• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı kaç olmalı?

bugun sorun yoksa,
yarina kim ole kim kala,
madem guzel gidiyor her sey dusunsunler evliligi de,
planlasinlar,
gelecege dair planlarini hayallerini konussunlar,
hala bir seylerin buyusu bozulmadi ise neden olmasin ki,

ama tabi yas farkini kapatacak kadar,
kardesinizin olgun,
yasli beyefendinin de dinc olmasi gerekir bence.

Eşimle aramda 12 yaş var.

8 yıldır birlikteyiz. Bir sorun yaşamadık aksine mutluyuz.

Yaştan ziyade kafa yapısının uyması önemli. Birlikte bir hayat geçirebilecek kadar anlaşabiliyorlar mı bu önemli.

Şu anda değil ama 10 yıl sonra sorun yaşanır...biri halen genç diğeri epey olgun olacak...iyice düşünmeden karar verilmemeli

Kız kardeşinizin erkek arkadaşı ona ayak uydurabiliyor mu mesela ? anlaşabiliyorlar mı? Sonuçta bi on yıl sonra biri daha yaşlı biri henüz hayatının baharında olacak.Eğer kız kardeşiniz yaşından olgun düşünüyor ve yaşıyorsa bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Karakterlerle alakalı bir durum aslında buna ancak ikisi karar verebilir.40 yaşında olup kafa yapısı henüz 20 yaşında olan insan da gördüm 20 yaşında olup çok çok daha olgun düşünen de..

Kadın 35 inden sonra daha bir güzelleşirmiş. Siz güzelleşme evresine girdiğinizde oda yavaştan dede moduna girer artık.
kadının 35inden sonra güzelleştiği saçmalığını nerden çıkardınız ? Bu sadece teselli . Ablam 32 yasında beyazlar cıkmaya basladı yuzu kırısmaya basladı hafiften, yüzünün esnekliği yok , eski fotolarına bakıyorum ablamın 20 yasındaki hali ne guzelmıs ay gıbı parlıyor . 36 yasında abim var ablamdan da buyuk o da sporunu yapar hala genc duruyor Kadın erken cokuyor bu bızım kaderımız maalesef Örnek ;

Bu Angelina Jolienin 20lerdeki hali

image.jpg

https://s2.r29static.com//bin/entry/76c/x,80/1975314/image.jpg
Bu da 35ten sonra güzellesmeye!!!! basladıktan sonraki hali
https://i0.wp.com/www.skincare.net/...15/08/angelina-jolie.jpg?resize=770,433&ssl=1

angelina-jolie.jpg

Ben 18 yasındayım ve herseyin farkındayım, sizin yasınız kac bilmiyorum ama gercekler acıdır

ARKADaşlar kız kardeşim 24 yaşında 37 yaşında sevdiği biri var. Evlenmeyi düşünüyorlar. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değil. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?
bence yaş farkı ilerde pek sorun yaratmaz asıl. yani kardeşiniz 50 adam 63 yaşında olsa mesela. ama tabi o zamanlara çooook var.
adam 3 seneye 40 olacak kardeşinizin daha 30una 6 sene var.

ama ben 22 yaşındayım 35 yaşında adama da varmam yani..

kadının 35inden sonra güzelleştiği saçmalığını nerden çıkardınız ? Bu sadece teselli . Ablam 32 yasında beyazlar cıkmaya basladı yuzu kırısmaya basladı hafiften, yüzünün esnekliği yok , eski fotolarına bakıyorum ablamın 20 yasındaki hali ne guzelmıs ay gıbı parlıyor . 36 yasında abim var ablamdan da buyuk o da sporunu yapar hala genc duruyor Kadın erken cokuyor bu bızım kaderımız maalesef Örnek ;

image.jpg

angelina-jolie.jpg

Ben 18 yasındayım ve herseyin farkındayım, sizin yasınız kac bilmiyorum ama gercekler acıdır
valla kadın hala dipdiri. çirkin diye koymuşsunuz buraya resmi ama alakası yok

Bak acun ile seyma mutlu olamadi bosandi:KK53:seyma simdi genc sevgili yapti kendine. :skandal:

Saka bi yana suan problem olmasa bile 10 yil sonra problem olabilir diye dusunuyorum. :KK51:

Bak acun ile seyma mutlu olamadi bosandi:KK53:seyma simdi genc sevgili yapti kendine. :skandal:

Saka bi yana suan problem olmasa bile 10 yil sonra problem olabilir diye dusunuyorum. :KK51:
Seyma ablayı takip ediyorum instgramdan en iyisini yaptı zengin erkeği kaptı sonra bosandı nafakayı da kaptı cocugu da yaptı sonra gelsin çıtır sevgililer nasıl olsa finans sorununu nafaka ve yeni açtıgı cafe tarzı yerle kapattı

idolüm şeyma abla :KK76:

Bu konuyu sana açtıran kız kardeşin ise sevgilisi ile arasında ki yaş farkı onun için sorun olmaya başlamış bile....

image.jpg

https://s2.r29static.com//bin/entry/76c/x,80/1975314/image.jpg
https://i0.wp.com/www.skincare.net/wp-content/uploads/2015/08/angelina-jolie.jpg?resize=770,433&ssl=1

angelina-jolie.jpg

neden ikinci fotoyu agzini kocaman acip guldigu fotodan sectin.? 18 yasindasin ve gercekten her seyin farkindasin aksjshsjakansb

Seyma ablayı takip ediyorum instgramdan en iyisini yaptı zengin erkeği kaptı sonra bosandı nafakayı da kaptı cocugu da yaptı sonra gelsin çıtır sevgililer nasıl olsa finans sorununu nafaka ve yeni açtıgı cafe tarzı yerle kapattı

idolüm şeyma abla :KK76:
iste ancak senin gibi dusunenlere ornek olur. Şu yasinda dusundugune bak. Seyma gibi birini ornek alan neyse ya sonunu tamamlamiyim :KK70:

Back