• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı kaç olmalı?

kadının 35inden sonra güzelleştiği saçmalığını nerden çıkardınız ? Bu sadece teselli . Ablam 32 yasında beyazlar cıkmaya basladı yuzu kırısmaya basladı hafiften, yüzünün esnekliği yok , eski fotolarına bakıyorum ablamın 20 yasındaki hali ne guzelmıs ay gıbı parlıyor . 36 yasında abim var ablamdan da buyuk o da sporunu yapar hala genc duruyor Kadın erken cokuyor bu bızım kaderımız maalesef Örnek ;

Bu Angelina Jolienin 20lerdeki hali

image.jpg

https://s2.r29static.com//bin/entry/76c/x,80/1975314/image.jpg
Bu da 35ten sonra güzellesmeye!!!! basladıktan sonraki hali
https://i0.wp.com/www.skincare.net/wp-content/uploads/2015/08/angelina-jolie.jpg?resize=770,433&ssl=1

angelina-jolie.jpg

Ben 18 yasındayım ve herseyin farkındayım, sizin yasınız kac bilmiyorum ama gercekler acıdır
Bunu anlaman icin büyümen lazim güzellikten kasıt senin anladığın kadar basit değil

biyolojik olarak kadin icin -5 ile +15 arasi degisebilir bence ama bu yaslar arasinda olan kisinin ruh yasi da onemli.
mesela 20 yas kadin 30 yas erkekle denk olabilecegi gibi. 25 yas erkek 30 yas kadinla da denk olabilir.

kadının 35inden sonra güzelleştiği saçmalığını nerden çıkardınız ? Bu sadece teselli . Ablam 32 yasında beyazlar cıkmaya basladı yuzu kırısmaya basladı hafiften, yüzünün esnekliği yok , eski fotolarına bakıyorum ablamın 20 yasındaki hali ne guzelmıs ay gıbı parlıyor . 36 yasında abim var ablamdan da buyuk o da sporunu yapar hala genc duruyor Kadın erken cokuyor bu bızım kaderımız maalesef Örnek ;

Bu Angelina Jolienin 20lerdeki hali

image.jpg

https://s2.r29static.com//bin/entry/76c/x,80/1975314/image.jpg
Bu da 35ten sonra güzellesmeye!!!! basladıktan sonraki hali
https://i0.wp.com/www.skincare.net/wp-content/uploads/2015/08/angelina-jolie.jpg?resize=770,433&ssl=1

angelina-jolie.jpg

Ben 18 yasındayım ve herseyin farkındayım, sizin yasınız kac bilmiyorum ama gercekler acıdır

yalnız ikinci hali de çok güzel. örnek çok saçma olmuş.

Otuzsekiz yaşındayım, herkes yaşımı küçük sanıyor fakat illa ki yaşımın getirdiği fiziksel ve ruhsal değişimler belli oluyor, yirmi üç yaşındaki biriyle hayatta aynı olamam istediğim kadar gerdirsem de kendimi :)) Zaten yanıma da asla yakıştırmam o yaşta birini. Niçin şu erkeklerin çıtır hayalinin kahramanı oluyorsunuz eyyy genç kızlar:))) Yani bu sevgi değil ki. Hani bir erkek dese ki "ya ben seni seviyorum/hoşlanıyorum ama şu yaş farkı beni çok düşündürüyo" gibi konuşmalar yapsa derim ki evet bu adam gerçekten diriliğinden değil ruhundan etkilenmiş ama yok balıklama atlıyorsa genç bulduğunda zaten her çıtıra atlar yani mesele tensellik çünki. Kadınlar büyükse bin dereden su getiriyor olur mu olmaz mı gibi. Yani hep biz kadınlar kafa patlatıyoruz büyükse de küçükse de bizden. Çoğu erkeğinki sevgi değil taze et yoksa kendi yaş grubundan hiç mi kimseyi bulamıyor anlaşıp uyuştuğu... Göz var nizam var.

