Yaş Farkı Sorunsalı

Yazdım yazdım sildim. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm. Yas farkı çok ama belki gerçekten birseyler hissediyor. Bizim kurumda kendinden 11 yaş küçük biriyle evlenmiş bir arkadaşımız var çok mutlular. Kadin 40 adam 29 da evlendiler. 5 yıllık evliler ve adam inanılmaz seviyor eşini.
Birçoğumuz kendimizden üç beş yaş büyük adamlarla evlendik te ne oldu aldatildik boşandık. Karakter önemli. Mutlu olun inşallah o adamla yada onsuz hayırlısı neyse o olsun

Emeklilik konusu acilmasa demek ki size duygularini acmayacakti. Bu mu gercekten size bir sey hissetmesi?

14 yas farki fok fazla ve olacak gibi degil. Kucuk gostermeniz yasinizi degistirmiyor maalesef.
Emekli olursa gider ve görüşemeyiz diye düşünemez mi?

Nereye kadar kucuk gostermeye devam edeceksiniz? 4 sene sonra 50 yaş...
Adam daha 30larin ortasinda olacak. Hersey kucuk gostermekle de bitmiyor.
Uzun vadede olacak gibi değil. Adamin degisik fantazileri olabilir ya da bilemedim.

10 sene kimse açilmak için beklemez. Birsey olsa şimdiye kadar illa olurdu. Bence işten ayrilacaginiz için sizinle biseyler yaşamak istiyor olabilir sonrasinda ayrilinca ayni yerde calismak zorunda da kalmayacak hem.

İsterse duygularında samimi olsun 14 yaş çok fazla. Olacak iş değil benim gözümde. Arada yaş farkı yok, neredeyse nesil farkı var.

Eğer istediğinizi zaman kestirip ata bileceksenizse deneye bilirsiniz. Ama bir kuruşunuzu harcamayın ona o zaman niyyeti belli olur. Ortak hesap açtırma, maaş kartı verme kesinlikle bu işlere girmeyin

ya anlamıyorum. neden yaş farkı bu kadar önemli?
çok ciddiyim son zamanlarda hiç abartmıyorum 35 yaşında gösteren ergenler dolu etrafta.
şimdi fit bir 40 yaş kadını ile 95 kilo 25 yaş yaşında her yeri sarkmış bir kadın arasında tercih yap deseler ben erkek olsam fitini tercih ederim.
eğer bizim ülkemizdeki evlilik kriterleri bir b...ka yarasaydı evlilikler bu halde olmazdı. yaş kriteri de dahil olmak üzere. adam hoşlandığı kendinden büyük kadınla evlenemiyor neden? aaa kendisinden büyük diye. sonra kendinden 7-8 yaş küçük karısını aldatıyor.
neyse konu sahibi eğer sonundaki riskleri göze alabiliyorsanız 12 yıldır tanıyorsunuz adamı ben olsam 3 yılsa 3 yıl en azından mutlu bir evlilik yaşarım. ama evlenmeyi düşünüyorsa tabiki, önce bunu tartın derim.

58 yaşında pilates hocam yemin ederim taş. O bakım o güzellik o enerji... zerre selülit yok. Her gün 3 saat spor yapıyor. 5 yıllık sevgilisi var 42 yaşında adam. Kadin için canını verecek neredeyse....
Cok bakımlı fit ve kendine güvenen bir kadın... işin sırrı bu.

Ben yaş farkına bakmazdım. Yüreğimi dinlerdim. Eğer kalbimi attiriyorsa ve o da bana ayni hisleri taşıyorsa ki bu anlaşılır birsey... Dünyayı takmazdim.

Emekli olunca size karşı daha rahat hareket edeceği için adim atmış bence. Yani aranızda yaşanan şeyler iş yerine taşınmayacak, kimse duymayacak. Dolayısıyla ben adamı güvenilir bulmadım. Adam sadece sizinle takılmak istiyor olabilir. Eğer bu durum sizi duygusal olarak yaralamazsa, beklenti içine girmeyecekseniz takılın. Ama sever, bağlanır, beklenti içine girerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

Kendinizi maddi ve manevi bakımdan kullandirmadan niyetiniz, gönlünüz varsa denemekten bir sey cikmaz bence.

Icinizde bir ufak da olsa bir kipirti varsa, ask, tutku gibi guzel duygulari neden tatmayasiniz ki? Illa evlilik de olmasina gerek yok.. hayat biz insanlar icin cok kisa, doya doya yasayin..
Ama ask varsa uzulmek de, terk edilmek de, aci da var isin icinde.. ya bir adim atacaksiniz bu bol dalgali ama duygu dolu denize ya da guvenilir, sakin sularinizi sececeksiniz..
tercih sizin, insallah her sey istediginiz gibi olur

Olabilir yaşı problem yapmayın erkeklere gelince normal de kadınlarda anormalmi artı emekli olacağınızı duyunca belki birdaha görüşme fırsatım olmaz gitmeden açılırım düşünmüş olabilir.

Çok üzgünüm ama yaş farkı aşırı aşırı fazla. Ve birden bire size olan hisleri normal değil. Tamamen maddiyat

Bende aynısını düşündüm hep olumsuz şeyler olacak değil ya

Onca sene duygularini hic belli etmemis, cok iyi arkadas olmuslar. Konu sahibi, cocuk acilinca sasirmis.

Bu sure zarfinda konu sahibinin hayatina biri girseydi? Cocugun acilmasi icin firsat mi dogacakti yine?

Normal geliyor mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…