Yaş Farkı Sorunsalı

Bence olabilir, neden olmasın? Kendinize bir şans verin derim. Ben anlattıklarınızdan olabileceğini düşündüm açıkçası

Benim bir tanıdığım var, kocasından 10 yaş büyük, kadının 2, adamın ilk evliliği idi. Yıllardır evliler ve çok mutlular..

Emekli olacağınızı duyduğunda gelmesini “kaybetme” duygusuna bağladım açıkçası. Diğer okuduğum yorumlardaki gibi kullanacak olsa, çoktan harekete geçerdi.

Evet yaş farkı bayağı fazla ama konu bu değil konu karşındakinin ne kadar çar çakal olduğu. Duygularınızla değil mantığınızla bakmaya çalışın lütfen cevabı kendiniz bulacaksınız.

biran evvel araya mesafe koymalısınız yoksa bu hamur çok su götürür. erkeklerin en haşere olduğu yaşlar macera da alıyor belli ki gönlünüz yerine yırtık bir çorabınızı verin.

Yaş benim icin onemli. 10 yas küçük Biri bana evlenme teklif etmişti. Ama çocuk istemişti. Ben 40dim o da 30. Ama bana hic mantıklı gelmedi. Hani evlensek cocuk vs kaldıramam diye teklifi reddettim. Sonuçta sizin dediginiz adam da küçük. Ve ciddi bir ilşki yaşayabilirim diyorsanız herhangi bir sosyal ortamda bu konuları dert etmiyorsanız ve karşı taraf icinde Çocuk sorun olmayacaksa olur. Bu ikinizin kararı sonuçta. Kimseye laf düşmez. Ama ben çocuk ve sosyal olarak bunları kaldırmayacağımı düşündüm teklifini reddettim. Her ne kadar ben de küçük gösteriyor olsamda yaş hersekilde kendini belli ediyor.

Aradaki yaş farkı 14,adamın çark etmesi emekli olunca gelecek olan paraya göz koyması gibi geliyor.

1 degil2 değil 12 sene hicmi açılamaz belli etmezdi....

Ki ciddi dusunse cocuk istese felan der kadının yaşı geçiyor erkenden acılayım .. sen 40 olsan o 26 bence çok mantiksiz

Ben de eşimden büyüğüm ama 14 yaş çok fazla.. Resmen arada jenerasyon farkı var.. O kadın siz erkek olsaydınız da aynı şeyi söylerdim. Yakın bir kız arkadaşım 14 yaş büyük biriyle evli ve pek mutlu sayılmaz sürekli boşanma aşamasına geliyolar ve çocuk olmasa çoktan boşanırlardı. Bilemiyorum çok riskli bi ilişki

düşünecek yaşı geçmedinizmi artık hayat kısa yaşayamadıklarınıza üzülmüyormusunuz bırakın yarını düşünmeyi heleki hiç evlenmmeiş aşık olmamış olmanız çok üzücü yaşayın dibine kadar kimse duymasın bakalım aşk sizi nereye götürüyor bu duyguları yaşayın ertelemeyin hayatı yarına çıkıcağınız bu işin evliliğe gideceği ne malum siz hala bu yaşta elalem nederleri geçirmiş aşmanız lazımdı

Arada ucurum var resmen birkac yil sonrasini dusunun adam daha cok genc yani bence bu yasta bir erkek bir sorunu bir sikintisi olmasaydi kendinden bukadar buyuk biriyle birlikte olmak istemezdi. Kadin buyuk olunca ayrimcilik yapmayin ya erkek 14 yas buyuk deseydi herkes ayaklanirdi ki bence erkegin buyuk olmasi cok daha normal

siz kararinizi vermissiniz, artik hakkinizda hayirlisi olsun diye dua etmek düser, deneyin ne kaybedersiniz, üzülmeyi de göze almaniz lazim ama. Sunu da söylemeden edemicem böylesi bir yas farki kadin ya da erkek fark etmeksizin biraz fazla maalesef, umarim mutlu olursunuz :)

merhaba,
ben olumsuz bakmıyorum.
aranızdaki fark çok mu? çok. ama kimbilir belki birçok kişiden daha farklı bir dinamik yakalanır bu ilişkide.
eğer işin içinde bir menfaat yoksa, hisleri gerçekse.
hayat ertelemeye gelmez, aşk güzel şey ve boya, kiloya, yaşa bakmaz bazen :)
ayrıca insanların ne dediği ne düşündüğü değil sizin ne hissettiğiniz ve ne yaşadığınız önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…