Yaş Farkı Sorunsalı

Ayrıca hoşlanmasa , kadının emekli maaşı için evlenecek kadar zavallı değildir . Adamın bir emekli maaşı için kendi hayatından vaz geçeceğini düşünemiyorum.
zaten kendi yaşından küçük hem de maaşlı kadınla rahatça sevgili de olur evlenir de.Ama psikolojik bir sorunu olabilir diye düşündüm geçmişinden kalan

Üç yaş beş yaş bilemedin yedi yaş gördüm. Çok gördüm. Ama 10 üstü görmedim hele hele 14. Kuşak farkı resmen. Biri genç kızlığa adım attığında diğeri agu demiş. Yani hemcins desteği diye de olmayacak şeylere romantiklik zorlamak manasız bama göre.
Ben de bugün sordum eşime 14 yaş senin için önemli mi diye. 2-3 yaş fark önemsiz ama 14 istemezdim dedi. Gerçekçi olmak lazım.

Ben de öyle düşündüm.

Sizin görüşünüze katıldım farkli bir bakis açısı ama dogruluk payi yüksek
Ben de babasini küçük yaşta kaybeden annesiyle yasayan biriyle.gorusmustum
Olgun efendi gibi görünmekle birlikte aşırı anneci, evlenmek istiyorum diyor ama annesinden baska bildigi laf yoktu. Evlense de ya annesine yakin oturup her gün icli dışlı olmak ister ya da esi annesiyle birlikte yasasin ister diye düşündüm.
Buradaki sorun iki tarafın da iliskiler konusunda deneyimsiz olması. Özellikle konu sahibi hanımefendi öyle "aman canım takiliriz görüşürüz anın tadini çıkartırız " diyecek biri değil bence.

Kesinlikle katılıyorum her ilişkinin dinamiği farklıdır o nedenle işin içindeki insanların değerlendirmesi gerekir. Ama bir erkek çocuğu için baba rol model olması nedeniyle oldukça önemlidir. İleriki dönemde ilişkilere bakış açımız ebeveynlerimizin hareketlerinden çok etkilenir. Korumacı bir anne erkek çocuğunun ilerideki ilişkisindeki kadından beklentisinin ona bakım veren olması yönünde olabilir. Bunu verebilecek kadından etkilenebilir.

Kesinlikle.katiliyorum
Bir erkek rol.modelden bir erkek nasil.olmali örnek almadan büyüdükleri için ikili iliskilerde sorunlar yaşayabiliyorlar

Yani kendinden ccooookk kucuk kadinla evlenen, evlenmek isteyen erkekler konusunda baya baya saydiriliyordu yok ezmek için evlenmek ister, yonetmek icin evlenmek ister, yok biyerleri kalkmaz, gezemez, cocuk yapsa buyuyene kadar yaşi kaç olur vs
diyorduk, daha citirlari var filan. Bu durumun ne farki var bilemedim.

Ben de, Emekli olup gideceğiniz için size açıldığını düşündüm..
Sizin de içiniz ısınıyorsa neden olmasın.Yaş farkını o sorun etmiyorsa siz de kafa olarak uyuştuğunuzu düşünüyorsanız denemekte fayda var.

Şu kısacık hayatta böyle mutlu olacaksanız böyle olsun. Kriterleri ya da başkalari ne düşünürü bir kenara bırakın mantığınızın yanında kalbinizin de sesini dinleyin.

Siz peki bu zamana kadar başka birini bulamadınız mi çünkü gönlünüz var bir ilişki için baksanıza..Yoksa çıtır oğlan dediniz sanırım yakışıklı işi gücü var şans vereyim mi .Bence adam tecrübesiz kadın olarak iş yerinde tek sizi görmüş demekki sizde anne şefkatiyle yardımcı olduysanız. .Siz olgunsunuz bence karşılık vermeyin anne oğul gibisiniz. Eskiden 14 yaşında evlenseler o yaşta çocuğu olur yani.

