- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi mavisular72
-
zaten kendi yaşından küçük hem de maaşlı kadınla rahatça sevgili de olur evlenir de.Ama psikolojik bir sorunu olabilir diye düşündüm geçmişinden kalanAyrıca hoşlanmasa , kadının emekli maaşı için evlenecek kadar zavallı değildir . Adamın bir emekli maaşı için kendi hayatından vaz geçeceğini düşünemiyorum.
Üç yaş beş yaş bilemedin yedi yaş gördüm. Çok gördüm. Ama 10 üstü görmedim hele hele 14. Kuşak farkı resmen. Biri genç kızlığa adım attığında diğeri agu demiş. Yani hemcins desteği diye de olmayacak şeylere romantiklik zorlamak manasız bama göre.Benim eşim de bilgisayar muhendisi ve evet daha içe donuk, çoook ilişkisi olmus biri degildi tahmin edebiliyorum. Ama 32 yaşinda HİÇ ilişki bana garip geliyor yakin cevremde hiç ilişkisi olmamiş 30 kusur yaşlarinda sadece 3 kişi var. 2 tanesi oldukça zeki, efendi,cevresinde sevilen
birilerii ama ikili iliskilerde problemliler, digerinin de farkli problemleri var arkadaslik edememe, işyerinde calişamama gibi...
14 yaş buyuk kadinla evlenen yakin cevremde kimse yok hatta erkegin buyuk oldugu 14 yaş fark olan bile pek yok. Cok zorlasam 1-2 tane belki bulurum.
Burada yazanlarin cevresinde de eminim ornek vermelik bikac tane anca çikar.
Yaygin bir durum değil yani.
O yuzden olumsuz senaryolar agirlikli oldu.
Ben de öyle düşündüm.Emeklilik ikramiyeniz de gözümü var acaba dedim bir an. Zira 12 sene açılmak için çoook uzun bir süre.
Onun dışında hemen evlenelim dememiş. Sevgili olup duruma bakabilirsiniz.
Bence de çok fazla yaş farkı var ama. Sonunda çok üzülmem yipranmam, olmazsa kestirir atarım diyorsanız eğlenmenin önünde bir engel yok.
Sizin görüşünüze katıldım farkli bir bakis açısı ama dogruluk payi yüksek32 yaşında annesi ve ablası ile yaşayan bir adamın bilinçaltında kendinden büyük bir kadına ilgi duyması da olabilir konuya farklı bir bakış açısıyla bakarsak, bence iyi tanımalısınız karşınızdaki insanı aile yapısını iyi tartın.
Kesinlikle.katiliyorumKesinlikle katılıyorum her ilişkinin dinamiği farklıdır o nedenle işin içindeki insanların değerlendirmesi gerekir. Ama bir erkek çocuğu için baba rol model olması nedeniyle oldukça önemlidir. İleriki dönemde ilişkilere bakış açımız ebeveynlerimizin hareketlerinden çok etkilenir. Korumacı bir anne erkek çocuğunun ilerideki ilişkisindeki kadından beklentisinin ona bakım veren olması yönünde olabilir. Bunu verebilecek kadından etkilenebilir.
Üç yaş beş yaş bilemedin yedi yaş gördüm. Çok gördüm. Ama 10 üstü görmedim hele hele 14. Kuşak farkı resmen. Biri genç kızlığa adım attığında diğeri agu demiş. Yani hemcins desteği diye de olmayacak şeylere romantiklik zorlamak manasız bama göre.
Ben de bugün sordum eşime 14 yaş senin için önemli mi diye. 2-3 yaş fark önemsiz ama 14 istemezdim dedi. Gerçekçi olmak lazım.
Ben de, Emekli olup gideceğiniz için size açıldığını düşündüm..Adamin karakteri cok duzgun biri. Kuruma ilk girdigi gunden bu yana hep basi onunde gezen bayanlara hep siz diyen biri. En ufak.bir yanlisini gormedik. O konuda bir cekincem yok. Emeklilik isinide soyle acikladi. Emekli olup gidecegini.duyunca gorusme imkanimiz azalacak o nedenle simdi soyledim dedi. Ailesinin durumu iyi kendisi benden fazla maas aliyor kurumda defalarca basari belgesi almis biri ama kafam karisiyor vicdanen de rahat degilim.
