- 28 Mart 2021
- 6
- 6
- 1
- 50
- Konu Sahibi mavisular72
-
takılması da lazım benceAslinda son zamanlarda baya baya belli etmisde ben anlayamamisim dusundukce aklima geliyor parcalari birlestirdikce daha iyi anliyorum ancak yas farki butun sorun onda. Kafama cok.takiliyor
erkekte her yaşta ergenlik var:) kılıfı da içimdeki çocuk oluyorBen merakla cevapları bekliyorum çünkü genelde kadın küçükse hemen oo yaş farkı deniyor erkek küçükse ne olacak canım deniyor bazen bu tarz konularda pozitif ayrımcılık yapıldığını görüyorum.
Bana yaş farkı biraz fazla geldi yani daha otuzların başı küçük bir yaş ben kendim bile o yaşlarda erkeklerde biraz ergenlik buluyorum amaa kişi bazlı farklılıklar tabiiki olabilir benimki genel yorum.
karşı tarafın ilgisinden dolayı gönlünüzün kayması onu düşünmeniz gayet normal. Ancak ilişki ilerlerse siz daha fazla bağlandığınız İçin üzüleceksiniz sanki .. Sonu benim için önemli değil diyorsanız , görüşün , buluşun bol bol vakit geçirin. Sonuçta sevmek sevilmek , beğenilmek çok güzel duygular .bir daha bu yaşta olmayacaksınız.. Ancak isteğiniz evlilikse orada siz üzülürsünüz. Kadınlar menapozdan sonra daha hızlı yaşlanıyorlar doğanın kanunu malesef.. siz 5 yıl sonra 50 yaşında olacaksınız..ve yaşınızı daha fazla belli edeceksiniz..karşı taraf ise hala 30 larında ve en verimli yaşında olacak hala . Erkek kadın farketmeden 3-5 yaş sorun değil ama 10-15 yaş yaş farkı çok fazla malesef .. ne istediğinize göre karar verin bence..(illa evlenmek zorunda değilsiniz ki, şuanki güzel duyguların tadını çıkarıp herşeyi oluruna bırakabilirsiniz. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.. ama siz o görüşte biri değilseniz, evlenmekse niyetiniz üzülürsünüz sanki .. )Adamin karakteri cok duzgun biri. Kuruma ilk girdigi gunden bu yana hep basi onunde gezen bayanlara hep siz diyen biri. En ufak.bir yanlisini gormedik. O konuda bir cekincem yok. Emeklilik isinide soyle acikladi. Emekli olup gidecegini.duyunca gorusme imkanimiz azalacak o nedenle simdi soyledim dedi. Ailesinin durumu iyi kendisi benden fazla maas aliyor kurumda defalarca basari belgesi almis biri ama kafam karisiyor vicdanen de rahat degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?