1-2 seneye kadar emekli olacağınızı öğrendikten sonra bu konuşma geçti anladığım kadarıyla. 12 senedir tanışıyormuşsunuz, gerçekten yoğun duyguları olsa bu zamana kadar size açılırdı. Bu zamana kadar arkadaşça sürdürülen bir ilişkinin, size arkadaş ortamında sorulan "emeklilik" sorusunun cevabından sonra, birdenbire size karşı yoğun hisler beslediğini söylemesi, pek de iyi niyetli bir davranış gibi gelmedi bana.

Cinsiyet farketmeksizin 14 yaş çok çok fazla. Peki siz 12 yıl boyunca size karşı özel bir ilgi hissettiniz mi? İçine kapanık, çekingen biri yazmışsınız ama kadınlar hisseder.

Acikcasi hissetmedim. Ama son zamanlarda benim emeklilik konusu gecmeden aylar evvel bi kac biseyler hissediyordum sanki. Suan kafamda bazi parcalari birlestiriyorum yaptigi hareketleri falan bana uzun zaman once meyili varmis. O zamanlar boyle biseyi asla aklimdan gecirmedigim icin anlayamamisim. Kendisine denemek icin bir sans verdigimi soyledim ama bu sansi sevgili olarak degil yakin arkadas olarak verdim. cok mutlu oldu. Dusunceleri karakteri cok cok olgun tanidigim cogu insandan olgun. Bakalim zaman neler gosterecek..

Şu Kore dizisindeki sahne aklıma geldi 2. dakikadan itibaren sizin yorumunuzu hatırlattı.

(Not: +18 sahneler)

Bu arada denemenizi tavsiye ediyorum , paylaştığım video yorumu hatırlattığı için paylaştım sadece.

Şu Kore dizisindeki sahne aklıma geldi 2. dakikadan itibaren sizin yorumunuzu hatırlattı.

(Not: +18 sahneler)
Aynen içten içe o hesapları yaptım vallahi ben de
Konu sahibi ilkokuldayken daha vitamin bile değil. Liseye giderken doğmuş. Aynı şehirdelerse belki saçını okşamış olabilir bile

Üyeler deneyin demiş ama yaş farkı çok fazla

çevremde erkeğin 13 yaş büyük olduğu bir evlilik var, onda da ikisinin beklentileri birbirinden çok farklı. o yüzden kadının 14 yaş büyük olması da bence biraz fazla. yani bir kaç sene sonra bu beklentiler daha da ön plana çıkarsa siz ve o fazlasıyla yıpranırsınız

Emekli ikramiyesi var dimi sizde ? Emekli olacağım dedikten sonra açılması mantıklı değil.

Adamın niyetini bilemem belki ciddidir belki de kötü niyetli bir yaklaşımdır.. Fakat benim fikrim bu kadar yaş farkı hiç ama hiç olacak iş değil.. Az bir yaş farkı değil çünkü bahsettiğiniz.. Bana sorarsanız zaten o yaşta bir adamın kendinden bu kadar büyük bir kadından hoşlanması pek mümkün değil ama istisnalar elbette vardır..

Büyük olan erkek olsun ya da kadın olsun bana 14 yaş fazla geliyor.. Düşünsenize size göre 14 yıl geriden geliyor.. 14 yılda neler yaşanıyor.. Siz birlikte olsanız siz yeni bir döneme girerken o sizin yaşamış olduğunuz 14 yılı yeni yaşamaya başlayacak.. Yani bahsettiğim şey o yaşların verdiği enerji, hatalar, istekler falan filan.. Kafa olarak uyum sağlamak da zor.. Ama ben yapabilirim derseniz çevrenin ne dediği, aileler falan önemli değil.. Deneyip görürsünüz en azından Oluru olur mu olmaz mı.. Fakat dikkat edin emekliliğinizi duyduktan sonra böyle bir girişimde bulunması... Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…