- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- Konu Sahibi mavisular72
-
Ben kamuda makina mühendisiyim. Oldukça ıyi bir gelirim var. Bahsedilen Adam bilgisayar mühendisi. Allahaskina ne diye maddiyat peşinde olacak. Sanki üç kurusu olmayan birinden bahsediliyor pesÇok üzgünüm ama yaş farkı aşırı aşırı fazla. Ve birden bire size olan hisleri normal değil. Tamamen maddiyat
Yaş olayına takılmıyorum ama konu sahibi şans vermiş gibi yapabilir adamı denemek için kötü insan her şekilde kötüdür görmesini biline hayatımızda her an birilerinden darbe yiyebiliriz burası zaten bunun özeti ile doluOnca sene duygularini hic belli etmemis, cok iyi arkadas olmuslar. Konu sahibi, cocuk acilinca sasirmis.
Bu sure zarfinda konu sahibinin hayatina biri girseydi? Cocugun acilmasi icin firsat mi dogacakti yine?
Normal geliyor mu size?
Yaş olayına takılmıyorum ama konu sahibi şans vermiş gibi yapabilir adamı denemek için kötü insan her şekilde kötüdür görmesini biline hayatımızda her an birilerinden darbe yiyebiliriz burası zaten bunun özeti ile dolu
O işler hiç belli olmaz. Çevremiz de öyle yanlışı olmayan ama evlenince değişen çok insan gördük.Adamin karakteri cok duzgun biri. Kuruma ilk girdigi gunden bu yana hep basi onunde gezen bayanlara hep siz diyen biri. En ufak.bir yanlisini gormedik. O konuda bir cekincem yok. Emeklilik isinide soyle acikladi. Emekli olup gidecegini.duyunca gorusme imkanimiz azalacak o nedenle simdi soyledim dedi. Ailesinin durumu iyi kendisi benden fazla maas aliyor kurumda defalarca basari belgesi almis biri ama kafam karisiyor vicdanen de rahat degilim.
Bencede bu hepimiz için geçerli temkinli olmak zorundayız bu devrin insanları çok kötüler.Sans verebilir tabii ama dikkat etmeli konu sahibi.
Ben kamuda makina mühendisiyim. Oldukça ıyi bir gelirim var. Bahsedilen Adam bilgisayar mühendisi. Allahaskina ne diye maddiyat peşinde olacak. Sanki üç kurusu olmayan birinden bahsediliyor pes
Ne demiş ünlü düşünür müge anlı havalar iyi iken herkes mutlu iken herkes iyidir ama o havalar bozulunca o mutluluk gidince herkes kötüdürO işler hiç belli olmaz. Çevremiz de öyle yanlışı olmayan ama evlenince değişen çok insan gördük.
Kredi borcu, kumar borcu falan olamaz mı... ne zenginler gördüm uçan kuşa borcu varBen kamuda makina mühendisiyim. Oldukça ıyi bir gelirim var. Bahsedilen Adam bilgisayar mühendisi. Allahaskina ne diye maddiyat peşinde olacak. Sanki üç kurusu olmayan birinden bahsediliyor pes
Siz daha geçenlerde boşanıyorum diye konu açmadınız mı? Hatta yaş farkınında sorun olduğundan falan bahsetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl geçinip gidiyorsunuz?Esimle aramda 14 yas var,
Evleneli 2 yil oldu ,hatta bebeklerimiz var 11 aylik ,gayette gecinip gidiyoruz,maddi anlamda dikkat edin birsey kaptirmayin ,yeterli ,
Bu konuda dikkatli olun gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?