Çoğu yakinim erkek ile kadın arasında en az 10 yaş farkın olmasını söylüyor sebebi ise açık soylemek gerekirse kadınlar menopoza erken giriyor ve eşlerinden uzaklaşiyormuş. Ne kadar doğru bilemem artik. Annem ile babam arasında 10 yaş var babam az bile diyor annem erken cöktü maalesef babam daha enerjik.

Otuzsekiz yaşındayım, herkes yaşımı küçük sanıyor fakat illa ki yaşımın getirdiği fiziksel ve ruhsal değişimler belli oluyor, yirmi üç yaşındaki biriyle hayatta aynı olamam istediğim kadar gerdirsem de kendimi :)) Zaten yanıma da asla yakıştırmam o yaşta birini. Niçin şu erkeklerin çıtır hayalinin kahramanı oluyorsunuz eyyy genç kızlar:))) Yani bu sevgi değil ki. Hani bir erkek dese ki "ya ben seni seviyorum/hoşlanıyorum ama şu yaş farkı beni çok düşündürüyo" gibi konuşmalar yapsa derim ki evet bu adam gerçekten diriliğinden değil ruhundan etkilenmiş ama yok balıklama atlıyorsa genç bulduğunda zaten her çıtıra atlar yani mesele tensellik çünki. Kadınlar büyükse bin dereden su getiriyor olur mu olmaz mı gibi. Yani hep biz kadınlar kafa patlatıyoruz büyükse de küçükse de bizden. Çoğu erkeğinki sevgi değil taze et yoksa kendi yaş grubundan hiç mi kimseyi bulamıyor anlaşıp uyuştuğu... Göz var nizam var.

Bu biraz fazla genelleme olmamış mı? Burda eşi kendinden büyük, küçük onlarca insan var. Herkesin yaşadığı ilişkiyi/evliliği "çıtır hayali" olarak sınıflandırmak hoş mu? Ben etkilenmem sizin sözlerinizden, umurumda olmaz. Kendimi biliyorum, eşimi biliyorum, evliliğimin gıpta edilecek bir evlilik olduğunu biliyorum. Ama o kadınlardan bazıları sözlerinizden etkilenebilir, eşine bakış açısı değişebilir, bir evlilik siz ve sizin gibilerin sözleri ve bakış açıları yüzünden temelinden sarsılabilir. Biraz düşünün yazmadan rica edeceğim. Sabahtan beri kaç kişi özel mesajla derdini anlatıp bu konuda tavsiye istedi. Niye? Sırf çevrelerindeki sizin gibi insanlar mutlu oldukları için o seçimi yaptıklarına inanmadıkları için.
Verin tavsiyenizi, bana uygun değil deyin geçin. Elalemin ilişkisini analiz etmek neyinize?

Bu biraz fazla genelleme olmamış mı? Burda eşi kendinden büyük, küçük onlarca insan var. Herkesin yaşadığı ilişkiyi/evliliği "çıtır hayali" olarak sınıflandırmak hoş mu? Ben etkilenmem sizin sözlerinizden, umurumda olmaz. Kendimi biliyorum, eşimi biliyorum, evliliğimin gıpta edilecek bir evlilik olduğunu biliyorum. Ama o kadınlardan bazıları sözlerinizden etkilenebilir, eşine bakış açısı değişebilir, bir evlilik siz ve sizin gibilerin sözleri ve bakış açıları yüzünden temelinden sarsılabilir. Biraz düşünün yazmadan rica edeceğim. Sabahtan beri kaç kişi özel mesajla derdini anlatıp bu konuda tavsiye istedi. Niye? Sırf çevrelerindeki sizin gibi insanlar mutlu oldukları için o seçimi yaptıklarına inanmadıkları için.
Verin tavsiyenizi, bana uygun değil deyin geçin. Elalemin ilişkisini analiz etmek neyinize?

