• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı kaç olmalı?

Eşimle aramda 12 yas var.
Mutluyuz genel olarak ama sikayetci olduğum bir şey var ; onu değiştirene kadar canım çıktı.

ben asla istemedim. bi kere hayata bakış açısı çok farklı olur. 27 yaşındayım 28e doğru gidiyorum. 24 yaş ile alakam yok şu anki halimin. 37 yaşındaki adam büyük istisnalar harici 24 yaşında birinin yanında yaşayış olarak çok yaşlı kalır. gel bi çılgınlık yapalım desen adamın beli tutulur zaten 5 sene sonra.

13 yas fark sorun teşkil edecek bir fark değil.
Ama sadece yas tek kriter değil. Anlaşabiliyor musunuz o önemli olan.

Son düzenleme:
kadının 35inden sonra güzelleştiği saçmalığını nerden çıkardınız ? Bu sadece teselli . Ablam 32 yasında beyazlar cıkmaya basladı yuzu kırısmaya basladı hafiften, yüzünün esnekliği yok , eski fotolarına bakıyorum ablamın 20 yasındaki hali ne guzelmıs ay gıbı parlıyor . 36 yasında abim var ablamdan da buyuk o da sporunu yapar hala genc duruyor Kadın erken cokuyor bu bızım kaderımız maalesef Örnek ;

Bu Angelina Jolienin 20lerdeki hali

image.jpg

https://s2.r29static.com//bin/entry/76c/x,80/1975314/image.jpg
Bu da 35ten sonra güzellesmeye!!!! basladıktan sonraki hali
https://i0.wp.com/www.skincare.net/wp-content/uploads/2015/08/angelina-jolie.jpg?resize=770,433&ssl=1

angelina-jolie.jpg

Ben 18 yasındayım ve herseyin farkındayım, sizin yasınız kac bilmiyorum ama gercekler acıdır

18 yaşında olmandan belli güzellikten anladığının yüzde kırışık olmama, saçta beyaz tel olmama halini..

Kadın 30 undan sonra aydınlanır. Biraz farkındalıkları olan bilgili bir kadınsa özellikle kendi değerinin farkına varır.
20 li yaşlarımdaki benle 30 lu yaşlarımdaki benle aramda çok fark var.
Budur kadını güzel yapan. Bu 35 te pik yapar..

Yüzümdeki çizgiden, saçımdaki beyaz gruptan, geçmişte insanları kırmamak adına sustuğum kadar utanmıyorum mesela.

Bir de Angelina Jolie'ye sor bakalım. Neler değişmiş hayatında :KK66:

Ayrıca kadın hala çok güzel. Önemli olan o güzelliği görebilmekte. :p

Kolay mı sanıyorsun sen farklı devletlerden 6 çocuk büyütmeyi? Ben bir tanesiyle zor başediyorum :))

Kusur arayan kusur görür. Bu da sana abla nasihatı olsun.. :super:

18 yaşında olmandan belli güzellikten anladığının yüzde kırışık olmama, saçta beyaz tel olmama halini..

Kadın 30 undan sonra aydınlanır. Biraz farkındalıkları olan bilgili bir kadınsa özellikle kendi değerinin farkına varır.

Yüzümdeki çizgiden, saçımdaki beyaz gruptan, geçmişte insanları kırmamak adına sustuğum kadar utanmıyorum mesela.

Kolay mı sanıyorsun sen farklı devletlerden 6 çocuk büyütmeyi? Ben bir tanesiyle zor başediyorum :))

:super::super::super:

13 yaş sorun teşkil ediyor. Teyzem ve eniştem arasında 15 yaş var. Teyzem 42, eniştem 57 yaşında ve ikisi hayatın farklı evrelerini yaşıyorlar. 24-37'de ortak noktalar bulunabilir ama yaş ilerledikçe sıkıntı olma ihtimali yüksek.

