• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Kadının yaşının büyük olması her yönden sıkıntı. Birde doğum yaptığını düşünsene normal halinden daha da büyük vücuden kalıplı ve olgun olacak. Herhalde yanında kardeşi gibi dursun istemez değil mi?

Yirmili yaşların başındaki çocukları evlendirip çocuk sahibi de yaptınız. Eğlenecek bu çocuklar, gezecek, tozacak ilerde yaşları büyüyünce isterlerse evlenecekler.

Ayrıca aralarında 3 yaş olan insanlar öyle kardeş gibi durmazlar.

Yirmili yaşların başındaki çocukları evlendirip çocuk sahibi de yaptınız. Eğlenecek bu çocuklar, gezecek, tozacak ilerde yaşları büyüyünce isterlerse evlenecekler.

Evet, benim annem babamdan 2 yaş büyük. Ama onlar iş ortamında tanıştıkları için bir sorun olmamış. Babam da çok sorumluluk sahibi bir adammış.

Bu arada çook doğru dediniz, bizim grupta evlilik uzak bir ihtimal şu an için. :KK48:

Merhaba hanımlar, soru bir arkadaşım için 🙄.

22 yaşını doldurmuş(23 demek istemiyor) bir kadınla ile 20-21 yaşında bir erkek ilişki yaşayamaz mı? Çok mu abes? Erkek ne düşünür kadın adım atarsa? Yaşayış şekilleri de aşırı farklı imiş. Ama arkadaşım aşırı hoşlanıyor ve takıntı haline getirmiş. Bir el atın şu gariban arkadaşa be ablalarım, kardeşlerim. Çevreden gelen yorumlar arkadaşımı üzdü de biraz.:KK14:

:D Daha ilişki başlamadan çevreden yorum alıp analiz mi yapılıyor? İlişkiye başlarsın yürür mü yürümez mi görürsün, olması gereken budur. Bu kadar büyütüp problem gibi görmenin anlamı nedir ?

:KK70: Daha ilişki başlamadan çevreden yorum alıp analiz mi yapılıyor? İlişkiye başlarsın yürür mü yürümez mi görürsün, olması gereken budur. Bu kadar büyütüp problem gibi görmenin anlamı nedir ?

Kız grubumuzla av köpeği gibi iz sürüyoruz bir süredir. Küçük bilgi kırıntılarını birleştiriyoruz. Oturup kritik yapıyoruz sonra da. :olamaz: :KK70::KK70::KK70:

Destekledim bu yorumu.

Bana da dövme yaptırsak ya artık.
Yaptıralım valla.
Bir başladın mı duramayacaksın zaten :D

Ya o kadar haklısınız ki, kimse çocuğu tanımıyor ama herkes dış görünüşünden dolayı uygun olmadıklarını düşündü. Biz bile düşündük yani bir. Kız arkadaş grubumuzda bayağı eleştirildi malesef.
Dövme artık o kadar çok insanda var ki. Benim annemde bile var :D

Arkadaşlarımın çok büyük bir kısmında dövme var, artık o kadar gözüm alıştı ki görmüyorum bile. Çoğu dövmeli, piercingli, tip olarak uçuk ama hepsi içinde gücünde insanlar. Çoğu evlendi düzenlerini kurdu. Mesela bir kız arkadaşımın saçları yeşil mavi, kolu dövme kaplı ama eşi İç Anadolulu klasik bir Türk ailesine mensup, 3 yaşında kızları var.

Dış görünüşü hayat tarzını yansıtıyor olabilir. Ama olmayabilir de. Birini tanımanın tek yolu onu "tanımak".

Sizin gibi eğitimli, açık görüşlü gençler bile sırf dövmesi var diye birini bu kadar eleştiriyorsa bu toplumun şekilciliği kolay düzelmez ne yazık ki :(

Yaptıralım valla.
Bir başladın mı duramayacaksın zaten :KK70:

Dövme artık o kadar çok insanda var ki. Benim annemde bile var :KK70:

Arkadaşlarımın çok büyük bir kısmında dövme var, artık o kadar gözüm alıştı ki görmüyorum bile. Çoğu dövmeli, piercingli, tip olarak uçuk ama hepsi içinde gücünde insanlar. Çoğu evlendi düzenlerini kurdu. Mesela bir kız arkadaşımın saçları yeşil mavi, kolu dövme kaplı ama eşi İç Anadolulu klasik bir Türk ailesine mensup, 3 yaşında kızları var.

