- 11 Aralık 2018
- 40.539
- 251.837
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Evet haklısınız. İnsanlar 25 yaşında ölür, 75 gömürler diye bir söz vardır ya; zaten bizim de ölmemize 2 yıl kalmış şurada.
İş yerinden bı arkadaş evlendi, kendinden 20 yaş büyük adamla.Merhaba hanımlar, soru bir arkadaşım için.
22 yaşını doldurmuş(23 demek istemiyor) bir kadınla ile 20-21 yaşında bir erkek ilişki yaşayamaz mı? Çok mu abes? Erkek ne düşünür kadın adım atarsa? Yaşayış şekilleri de aşırı farklı imiş. Ama arkadaşım aşırı hoşlanıyor ve takıntı haline getirmiş. Bir el atın şu gariban arkadaşa be ablalarım, kardeşlerim. Çevreden gelen yorumlar arkadaşımı üzdü de biraz.
20 yaş fenaymış da, 2,3 yaş da problem midir diyorsunuz?İş yerinden bı arkadaş evlendi, kendinden 20 yaş büyük adamla.
Ay yok performansı gençlere taş çıkarır ( ki böyle bir soru sormadım, bel altı konuşma ve esprileri hiç sevmem, kendi durduk yere söylerdi), yaş hiç sorun olmuyor, çok iyi anlaşıyoruz, yaşını hiç göstermiyor vs vs derdi.
Yorum yapmadan konuşmalarını dinlerdim. Bir de çocukları oldu.
Geçen gün Instagramda hesabı önüme düştü.
Bosaniyorlar, yada bosanmislar.
Arkadaşına söyle bu işler öyle kolay değil...
Abowww ben yanlış mı okudum.:):):)20 yaş fenaymış da, 2,3 yaş da problem midir diyorsunuz?
Yaa ne kadar güzel. Ağzınız bal yesin.
iş hayatına yeni girdiği için kimlik sorunları yaşıyormuş. İş hayatında küçük/çaylak olduğu sürekli vurgulanıyor, arkadaşların, ailenin yanında ise yetişkin muamelesi görüyor.
bir de yaş farkından reddedilir miyim korkusu var.
Teşekkürler
Reddedilirse yaş farkından olmaz bence. İlişkiler eskisi gibi "senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın" diye başlamıyor sonuçta. Karşılıklı hoşlanma varsa akışına bıraksın.
"Yaşam tarzları farklı" derken birinin öğrenci, birinin çalışıyor olmasını kastediyorsanız çok önemli değil. Önemli olan beklentiler ve hayatın neresinde durdukları.
Bizim ilişkimiz başladığında sevgilimin okulu bitmemişti ama çalışıyordu. Ben mezundum, çalışıyordum. O yüzden sorun yaşamadık, öğrenci gibi gelmiyordu bana.
Bu çocuk da sonsuza kadar öğrenci kalacak değil.
Ama arkadaşınız yaş olayını kafasına takacaksa ve yaşam tarzından kastınız kafalarının uyuşmamasıysa hiç bulaşmasın.
Yaş farkı önemli değil
Dışardan görünen ilede sonuca ulaşamaz
Bir süre görüşmeden anlayamaz ki
Çevreye bakmasın
Ben ünide okurken salaş giyinen hatta genelde eşofmanla takılan saçı bazen mavi bazen gri olan bi insandım
Hiç alakasız bi şekilde biriyle tanıştım
Full takım elbise giyen işinde gücünde bi adam
İki dünya bir araya gelse siz olmazsınız dediler
2 yıl içinde evlendik
Oda mevburiyetten eşim yurt dışına gidip geliyordu yoksa 1 ayda evlenirdik :)
6 yıldır evliyiz
Yaşamlarının farklı olduğunu sırf çocuğun fiziksel görünüşünden mi tahmin ediyorsunuz?Çocuk serseri, salaş bir tip. Dövmeli mövmeli, piercingli, garip hobileri olan, cool takılmaya çalışan biri. (Biz yaşamları farklıdır diye tahmin ediyoruz.)
Arkadaşım takımla gezer çalıştığı günler, spor olmak isteğinde bile gömlek giyiyor artık.
Yaşamlarının farklı olduğunu sırf çocuğun fiziksel görünüşünden mi tahmin ediyorsunuz?
Saçlarım renkli, tam 10 tane dövmem var, burnumda halka var. Ülkenin en iyi üniversitelerinin birinden 3,75 ortalamayla mezun oldum; yine ülkenin en büyük şirketlerinin birinde 8 sene çalıştım. İşe bile mümkün olduğunca spor gittim, ceket giydiğim sayılıdır.
Burnumu lise 2de deldirdim, ilk dövmemi lise sonda yaptırdım. "O halimle" ÖSS'de nokta atışı istediğim okul ve bölümü kazandım.
Yani dövmeliymiş piercingliymiş, elinizdeki tek veriler bunlarsa hiçbir şey ifade etmez. Bana dışarıdan bakarsanız rock barlarda sabahlayan insan görürsünüz, halbuki evimde kek falan yapıyorumdur o sıralarda.
2-3 yaş fark da hiçbir şey değil, hele ki 20lerinin başında iki insan için. Arkadaşınız yardırsın gitsin (KudrAlobar ahaha bir gülme geldi bunu söylerken).
Ha çocuğu iyi tanıyorsanız ve buna dayanarak olmaz diyorsanız o ayrı.
Bence olgunluk açısından birkaç yaş büyük olmalı. Ama ikisi de çok seviyorlarsa sayının önemi yok
Yaşamlarının farklı olduğunu sırf çocuğun fiziksel görünüşünden mi tahmin ediyorsunuz?
Saçlarım renkli, tam 10 tane dövmem var, burnumda halka var. Ülkenin en iyi üniversitelerinin birinden 3,75 ortalamayla mezun oldum; yine ülkenin en büyük şirketlerinin birinde 8 sene çalıştım. İşe bile mümkün olduğunca spor gittim, ceket giydiğim sayılıdır.
Burnumu lise 2de deldirdim, ilk dövmemi lise sonda yaptırdım. "O halimle" ÖSS'de nokta atışı istediğim okul ve bölümü kazandım.
Yani dövmeliymiş piercingliymiş, elinizdeki tek veriler bunlarsa hiçbir şey ifade etmez. Bana dışarıdan bakarsanız rock barlarda sabahlayan insan görürsünüz, halbuki evimde kek falan yapıyorumdur o sıralarda.
2-3 yaş fark da hiçbir şey değil, hele ki 20lerinin başında iki insan için. Arkadaşınız yardırsın gitsin (KudrAlobar ahaha bir gülme geldi bunu söylerken).
Ha çocuğu iyi tanıyorsanız ve buna dayanarak olmaz diyorsanız o ayrı.
Yaş önemli değil ben de kendimden 3 yaş küçük biriyle çıkmıştım resmen hayatımı sömürdü ama nedeni bu olaydaki gibi yaşayış tarzlarımız çok farklıydı ve ona ayak uydurmaya çalıştım o kadar şeye rağmen de terk edildim hem de ortada hiç bir şey yokken şu an şükrediyorum bence bulaşmasın benden tavsiye tecrübe ile sabit..
Kadının yaşının büyük olması her yönden sıkıntı. Birde doğum yaptığını düşünsene normal halinden daha da büyük vücuden kalıplı ve olgun olacak. Herhalde yanında kardeşi gibi dursun istemez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?