Yaş Farkı Sorunsalı

Çok üzgünüm ama yaş farkı aşırı aşırı fazla. Ve birden bire size olan hisleri normal değil. Tamamen maddiyat
Ben kamuda makina mühendisiyim. Oldukça ıyi bir gelirim var. Bahsedilen Adam bilgisayar mühendisi. Allahaskina ne diye maddiyat peşinde olacak. Sanki üç kurusu olmayan birinden bahsediliyor pes

İnsan yeri geliyor çocukluk arkadaşına ansızın birşeyler hissetmeye başlıyor. O yüzden neden şimdi diye düşünmüyorum
46 yaşındasınız aile vs. Düşünmeyin. Şans verin. Ama çok dikkat edin. Evet yaş farkı fazla evet jenerasyon farkı da var. Belki başlamadan bitecek. Aklınızda kalmasın

Kadının erkekten 14 yaş büyük olması bana göre de ilerleyen zamanlarda sorun doğurabilir öyle dusunuyorum

Onca sene duygularini hic belli etmemis, cok iyi arkadas olmuslar. Konu sahibi, cocuk acilinca sasirmis.

Bu sure zarfinda konu sahibinin hayatina biri girseydi? Cocugun acilmasi icin firsat mi dogacakti yine?

Normal geliyor mu size?
Yaş olayına takılmıyorum ama konu sahibi şans vermiş gibi yapabilir adamı denemek için kötü insan her şekilde kötüdür görmesini biline hayatımızda her an birilerinden darbe yiyebiliriz burası zaten bunun özeti ile dolu

Sans verebilir tabii ama dikkat etmeli konu sahibi.

O işler hiç belli olmaz. Çevremiz de öyle yanlışı olmayan ama evlenince değişen çok insan gördük.

Şimdi şöyle düşünün siz 60 yaşında biriyle ilişki yaşamak ister misiniz
Hiç olmaz demiyorum karşı tarafı siz tanıyorsunuz eğer bu konuda modern bir bakış açısı varsa ayakları yere basan bir yapıdaysa neden olmasın
Bence çok istiyorsanız şans verebilirsiniz

46 yaşında bir kadın 32 yaşında bir adam
Tersi bile aşırı ki erkeğin büyük olmasına alışığız. Eşim benden 8 yaş büyük bizim bile aramızda ciddi problem oluyor bazen bu. Çünkü enerji beklentiler Her şey farklı. Ben 36 eşim 44 ben de yaşımı göstermem buna rağmen aynı yaşta duruyoruz nerdeyse eşim yaşını hiç hiç göstermez çünkü. Ancak sorun yaşı gösterip göstermemek değil bence. Velhasıl mantıklı gelmedi

Ben kamuda makina mühendisiyim. Oldukça ıyi bir gelirim var. Bahsedilen Adam bilgisayar mühendisi. Allahaskina ne diye maddiyat peşinde olacak. Sanki üç kurusu olmayan birinden bahsediliyor pes

Vallahi asıl size pes ölümüne savunuyorsunuz yahu.

Bari ortada bir fikir belirtin de konu sahibi yazdıklarınızdan etkilenip canı yanmasın..

Konu sahibi bence bir gözlemleyin. Hemen güvenmeyin, hemen de kestirip atmayın.

46 yaşında aklı başında kadınsınız. Kullanıldığınızı hissettiğiniz an önünüze bakın.

Bazı şeyleri yaşamadan bilemezsiniz
Evet yaş farkı çok ama bide gönül yaşı var orda problem yoksa
Adamın karakteri kişiliği doğruysa içinizde güzel hisler varsa şüphe yoksa beden olmasın

Kredi borcu, kumar borcu falan olamaz mı... ne zenginler gördüm uçan kuşa borcu var

ilişkilerde yaş farkına olumlu bakmıyorum. 2-3 yaş farkı dışında sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çok iserseniz bir süre gözlemleyip ilişki deneyebilirsiniz.

14 yaş fark, ister kadın büyük olsun ister erkek sağlıklı bir ilişki olmaz. Hayattan beklentiler farklı olacak bi kere siz emekli olma yolundasınız adam daha hayatının başında.

Kötü niyetli olmayabilir ama geleceği öngöremediği açık. 40 yaş ve üzeri ideal sizin için 32 çok genç kendinizi böyle bi macereya atmayın siz üzülürsünüz.

BBelkigercekten hoşlanıyor kötü niyeti yok bilemeyiz. Emekli olacağınızı duyunca size açılması da kafa karıştırıcı. Sizden maddi beklentisi mi var. Herkesin bildiği bir gerçek ki 40 45 yaşındaki adamlar 40 45 yaşındaki bayanla evlenmiyor 30lu yaşlarda kadın arıyor. Yanı erkeklerin çoğunluğu kendinden daha genç birini arıyor. Her şey tamam niyeti ciddi evlendiniz diyelim onun ailesi yaş farkını sorun etmeyecek mi? Ya da çocuk beklentisi olacaktır. Kadınlarda da 45 yaş sonrası daha zor çocuk sahibi olmak diye biliyorum. Yanı her acıdan düşünmek gerek

Esimle aramda 14 yas var,
Evleneli 2 yil oldu ,hatta bebeklerimiz var 11 aylik ,gayette gecinip gidiyoruz,maddi anlamda dikkat edin birsey kaptirmayin ,yeterli ,
Bu konuda dikkatli olun gerisi bos

Benim arkadaşım var evlendi eşi 10 yaş küçük.
Çok da mutlular iki de çocukları var. 15 yıllık falan evliler.
Ben yaş konularını şöyle değerlendiriyorum...erkek ve kadın 30un üzerindeyse fark falan kalmıyor.
Bence olabilir bir durum.
Sadece yaş farkı reddetmek için bir neden değil, tanımak lazım.

Esimle aramda 14 yas var,
Evleneli 2 yil oldu ,hatta bebeklerimiz var 11 aylik ,gayette gecinip gidiyoruz,maddi anlamda dikkat edin birsey kaptirmayin ,yeterli ,
Bu konuda dikkatli olun gerisi bos
Siz daha geçenlerde boşanıyorum diye konu açmadınız mı? Hatta yaş farkınında sorun olduğundan falan bahsetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl geçinip gidiyorsunuz?

Ben kendimden 14 yaş küçük bir erkeği ciddiye almazdım şahsen.duygusal bir boşlukta ola bilirsiniz bence.hayatınızda başka biri olsaydı onun söylediğine güler geçerdiniz eminim.14 yaş çok fazla bana göre ister kadın olsun ister erkek.tabi bu benim fikrim yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…