Yaş Farkı Sorunsalı

Siz daha geçenlerde boşanıyorum diye konu açmadınız mı? Hatta yaş farkınında sorun olduğundan falan bahsetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl geçinip gidiyorsunuz?
Siz nerenizle okudunuz,yas farkindan sorun yasamadik,sadece esimle bir sure pandemi sebebiyle gorusemedik,saglik personeli esim,
Bosanalim dedi sonra ortaya cikyi esim biraz ilgi cekmek istemis ,bu gune kadar kavga bile etmedik,

Siz nerenizle okudunuz,yas farkindan sorun yasamadik,sadece esimle bir sure pandemi sebebiyle gorusemedik,saglik personeli esim,
Bosanalim dedi sonra ortaya cikyi esim biraz ilgi cekmek istemis ,bu gune kadar kavga bile etmedik,
GöZümle okuyorum. Yazmışım zaten "yanlış hatırlamıyorsam" diye. E adam çocuk olunca demek oyun istemiş canı :):)

Iliskilerde dengenin onemli oldugunu dusunenlerdenim. Ruh dengesi, yaş dengesi, egitim.. denge bozulunca o iliski de eninde sonunda bozuluyor. 14 yas bence cok fazla. Ister kadin buyuk olsun ister erkek. 2, 3 yas buyuk olmasi cok problem olmasa da 32 yasindaki birinin olgunlugu ile 46 yas ayni olamaz.
48 yasindayim. Ben de yaşımı gostermiyorum ama 32 yasindaki aklimla simdiki aklimin ayni olmadigini biliyorum.
Bir de 12 yilda gosteremedigi cesareti birden gostermesi de hayret verici? Cunku biliyorum ki erkekler birinden hoslanirsa 12 yil beklemez, açılır.

eskiden ben de yaş farkına kafayı çok takardım.
bazen amaannn insanlar birbirini sevmiş bunlar küçük şeyler gerisi boşşş derdim ama başıma gelince anladım ki aslında yaş farkının fazla olmaması önemli...
çiftler arasında en fazla 7 yaş fark olması daha uygun diye düşünüyorum..

12 yıldır tanıdığınıza göre art niyetli olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz.Gönlünüz varsa ve art nıyetlı olduguna ınanmıyorsanız tabi denenebilir yaş farkını 30lardan sonra çokta mühim bulmuyorum açıkçası.Ama gizli saklı yaşamayın çiçekler için herkesin önünde teşekkür edin bakalım tepkisi ne olacak?Yaş farkından dolayı belki de açılamadı bunca zaman sonra emeklilikle göremeyeceği gerçeğiyle yüzyüze geldi? Yaşamadan bilemeyiz bunları .Ben olsam kesinlikle denerdim."Korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin" çok sevdiğim bir sözdür.Yaşayın hayatı doyasıya.

Tum yorumlari okudum yoru.yazan herkese tesekkur ederim. Adamin bir maddi beklentisinin oldugunu sanmiyorum cunku aile durumu ve kendi maasi gayet iyi ayrica ekonomik durumunun her turlu benden daha iyi oldugunu anliyorum en basitinden kullandigi arabadan belli oluyor. Kendisi daha evvel hic bayan arkadasi olmadigi ve eger uyum saglayabilirsek ciddi dusundugunu soylemisti. İste kafami allak bullak eden sorun da bu. Kimseyi uzmek istemiyoru ama kendimde uzulmek istemiyorum. Saniyorum biraz arkadas olarak goruselim daha yakin olalim diyecegim. Surec neyi gosterecek bilmiyorum

Kesinlikle cok dogru 1 tespit yapmissiniz. Katilmamak elde degil. Demek ki toplum olarak koydugumuz kriterlerde 1 yanlislik var ki evlilik kurumu bu denli yiprandi. Bence artik reforme edilmesinin zamani geldi. Iste boyle boyle yeni dusuncelere alismak, alistirmak lazim.

