• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı kaç olmalı?

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
ARKADaşlar kız kardeşim 24 yaşında 37 yaşında sevdiği biri var. Evlenmeyi düşünüyorlar. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değil. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?

Son düzenleme:
ARKADaşlar 24 yaşındayım 37 yaşında sevdiğim biri var. Evlenmeyi düşünüyoruz. Şu anlık yaş farkı çok sorun teşkil etmiyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değilim. Bu konu da fikirlerinizi alabilir miyim? Böyle yaş farkı olup evlenenler var mı?
Esimle aramizda 5 yas var bi gorsen adam 50 yasindaki amca gibi davraniyor :D
Ama sizin yas farki beya cokmus. Yinede onemli olan mutlu olmaniz.

Aaaaa eski konularınızda tüp bebeğe uğrasıyorsunuz düşükler vs vs bu konu ne peki canınızmı sıkıldı

Sahte dert üretmekte moda oldu karar ver tüp bebekkemi uğrasıyorsun yaş farkıylamı eski konuların gorunuyor unutma

Sahte dert üretmekte moda oldu karar ver tüp bebekkemi uğrasıyorsun yaş farkıylamı eski konuların gorunuyor unutma
Arkadaşlar art niyetli olmayalım lütfen.. kız kardeşim yanımda ve onun için yazdık. Amacı sizinle paylaşmak ve fikir almaktı. Ama maalesef yorum yapacağınıza neler neler yazılmış ....

Sen sevmişsen sıkıntı olmamalı. Omur konusunda kimsenin garantisi yok. Görsel olarakta garantimiz yok.

Baştan belirtseydiniz kardeşim için soruyorum diye kendi adınıza yazmışınız ve benim birlikteliğim demişiniz malum bizde medyum degilix

Sadece konu yaşsa bana bu durumda evlenmek icin engel olarak görünmedi ancak +- 5 iyidir ya hani haliyle bu kadar fark olunca bi tereddüt de olur kizkardesiniz haklı.

Back