Sizin evliliğiniz sağlamsa size ne o zaman benim yazdıklarımdan? Başka evliliklerde benim analizimle sarsılacaksa zaten onlara uyan başka herhangi bir analizle de sarsılabilir, sorgulayabilirler falan filan. Bakın ben balıklama atlayan erkekle ya da durup düşünen, sorgulayan erkek arasında amaç farkı olduğunu belirttim kendimce. Mesela yaşlı ve zengin bir adamla genç ama fakir bir kadın evlendiğinde aklımıza ilk ne geliyor dürüst olun? Ve evet o aklımuza gelen şey çoğunlukla da doğru çıkıyor. İki insanın arasındaki diyaloğu bilemem, herkes eşinin hangi gruba dahil olduğunu bilir zaten, yarası olmayan kaşınmaz.
Ha bu arada bende kendimden çok büyük biriyle görüştüm ve evet benimki taze et avcısı grubundanmış, yani lalala beni seviyor havalarına girip evlenmedim. Evlendiyseniz demek ki varmış bir keramet, sizi bağlamaz yazdıklarım o vakit.

Sizin evliliğiniz sağlamsa size ne o zaman benim yazdıklarımdan? Başka evliliklerde benim analizimle sarsılacaksa zaten onlara uyan başka herhangi bir analizle de sarsılabilir, sorgulayabilirler falan filan. Bakın ben balıklama atlayan erkekle ya da durup düşünen, sorgulayan erkek arasında amaç farkı olduğunu belirttim kendimce. Mesela yaşlı ve zengin bir adamla genç ama fakir bir kadın evlendiğinde aklımıza ilk ne geliyor dürüst olun? Ve evet o aklımuza gelen şey çoğunlukla da doğru çıkıyor. İki insanın arasındaki diyaloğu bilemem, herkes eşinin hangi gruba dahil olduğunu bilir zaten, yarası olmayan kaşınmaz.
Ha bu arada bende kendimden çok büyük biriyle görüştüm ve evet benimki taze et avcısı grubundanmış, yani lalala beni seviyor havalarına girip evlenmedim. Evlendiyseniz demek ki varmış bir keramet, sizi bağlamaz yazdıklarım o vakit.

Siz ve sizin gibiler diye belirttim zaten. Sizin gibi düşünenlerden o kadar çok varki toplumda insanlar ilişkilerini sorgulamaya başlıyorlar. Genellemeler kötüdür.
İnsanları ne şekilde etkilediğiniz umurunuzda değilse yapacak bir şey yok tabi. Buraya yazmaya bile çekinip, aynı şeyleri yaşamış güçlü bir karakter görünce özel mesajla derdini anlatıyor insanlar sizler yüzünden.
Zengin bir adamla parası için evlenen genç bir kadın da mutlu olabilir. Seçim yapma kriterlerimiz bir mutlulukmetre değildir.
Yarası olmayan kaşınmaz değil yarası olan gocunur olacak o atasözü. Evet siz sormadan söyleyeyim, tdk temsilcisiyim.

Ben de küçükken 40 yaşı yaşlı diye düşünürdüm :)
40 a 5 kaldı hiç de unumu elemiş eleğimi asmış olmayacağım :)

Şeyma Subaşı özentiliğinden sonra anladım durumun vehametini. Tek bu kardeşimiz de değil zaten o hafif kadına özenen.
Zira o da dünyadaki binlerce metresten biriydi sadece. Sonradan evlenmiş olması bir şey değiştirmez.

Umarım o kardeşimiz de bu yolda çok acı tecrübeler yaşamaz. Herkes o sosyal medya balonu kadar şanslı olamaz..
35 de 40 da gayet yaşlı, insanlar profesyonel sproru bırakıyor 35 yaşında . Ayrıca Şeyma ablaya metres demenizi kınıyorum ortada bir aşk vardı Acunla arasında ve sonunda aşk gaip geldi evlendiler olmadı boşandılar. Lütfen aşka saygınız olsun. Ayrıca Şeyma ablaya metres demenizi kınıyorum. Öncelikle o bir anne ve de kadın. Siz böyle yaparsanız erkekler neler yapmaz?

