• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı kaç olmalı?

Erkeklerin hepsi aynı, onları güzelleştiren parasıdır. Şeyma ablayı okulda arkadaşlarla hep örnek aldık . Kadın hayatını yaşıyor . Şeyma abla tercih edilmiş bir kadın, kazanmış bir kadın . O isterse bütün erkekleri kendine aşık eder .

şeymanın var ya heryer de fake leri onu savunan bu da onlardan heralde

Erkeklerin hepsi aynı, onları güzelleştiren parasıdır. Şeyma ablayı okulda arkadaşlarla hep örnek aldık . Kadın hayatını yaşıyor . Şeyma abla tercih edilmiş bir kadın, kazanmış bir kadın . O isterse bütün erkekleri kendine aşık eder .

Yaşadığın bu ütopyadan çıkmanı biran önce bir kadının ayaklarının üzerinde kendi başına durması gerektiğini anlaman gerekiyor.
Çünkü ahlaksız bir yaşam tarzı yaşayan kadınlar herzaman bu kadın gibi şanslı olmaz.
Bunlar size kötü örnek.

Konu sahibine istinaden yaş farkınız çok ancak ileride oluşabilecek problemleri göze alıyorum diyorsanız devam edin.
Zira arkadaşımla eşinin arasında da benzer yaş farkı var tek çocukları var ikinci çocukları eşinin yaşından dolayı yapmadılar. Ve kız gezmek farklı yerlere gitmek istiyor, eşi evde oturmak istiyor. Kız biraz şımartılmak eğlenmek istiyor, adam çocuk gibisin diyor vs.

Siz ve sizin gibiler diye belirttim zaten. Sizin gibi düşünenlerden o kadar çok varki toplumda insanlar ilişkilerini sorgulamaya başlıyorlar. Genellemeler kötüdür.
İnsanları ne şekilde etkilediğiniz umurunuzda değilse yapacak bir şey yok tabi. Buraya yazmaya bile çekinip, aynı şeyleri yaşamış güçlü bir karakter görünce özel mesajla derdini anlatıyor insanlar sizler yüzünden.
Zengin bir adamla parası için evlenen genç bir kadın da mutlu olabilir. Seçim yapma kriterlerimiz bir mutlulukmetre değildir.
Yarası olmayan kaşınmaz değil yarası olan gocunur olacak o atasözü. Evet siz sormadan söyleyeyim, tdk temsilcisiyim.

Sizi özel mesajla soru yağmuruna tutuyorlarsa zaten kendileri de hep şüphe içindeymişler ki, zaten evlenmeden ya da ilişkiye başlamadan önce "benim gibiler" tarafından çok duymuşlardır bu lafları, o zaman etkilenmeyen şimdi etkileniyor ve sizin gibilerden akıl alıyorlar ha :)) çok komiksiniz ayrıca ha yarası olmayan kaşınmaz ha sizin yazdığınız, anlam zıtlığı mı var, gerçekten komiksiniz, iyi geceler bağyan :) bunun da doğrusunu yazın da tam olsun tdk temsilcisi bağyan.

Benim de eşimle aramda 11 yaş var. 7 yıllık flört dönemi sonrasında evlendik. 2 yıllık evliyiz. Birbirimizi cok seviyoruz ve iyi anlaşıyoruz fakat bazen yaş sıkıntı yaratabiliyor. Zaman gectikce beklentiler değişebiliyor. Örneğin eşim sürekli evde vakit geçirmek isterken ben daha sosyal olmak istiyorum veya eşim bazı şeyleri çok dert etmezken ben o konuları saatlerce konusup tartısmak istiyorum gibi... bazen o bana ayak uyduruyo bazen de ben ona. Yani demem o ki yaş farklı tolere edilebilir bir şey ama karşılıklı anlayış sevgi aşk şart

Dip not: Kıskanclık problemi ile ilgili yazanlar olmuş, bizde kıskanclık yok.

Son düzenleme:
arada gerçekten aşk, tutku varsa ne zamanın ne de mekanın önemi olmaz.
çiftler karşılıklı anlayış ve sevgi ile yaklaştıktan sonra aşılamayacak sorun yoktur.
ama nerede o gerçek aşklar.:KK61:

10-20 yıl sonrasını düşünmek abes geliyor bana.
Kim öle kim kala..
Anı yaşamak,fikir uyumu,zevklerin uyumu v.s bir çok düşünecek şey var.
Uyumlu olduğuna inanıyorsa tanımak için iyi bir zaman harcandıysa ve herşey yolundaysa neden olmasın?

Eşimle çok zaman geçirdik.
Yedik içtik gezdik eğlendik fikirlerimizi paylaştık ve daha birsürü şey..
Baktım tam istediğim gibi anı yaşıyorum iyi süper gidiyor bastık nikahı...

2 çocuğumuz var. Mutluyuz işte kendimizce ..
Benden fazla enerjik 2 gecedir geziyoruz tutturdu yarın gece de şuraya gidelim. Yorgunluktan geberiyorum.

Neyse aramızda 17 yaş var.
Eşim arkadaşım,sırdaşım,dert ortağım,akıl verenim,sabrım...

Yaş olarak bakmamak lazım sanki ya.
Ne bileyim anlaşmak çok önemli..

Mutlaka bir yerde sorun yaşarlar; emin ol.
7-8 yaşa kadar normal ama üstü olmaz. Hele ki şu bulunduğumuz çağda mutlaka sorun olur. Kardeşiniz 24 yaşında; daha 30'una kadar fikirleri hayata bakışı vs çok değişecek. Sonrasında pişman olabilir.

Back