeni işin yeni şehrin hayır uğurlu olsun kuzum. inşallah tez zamanda uyum sağlarsın.
(sara abla yı bize kızmış gördüm sanki:44::44::44: topik açtık ya)

kuzum doktoruna alttan da gösteriyo musun hani erkek yaa daha zor olur kanımca:KK17:

pınarcımmmm çok güzel kuzum benim yerimi doldurmuşsun tebriklerrr:KK9::KK9:

hahaaaaaaaaaytttttttttttttt tuzlayım da kokma eminim pastanın kekine varana kadar sen yaptın dimi. külliyen yalan.pastaneden aldınız pastayı ucuz oldun diye de bayat aldın biliyorum:63::63::63::63::63::63::63::63:

yok hiçbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmadım gittim yedim içtim geldimmm
bana beleşe geldiii

Kızlar bu arada bi günaydın bile diyemedim. Dün akşam cıp cıp yaptım çıktığımda internet kesilmişti. bir daha giremedim. iş yerinde geldim internet kesilmişti az önce geldi. o yüzden geçmiş birikmiş onları okudum bişi kaçırmayım diye. eminim erenaefe nin gözü değdi. beddua etti başakın interneti kesilsin diye. kem gözlerden korumak için şöööle nazar boncuklarımı takıveriyim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepinize COŞKUN SABAHLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR diliyorummm hatunlarııııııımmmmmmmmm!!!!!!:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

X