Dış görünüşü hayat tarzını yansıtıyor olabilir. Ama olmayabilir de. Birini tanımanın tek yolu onu "tanımak".

Sizin gibi eğitimli, açık görüşlü gençler bile sırf dövmesi var diye birini bu kadar eleştiriyorsa bu toplumun şekilciliği kolay düzelmez ne yazık ki :KK43:

Çocuğun sleeve tattoo (diyorlar sanırım) şeklinde dövmeleri var. Görünmeyen yerlerini bilmiyoruz. :KK48:

İnanın ben çok beğeniyorum, yaptırmak da istiyordum ama olmadı bazı sebeplerden. İleride görünmeyen bir yerime belki yaptırabilirim.

Çünkü insanlar çok etiketçi. Özellikle bizim çevremizde. :KK14:

bende eşimle tanıştığımda 22 yaşımdaydım o 19 yaşında çok tereddüt ettik ama çok güçlü bi çekim vardı aramızda
yaşayış tarzlarımız aynıydı ..eşimde sorumluluk sahibi bi insan ..evlendiğimizde ben 29 o 26 yaşındaydık 10 yıllık evliyiz şimdi halaaaaa aynıyız (maşalahhh) aşk ve sevgi varsa herşey mümkün
ben minyom biriyim allahtan yaş farkımız anlaşılmıyor :) :)

Çocuğun sleeve tattoo (diyorlar sanırım) şeklinde dövmeleri var. Görünmeyen yerlerini bilmiyoruz. :KK48:

İnanın ben çok beğeniyorum, yaptırmak da istiyordum ama olmadı bazı sebeplerden. İleride görünmeyen bir yerime belki yaptırabilirim.

Çünkü insanlar çok etiketçi. Özellikle bizim çevremizde. :KK14:
Benim kalçamda da var :D Görünmeyen yer :D

İnsanları bırakın, insanlar her şeye etiket yapıştırabilir. Hayatınız boyunca herkes bir şeye laf edecek, kulp takacak, etiket yapıştıracak.

bende eşimle tanıştığımda 22 yaşımdaydım o 19 yaşında çok tereddüt ettik ama çok güçlü bi çekim vardı aramızda
yaşayış tarzlarımız aynıydı ..eşimde sorumluluk sahibi bi insan ..evlendiğimizde ben 29 o 26 yaşındaydık 10 yıllık evliyiz şimdi halaaaaa aynıyız (maşalahhh) aşk ve sevgi varsa herşey mümkün
ben minyom biriyim allahtan yaş farkımız anlaşılmıyor :) :)

Cesaret verici bir yorum daha, mutluluklar dilerim. :KK200::KK37:
Tanıştığınızdasiz de öğrenci miydiniz ?

Sanki ben de 20 li yaşlarda evlensinler dedim herhangi bir yaşta evlenseler dahi bu böyle olacak daha neyin goygoyunu yapıyorsunuz?. Çok iyi biliyorsanız bütün mesuliyeti sanki siz mi alacaksınız. Geçin bunları