35 de 40 da gayet yaşlı, insanlar profesyonel sproru bırakıyor 35 yaşında . Ayrıca Şeyma ablaya metres demenizi kınıyorum ortada bir aşk vardı Acunla arasında ve sonunda aşk gaip geldi evlendiler olmadı boşandılar. Lütfen aşka saygınız olsun. Ayrıca Şeyma ablaya metres demenizi kınıyorum. Öncelikle o bir anne ve de kadın. Siz böyle yaparsanız erkekler neler yapmaz?

ahahaha sen ciddi misin yaa, hiç mi haberin yok olaylardan

Seyma ablaymis... Sen evlen kocana biri goz diksin ve ask kazandi de olur mu??
Atammm... Kurdugun ulke ne halde...
Gencler kimleri ornek aliyor..
Allah evli insnalarin yuvasina goz dikenleri kendileri gibilerle karsilastirsin..

Güzel çocuğum senin dersin falan yok mu? Burda ne işin var? Yoksa ders kitabı yerine zengin evli erkek tavlama kılavuzu mu okuyorsun?

Evli erkekle ilişki yaşayıp çocuk yapan kadına metres denir. Ortada aşkın meşkin olması bu tabiri değiştirmez. Burası kadınlar kulübü ve burda metresler sevilmez.

ARKADaşlar kız kardeşim 24 yaşında 37 yaşında sevdiği biri var. Evlenmeyi düşünüyorlar. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değil. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?
26 yaşında arkadaşım 38 yaşında kocası var. Evlendiklerinden beri kıskançlık sorunu yaşıyolar kocası tarafından. Bana göre bu yaş konusunun belli kuralları yok önemli olan kafa yapısı.

Güzel çocuğum senin dersin falan yok mu? Burda ne işin var? Yoksa ders kitabı yerine zengin evli erkek tavlama kılavuzu mu okuyorsun?

Evli erkekle ilişki yaşayıp çocuk yapan kadına metres denir. Ortada aşkın meşkin olması bu tabiri değiştirmez. Burası kadınlar kulübü ve burda metresler sevilmez.

canim ders yerine zengin evli adam.pesinde geziyor. Belki kendim gibi birini bulurum diye de buraya gelmis herhalde :oha:
Ama burasi kk.....

Seyma ablaymis... Sen evlen kocana biri goz diksin ve ask kazandi de olur mu??
Atammm... Kurdugun ulke ne halde...
Gencler kimleri ornek aliyor..
Allah evli insnalarin yuvasina goz dikenleri kendileri gibilerle karsilastirsin..

Erkeklerin hepsi aynı, onları güzelleştiren parasıdır. Şeyma ablayı okulda arkadaşlarla hep örnek aldık . Kadın hayatını yaşıyor . Şeyma abla tercih edilmiş bir kadın, kazanmış bir kadın . O isterse bütün erkekleri kendine aşık eder .

:KK51:
Sen de büyüyeceksin canım benim. Ben hakedene hakettiği şekilde hitap ederim. Zira bu ünvanları kişiler kendisi oluşturur. Kadın düşmanlığı değil bu.
Umarım kendini geliştirmen çok zaman almaz.. :KK48:

Teyzemin oğlu 40 yaşında eşi de 25 yaşında tam 15 yaş fark var. 4 yıldır evliler bir de kızları var (4 yaşında) .Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla evde kararları yenge veriyor , yenge yönetiyor. Teyzemin oğlu kendi fikirlerini söyleyemiyor bile.Yani buradan yola çıkarak 13 yaş farkı ile de olumsuz evlilik olur.Bana göre en fazla 5 yaş olmalı.Çok büyük olunca kuşak farkı olur arada .Ve kuzenimin evliliğinde de kıskançlık var .Evden dışarıya çıkmasına ,hatta teyzemgile kuzenim olmadan gelmesine bile engel oluyor.

Erkeklerin hepsi aynı, onları güzelleştiren parasıdır. Şeyma ablayı okulda arkadaşlarla hep örnek aldık . Kadın hayatını yaşıyor . Şeyma abla tercih edilmiş bir kadın, kazanmış bir kadın . O isterse bütün erkekleri kendine aşık eder .

Darısı 15 sene sonra başına o zaman. Şeyma gibi bir kadın çıksın, yuva kurduğun adamı tavlasın. Sen de aşklarına saygı duyar, düğünlerine gidip altın takarsın.

Allah kimseye bir magazin karakterini örnek alan evlat vermesin.

Son düzenleme:
Back