32 çok genç. 14 yaş çok fazla. Birbirinize denk olamazsınız bana göre. İstediği kadar olgun olsun efendi olsun, espri anlayışınızdan hayata bakışınıza kadar farklı olacak. 30un başıyla 40ın sonu arasında fark bence inanılmaz. Ben şahsen uğraşmazdım. 40-41 olsa düşünmem denerdim ama 32 bana gelmezdi açıkçası.
Bir de ben bir erkek utangaç olsa da 10 yıl susup bekler platonun kısmına inanmam. Gerçekçi de değil bana göre

Bir de şu var, ailesi bakalım işler ciddiye binse isteyecek mi? En modern aile bile 32 yaşında genç oğlumu gideyim de 46 yaşında biriyle evlendireyim demez. Bizim aile açıl fikirli geniştir annem kabul etmezdi. Bunlar da yaşanabilir göze alacaksanız olur tabii de.

Canım ben eşimden 6 yaş büyüğüm ilk başlarda istemedim yaş farkından dolayı ama iş ciddiye bindi ve evlendik biz bi sorun yaşamıyoruz ben zaten yasimdan küçük gosteriyorum herkes 35 degilde 25 sanıyor

32 yaşinda hiç iliskisi olmamiş bi de adamin. İlk ilişkisi kendinden 14 yas buyuk bir kadinla olacak ve direkt "ciddi ilişki" boyutuna geçme amaci tasiyor. Bana hiç normal gelmiyor boyle şeyler.

Yas farkı fazla
Ama kendinizi iyi hissettirdiyse bir sans verebilirsiniz
Illa yarin evlenecekmis gibi toplum ne der, aileler kabul etmez gibi şeyleri düşünmek bazen mutlu anlar yasamayi kacirmak anlamina da geliyor
Ama ben sizin duygusal olarak "olursa olur, olmazsa herkes kendi yoluna" diyecek kadar güçlü bir psikolojide oldugunuzu düşünmüyorum
Bekar olmaniz ve belki de kadin erkek ilişkilerinde cok tecrübeli olmamanizdan, olaya direkt evlilik odakli baktığınızi düşündüm
Aslinda flörtlesmek, birlikte yemeğe çıkmak, sinemaya gitmek (pandemideyiz tabii ki de sadece örnek verdim) gibi ortak paylasimlarin olduğu aktiviteleri yapmak için bir engeliniz yok. Ve bu bile insanı mutlu eder, neden hic yasamadan direkt yasa takilarak kendinizi kısıtlıyorsunuz?
Bir de ben bu genç arkadaşın sizi 12 senedir begendigini düşünmüyorum, belki son zamanlarda size farklı bir gözle bakmaya ve hisler beslemeye basladi, acilmak istiyordu emeklilik meselesi de bahanesi oldu, bilemeyiz ki.
Şu da var tabii, araniz kötü sekilde ayrilirsaniz is yerine de yansır, bunlari da düşünün.

32 yaşinda hiç iliskisi olmamiş bi de adamin. İlk ilişkisi kendinden 14 yas buyuk bir kadinla olacak ve direkt "ciddi ilişki" boyutuna geçme amaci tasiyor. Bana hiç normal gelmiyor boyle şeyler.
Annemin instagram adresi yeni açtığında kapalı kullanmayı bilmediğinden açık kalmış. Torunları kocası çocuklarıyla dolu fotoğraf var, yine de tonlarca mesaj geldi. Şansını “olgun” kadınla denemek isteyen ayılar hepsi. Bir kısım erkek evlenmek de değil de evlenme geyiği yapıp tecrübeli kadın fantezisi de yapıyor

Sadece tecrubeli kadin fantazisi olsa iyi, daha bir suru ihtimal insanin aklina geliyor.
Tecrubeden ziyade yaşça buyuk kadinlara kolay seks gozuyle bakip yonelen cok erkek var ama bu en basit ihtimallerden bir tanesi sadece.
Başka nedenler veya sıkıntılar da olabilir.

Burda adam çıkar sağlamak istiyor yazmışlar, adam genö parası da var kimi istese bulur madem. Konu sahibesinden ne çıkarı olabilir Allah aşkına? Çıkar var diyenlere katılmıyorum.

Konu sahibesi düzgün biri diyor madem, ben de o şekilde hissettim. Normalde 14 yaş çok fazla hangi taraf olursa olsun ama ben sizin için bu işi olumlu hissettim içime iyi şeyler doğdu. bence görüşün bakın, arkadaşlığı markadaşlığı geçin sevgili olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…