Benim Oğlum da bir yıl önce bir beraberliğe başladı. Oğlum 20 yaşındaydı, Sevgilisi ise 25.
Yaşayış tarzları ve hayattan beklentileri şimdilik farklı değil. Kız Oğlumu çok seviyor, Oğlum da Kızı..
Aynen sizin konunuzdaki gibi benim Oğlum da öğrenci, sevgilisi ise hem çalışıyor hem de okuyor.
Ama mesela milliyet olarak bir farklılıkları var. Sevgilisi Alman asıllı.. Gerçi benim Oğlum da Türkiye’de Alman eğitimi almış olsa da, arada sırada bazı farklılıklar oluştuğu oldu. Bana ilişki başlamadan önce bu durumu anlatıp, yaş farkı hakkında ne düşüneceğimi öğrenmek istemişti. Ben, birbirlerini gerçekten sever, sayar ve her koşulda sorunları çözmek mantığı ile yaklaşacak ciddiyette olurlarsa her ikisi de ve aile görgümüze de uygun bir yapıda ise bu kız, bundan büyük mutluluk duyacağımı ve Onu da evladım gibi kabul edeceğimi söylemiştim. Şimdi bir yıldır beraberler , yurtdışındalar ve Oğlum biliyorum ki Sevgilisine , Sevgilisi de Ona destek. Doğru kişiler ise neden olmasın? Hatta elbette olsun..

Sanki ben de 20 li yaşlarda evlensinler dedim herhangi bir yaşta evlenseler dahi bu böyle olacak daha neyin goygoyunu yapıyorsunuz?. Çok iyi biliyorsanız bütün mesuliyeti sanki siz mi alacaksınız. Geçin bunları

Ne mesuliyeti ayol? Niye o kadar sinirlendiniz?

Ne öyle olacak? 33 yaşındayım 23 yaşındaki erkeklerden daha küçük gösteriyorum mesela ben. Üstelik uzun bir kadınım öyle ufak tefek değilim. Kafa yapıları uyuşuyorsa ne problemi olacak? Evlenmeye karar verene kadar geçen sürede de uyuşup uyuşmadığını anlarlar herhalde. Şimdi eğlenme yaşları, takılsınlar, birbirlerini tanısınlar. Gençler mutlu olsun, saçma sapan elalem ne derleri, ay yaş farkı varları kafalarına takmasınlar bu yaşlarda istiyorum ben. Mesuliyetse kabul, Feel Good Inc Feel Good Inc arkadaşınıza söyleyin bütün mesuliyeti ben alıyorum. Laf söyleyenleri bana yollasın.

Son düzenleme:
Yorumlar neticesinde arkadaşım çocukla tanışmaya karar verdi, olumsuz yorumları unuttu burayı okuyunca. Bakalım neler olacak.:KK36::KK36:

Ne mesuliyeti ayol? Niye o kadar sinirlendiniz?

Ne öyle olacak? 33 yaşındayım 23 yaşındaki erkeklerden daha küçük gösteriyorum mesela ben. Üstelik uzun bir kadınım öyle ufak tefek değilim. Kafa yapıları uyuşuyorsa ne problemi olacak? Evlenmeye karar verene kadar geçen sürede de uyuşup uyuşmadığını anlarlar herhalde. Şimdi eğlenme yaşları, takılsınlar, birbirlerini tanısınlar. Gençler mutlu olsun, saçma sapan elalem ne derleri, ay yaş farkı varları kafalarına takmasınlar bu yaşlarda istiyorum ben. Mesuliyetse kabul, Feel Good Inc Feel Good Inc arkadaşınıza söyleyin bütün mesuliyeti ben alıyorum. Laf söyleyenleri bana yollasın.

Biliyor musunuz insanlar ne istediğini bilmiyor ve de ne yaptığının farkında. Elalemden BANANE YAHU? ne saçma bir cevaptır bu. İddia ettiğiniz günler gelirde anlarsınız, hoş şimdi anlamadıktan sonra boş. Neyse kafa size güzel.

Biliyor musunuz insanlar ne istediğini bilmiyor ve de ne yaptığının farkında. Elalemden BANANE YAHU? ne saçma bir cevaptır bu. İddia ettiğiniz günler gelirde anlarsınız, hoş şimdi anlamadıktan sonra boş. Neyse kafa size güzel.

Hiç bir şey anlamadım valla.

Neyse kafayı bilmem hayat bana güzel, gençlere de güzel olsun. Hatta size bile güzel olsun bence. Öpt kib by

BÜtün tantana 2 yaş için mi? 2 yaş fark mı yani? Yaşıtsınız ayol :)

Back