- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
- Konu Sahibi mavisular72
-
konu sahibinin sorduğu soru ortada, yaş?Vallahi asıl size pes ölümüne savunuyorsunuz yahu.
Bari ortada bir fikir belirtin de konu sahibi yazdıklarınızdan etkilenip canı yanmasın..
Konu sahibi bence bir gözlemleyin. Hemen güvenmeyin, hemen de kestirip atmayın.
46 yaşında aklı başında kadınsınız. Kullanıldığınızı hissettiğiniz an önünüze bakın.
Olumlu olumsuz senaryoyu da düşünüp yola çıkmak aklı başında insanların yapması gereken şeydir.konu sahibinin sorduğu soru ortada, yaş?
eğer deseydi ki, ya bu adamın şöyle şöyle açıkları var, 12 yıldır tanıyorum başından şöyle bir pislik geçti ama ben adama vurgunum falan dese, tamam hadi konu sahibinin canı yanacağı senaryolar üretelim de.
sorulan kısım yaş. adamı 12 yıldır tanıyor. bu aşamada konu sadece yaş ise bunun aslında ölüm kalım bir durum olmadığı savunuluyor.
yani savunulan şey dolandırıcıya olan aşkın meşrulaştırılması gibi bir durum niye oluşturuyorsunuz anlamadım.
arkadaş da zaten gayet güzel örnekler vermiş.
kaldı ki adam, kamuda mühendis ne olması bekleniyor? kendisi gibi bir memuru kullanacak olması ihtimali sizce de anlamsız değil mi? neyini kullanacak? kendisiyle eşit maaşını mı, ya da cinselliğini mi öyle olsa kendi yaşında birini zaten gayet rahat bulurdu.
"pes yani ölümüne savunuyorsunuz" diye bir tepki cümlesi yazmışsınız da.Olumlu olumsuz senaryoyu da düşünüp yola çıkmak aklı başında insanların yapması gereken şeydir.
Siz nasıl olumsuz senaryoya karşı böyle uzunca antitez geliştiriyorsanız. Olumlu senaryoya karşı da yazılır sayfalarca.
Hayır anlamadığım beni niye alıntıladınız. Ben zaten 46 yaşında aklı başında insansın ne yapacağını bilirsin olumluyu olumsuzu düşün demişim.
Açıklamanız ile benim mesaj ne alaka ?
"pes yani ölümüne savunuyorsunuz" diye bir tepki cümlesi yazmışsınız da.
bu bana yaş konusunu ölüm kalım meselesi haline getirmiş türk kadınlarımızı anımsattı.
biz kadınlar olarak yaşadığımız erkeklere karşı bizi hep bazı konularda geri bırakan fikirleri aşmaya çalışmazsak bizi kimse bu bataklıktan çıkaramaz.
ve bu gibi düşüncelerin kökeninde de hep bu dayatmalar yatıyor.
bir 46 yaşındaki erkek çok güzel 32 yaşındaki kadınla evleniyor ama bir tersi olduğunda her türlü kötü senaryolar üretiliyor.
burda kaç kişi örnekler yazmış, yaşın bir önemi olmadığına dair. ama hala buna kulak tıkayıp üstüne başka senaryolar üretmek gerçekten artık hiç doğru gelmiyor
haklı olmak gibi bir kaygım yok.Tamam en haklı sensin. Beni tanımıyor ama niyet okuyuculuğu yapıyor aynı zamanda da önyargılardan bahsediyor
Yaptığın açıklamaların benimle de fikirlerimle de alakası yok. İçini boşaltacak yer arıyorsun belli de orası benim mesajımın altı değil.
Neyi savunup neyi savunmadığınla zerre ilgilenmiyorum. İçinden geçenleri yazmak için sanki ben onların tam tersini söylüyorum da sende benim görüşlerimi çürütmeye çalışıyormuşsun gibi davranmana gerek yok.
Yaz fikirlerini açıkça, biriyle tartışmadan veya onu yanlış şeyler söylüyormuşta sen de doğruyu savunuyorsun gibi göstermeye çalışmadan ifade edemiyor musun kendini ?