Siz peki bu zamana kadar başka birini bulamadınız mi çünkü gönlünüz var bir ilişki için baksanıza..Yoksa çıtır oğlan dediniz sanırım yakışıklı işi gücü var şans vereyim mi .Bence adam tecrübesiz kadın olarak iş yerinde tek sizi görmüş demekki sizde anne şefkatiyle yardımcı olduysanız. .Siz olgunsunuz bence karşılık vermeyin anne oğul gibisiniz. Eskiden 14 yaşında evlenseler o yaşta çocuğu olur yani.Niyetinin cinsel amac eglence olgun kadin takintisi oldugunu sanmiyorum. Aslinda boylu poslu bayada yakisikli adam. Etrafinda baska bayanlar var ve daha da fazlasi olduguna eminim. Neden benim gibi biri diye soracagim. İyice bi ogrenmem lazim. Alacagim yanita gore bir sans vermeyi dusunuyorum ama arkadasca biraz yakin olalim bakalim ne olacak.
Şu Kore dizisindeki sahne aklıma geldiÜç yaş beş yaş bilemedin yedi yaş gördüm. Çok gördüm. Ama 10 üstü görmedim hele hele 14. Kuşak farkı resmen. Biri genç kızlığa adım attığında diğeri agu demiş. Yani hemcins desteği diye de olmayacak şeylere romantiklik zorlamak manasız bama göre.
Ben de bugün sordum eşime 14 yaş senin için önemli mi diye. 2-3 yaş fark önemsiz ama 14 istemezdim dedi. Gerçekçi olmak lazım.
Bu arada denemenizi tavsiye ediyorum , paylaştığım video yorumu hatırlattığı için paylaştım sadece.Acikcasi hissetmedim. Ama son zamanlarda benim emeklilik konusu gecmeden aylar evvel bi kac biseyler hissediyordum sanki. Suan kafamda bazi parcalari birlestiriyorum yaptigi hareketleri falan bana uzun zaman once meyili varmis. O zamanlar boyle biseyi asla aklimdan gecirmedigim icin anlayamamisim. Kendisine denemek icin bir sans verdigimi soyledim ama bu sansi sevgili olarak degil yakin arkadas olarak verdim. cok mutlu oldu. Dusunceleri karakteri cok cok olgun tanidigim cogu insandan olgun. Bakalim zaman neler gosterecek..
Aynen içten içe o hesapları yaptım vallahi ben deŞu Kore dizisindeki sahne aklıma geldi2. dakikadan itibaren sizin yorumunuzu hatırlattı.
(Not: +18 sahneler)
Üyeler deneyin demiş ama yaş farkı çok fazlaTum yorumlari okudum yoru.yazan herkese tesekkur ederim. Adamin bir maddi beklentisinin oldugunu sanmiyorum cunku aile durumu ve kendi maasi gayet iyi ayrica ekonomik durumunun her turlu benden daha iyi oldugunu anliyorum en basitinden kullandigi arabadan belli oluyor. Kendisi daha evvel hic bayan arkadasi olmadigi ve eger uyum saglayabilirsek ciddi dusundugunu soylemisti. İste kafami allak bullak eden sorun da bu. Kimseyi uzmek istemiyoru ama kendimde uzulmek istemiyorum. Saniyorum biraz arkadas olarak goruselim daha yakin olalim diyecegim. Surec neyi gosterecek bilmiyorum
Emekli ikramiyesi var dimi sizde ? Emekli olacağım dedikten sonra açılması mantıklı değil.Hanımlar herkese selamlar, araniza yeni.katildim aslinda siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum. ben 46 yasinda daha evvel hic evlennemis bir bayanim. Kamuda memurum. Su sekilde bir durum var calistigim kurumda biri var. Kendisi ile kuruma ilk girdiginden bu yana yani 12 yildir tanisiyoruz. Kendisinin babasi kucukken vefat etmis. Annesi ve ablasi ile kalmis durumlari iyi oldugu icin pek bi ekonomik sorun yasamamis. Bu adam kuruma girdiginde universitede ogrenciydi bilgisayar muhendisligi okuyordu lise kpss ile atanmisti sonra okulunu bitirince gorevde yukselme sinavina girip kurum icindeki muhendislik kadrosunu kazandi. İse basladiginda 20 yasindaydi ve suan 32 yasinda. Azimli karakterli yalniz buyumus biri herseyi kendi yapan ailesinden destek almayan biri tanidigim kadari ile. Biz bu zamana kadar cok iyi arkadas olduk. Simdi sorun surda basliyor.