Ya o kadar küçük ki daha böyle düşünmesi, 30'lu yaşları öcü gibi görmesi normal. Daha kadın olamamış, kadınla çocuk arasındaki bir birey ve kadınlığın ne demek olduğunu bilmiyor henüz. Dış görünüşe, yüzdeki çizgilere odaklanıyor sadece. Zamanla öğrenecek o çizgilerin her birinin ayrı bir yaşanmışlığın güzelliğini taşıdığını.

Ya o kadar küçük ki daha böyle düşünmesi, 30'lu yaşları öcü gibi görmesi normal. Daha kadın olamamış, kadınla çocuk arasındaki bir birey ve kadınlığın ne demek olduğunu bilmiyor henüz. Dış görünüşe, yüzdeki çizgilere odaklanıyor sadece. Zamanla öğrenecek o çizgilerin her birinin ayrı bir yaşanmışlığın güzelliğini taşıdığını.

Ben de küçükken 40 yaşı yaşlı diye düşünürdüm :)
40 a 5 kaldı hiç de unumu elemiş eleğimi asmış olmayacağım :)

Şeyma Subaşı özentiliğinden sonra anladım durumun vehametini. Tek bu kardeşimiz de değil zaten o hafif kadına özenen.
Zira o da dünyadaki binlerce metresten biriydi sadece. Sonradan evlenmiş olması bir şey değiştirmez.

Umarım o kardeşimiz de bu yolda çok acı tecrübeler yaşamaz. Herkes o sosyal medya balonu kadar şanslı olamaz..

Ben de küçükken 40 yaşı yaşlı diye düşünürdüm :)
40 a 5 kaldı hiç de unumu elemiş eleğimi asmış olmayacağım :)

Şeyma Subaşı özentiliğinden sonra anladım durumun vehametini. Tek bu kardeşimiz de değil zaten o hafif kadına özenen.
Zira o da dünyadaki binlerce metresten biriydi sadece. Sonradan evlenmiş olması bir şey değiştirmez.

Umarım o kardeşimiz de bu yolda çok acı tecrübeler yaşamaz. Herkes o sosyal medya balonu kadar şanslı olamaz..

İşte yanlış insanları -özellikle bu yaşlarda- kendilerine rol model alıp hayatlarını uçuruma sürüklüyorlar. Sonra 30'a doğru akılları başlarına geldiğinde iş işten geçmiş oluyor.

Erkek bi kac yas buyuk olmasi lazm.. bu kadar fark cok az daha zorlasa babasi olacakmis

Baksana evli zengin Adam ayartıp boşanıp nafaka almayı güzel bir sey sanan bir güruh geliyor.. adi gençlik... Ben 40 a yaşlı derdim ama en azından çalışıp bir yerlere gelmiş insanları ornek alırdım.. Milli metres diye anılanlari degil.. Allah sonumuzu hayir etsin

ARKADaşlar kız kardeşim 24 yaşında 37 yaşında sevdiği biri var. Evlenmeyi düşünüyorlar. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değil. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?
Benim eşimle aramda 2 yaş var. Ben 28 o 30 ama eşim çok daha genç duruyo yani 20 gibi o yüzden ben de kendime daha çok dikkat ediyorum ama nafile ara da espirisini yaparım genç koca buldum çıtır vs diye ve 30 dan sonra sanırim ben o güzellik salonu senin bu merkez benim gezicem derim. O kırışıklıkların önemli olmadığını falan söylüyo ama herkes yanında bakımlı
ARKADaşlar kız kardeşim 24 yaşında 37 yaşında sevdiği biri var. Evlenmeyi düşünüyorlar. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değil. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?
Ben her zaman denk olmasından yanayım istisnalar olsa da genel olarak doğru olan yaş farkının az olması . Dediğim gibi genel olarak sorunlu olsa da çok iyi giden evlilikler de var ama böyle durumlarda herkes kendi evliliğini o istisna kısmına sokmak ister.

Bana gore yas farki cokmus ama herkesin kendi tercihi. Kendimden 15 yaş buyuk biriyle ben evlenmek istemezdim. Bu şekilde evlenenlerin evliliğinin uzun süreceğini pek düşünmüyorum çünkü arada jenerasyon farkı var ciddi anlamda

Back