Konular yoruma açık. Varsa bir fikrin yaz. Yazmadığım ve düşünmediğim şeyleri söylemişim gibi lanse etme.
Mevzu alıntılamakmış gibi gösterip şimdi de böyle basit bir şeyden rahatsız olmuşum gibi açıklama yapıyor.haklı olmak gibi bir kaygım yok.
ben konuya zaten yorumumu yazdım. sizi alıntıladım çünkü tepkinize yanıt vermek istedim
yazdıklarımız ortada burda hiç birimiz atomu parçalamıyoruz. evde vakit geçiriyoruz.
sizi alıntılamış olmama niye bu kadar takıldınız ben de onu anlamadım. siz fikrinizi yazmışsınız bende alıntılayıp fikir yazdım.
yani bu sitede gayet olağan bir durum, sıradışı bişey yapmadım yani :)
siz dışında da bir sürü kişiyi alıntılıyorum kimse böyle tepki vermiyor mesela
ne yazdıysanız onunla ilgili cevap veriyorum. ekstra yazdıklarınızla ilgili inzivaya çekilip derin derin düşünmüyorum :)Mevzu alıntılamakmış gibi gösterip şimdi de böyle basit bir şeyden rahatsız olmuşum gibi açıklama yapıyor.
Yukarıda sizin yapmaya çalıştığınız şeyi açıkça yazdım tekrar okuyun. Anlayarak lütfen.
Kişinin kendi ilişkileri de aynasıdır bu arada. Böyle makul yazılarınız size de ışık olur umarım.
İyi günler
Öncelikle "kadın" bayan degil, çünkü biz nasil ki ona bay demiyor erkek diyorsak, karşılığı da kadındır.Niyetinin cinsel amac eglence olgun kadin takintisi oldugunu sanmiyorum. Aslinda boylu poslu bayada yakisikli adam. Etrafinda baska bayanlar var ve daha da fazlasi olduguna eminim. Neden benim gibi biri diye soracagim. İyice bi ogrenmem lazim. Alacagim yanita gore bir sans vermeyi dusunuyorum ama arkadasca biraz yakin olalim bakalim ne olacak.
Arkadaşım polemiğe girmek banlanma nedeni. Banlanmanı istemem. Hatırlatayım dedimMevzu alıntılamakmış gibi gösterip şimdi de böyle basit bir şeyden rahatsız olmuşum gibi açıklama yapıyor.
Yukarıda sizin yapmaya çalıştığınız şeyi açıkça yazdım tekrar okuyun. Anlayarak lütfen.
Kişinin kendi ilişkileri de aynasıdır bu arada. Böyle makul yazılarınız size de ışık olur umarım.
İyi günler
Çok naziksin ama polemiğe girmedik konuştuk. İnsanız ya hani yazışıp konuşarak ancak anlaşabiliyoruzArkadaşım polemiğe girmek banlanma nedeni. Banlanmanı istemem. Hatırlatayım dedim
Konu sahibi bu arkadaşın belirttiği şeyi kesin yap. Adam geri vites yaparsa , soğuk yaparsa niyeti kesinlikle bozuktur.Emekliliğim hakkında böyle demiştim ama düşündümde çalışmadan yapamam uzun yıllar daha düşünmüyorum diyin bi muhabbet sırasında bakalım ne yapacak
Bu kadar olumsuz yorumları anlayamıyorum gerçekten hiç mi etrafınızda düzgün, naif erkek yok?
Konu sahibesi efendi, sessiz sakin biri demiş. Ben de mühendisim sessiz sakin, içe dönük insanlar tarafından tercih edilen bir meslek. Allah aşkına adamdan konu sahibesini kırbaçlayacak fantazi yapacak aurayı alıyor musunuz?
memur biri emekli olunca eline cücük kadar maaş kalıyor, adam hem mühendis hem maddi durumu iyi üst segment arabayla geziyor konu sahibesi sizce bu adamın 2000TLlik emekli maaşına ihtiyacı mı var?
Bir erkeğin bir kadını mal yerine koymadan, insan gibi sevmesi hepinize o kadar uzak geliyor ki türlü türlü senaryo üretmişsiniz. Sadece sevmiş olamaz mı?
Konu sahibesi görüşsün , baksın. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?