Bundan aylar evvel is yerindeki arkadaslarla emeklilik konusu acildi. Sira bana gelince bende bir iki seneye dilekcemi veririm zaten gunumde yilimda dolmus dedim. Olay burda koptu bi laf adamin kulagina gitmis. Hemen akabinde bana karsi hareketleride bir degisme oldu ve aradan bir kac hafta gectikten sonra benden randevu istedi once ne oldugu cok anlamasamda yuzyuze gelince uzun zamandir benden hoslandigini hatta bana karsi hoslanmanin da otesinde bazi duygular beslemeye basladigini soyledi. Ben tabi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Biraz kendime gelince kesinlikle olmaz aramizda kac yas var dedim. Kendisi israr edere yas farkini umursamadigini benim yasimi hic gostermedigimi.cok genc gosterdigimi soyledi(minyon oldugum icin gercektende yasimi gostermiyor ve kucuk duruyorum) neyse o gun onu reddettim ama cok israr ediyor. Cicek almalar manali manalo bakislar bana olan.yumusak davranislari surekli mesaj atip aramasi. Baslarda rahatsiz olsamda nerdeyse hic iliskim olmamasi ve hic evli olmamamdan dolayi fark ettim ki bende o adama alismaya baslamisim. Aramadigi zaman aklima geliyor mesaj atmadigi zaman onu dusunuyorum. Hatta gecenlerde ben msj attim. Konuyu kimselere anlatamiyorum da boyle arada kalmis bir vaziyetteyim ne yapacagimi sasirdim. Aradaki.yas farki cok fazla aileler asla istemez ki onlardan once biz nasil oluruz o daha gencecik ben ise orta yasta bir bayanim. Aranizda hic boyle bir durumla karsilasan biri var mi? Hanimlar lutfen bana bi akil verin ne yapabilirim.
Adamın niyetini bilemem belki ciddidir belki de kötü niyetli bir yaklaşımdır.. Fakat benim fikrim bu kadar yaş farkı hiç ama hiç olacak iş değil.. Az bir yaş farkı değil çünkü bahsettiğiniz.. Bana sorarsanız zaten o yaşta bir adamın kendinden bu kadar büyük bir kadından hoşlanması pek mümkün değil ama istisnalar elbette vardır..Hanımlar herkese selamlar, araniza yeni.katildim aslinda siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum. ben 46 yasinda daha evvel hic evlennemis bir bayanim. Kamuda memurum. Su sekilde bir durum var calistigim kurumda biri var. Kendisi ile kuruma ilk girdiginden bu yana yani 12 yildir tanisiyoruz. Kendisinin babasi kucukken vefat etmis. Annesi ve ablasi ile kalmis durumlari iyi oldugu icin pek bi ekonomik sorun yasamamis. Bu adam kuruma girdiginde universitede ogrenciydi bilgisayar muhendisligi okuyordu lise kpss ile atanmisti sonra okulunu bitirince gorevde yukselme sinavina girip kurum icindeki muhendislik kadrosunu kazandi. İse basladiginda 20 yasindaydi ve suan 32 yasinda. Azimli karakterli yalniz buyumus biri herseyi kendi yapan ailesinden destek almayan biri tanidigim kadari ile. Biz bu zamana kadar cok iyi arkadas olduk. Simdi sorun surda basliyor.
Bundan aylar evvel is yerindeki arkadaslarla emeklilik konusu acildi. Sira bana gelince bende bir iki seneye dilekcemi veririm zaten gunumde yilimda dolmus dedim. Olay burda koptu bi laf adamin kulagina gitmis. Hemen akabinde bana karsi hareketleride bir degisme oldu ve aradan bir kac hafta gectikten sonra benden randevu istedi once ne oldugu cok anlamasamda yuzyuze gelince uzun zamandir benden hoslandigini hatta bana karsi hoslanmanin da otesinde bazi duygular beslemeye basladigini soyledi. Ben tabi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Biraz kendime gelince kesinlikle olmaz aramizda kac yas var dedim. Kendisi israr edere yas farkini umursamadigini benim yasimi hic gostermedigimi.cok genc gosterdigimi soyledi(minyon oldugum icin gercektende yasimi gostermiyor ve kucuk duruyorum) neyse o gun onu reddettim ama cok israr ediyor. Cicek almalar manali manalo bakislar bana olan.yumusak davranislari surekli mesaj atip aramasi. Baslarda rahatsiz olsamda nerdeyse hic iliskim olmamasi ve hic evli olmamamdan dolayi fark ettim ki bende o adama alismaya baslamisim. Aramadigi zaman aklima geliyor mesaj atmadigi zaman onu dusunuyorum. Hatta gecenlerde ben msj attim. Konuyu kimselere anlatamiyorum da boyle arada kalmis bir vaziyetteyim ne yapacagimi sasirdim. Aradaki.yas farki cok fazla aileler asla istemez ki onlardan once biz nasil oluruz o daha gencecik ben ise orta yasta bir bayanim. Aranizda hic boyle bir durumla karsilasan biri var mi? Hanimlar lutfen bana bi akil verin ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?