yaş aldıkça kilo sıkıntım olmaya başladı:( hep böyle mi olacak?

Haytımda hiç kilolu olmadım, sizi ne kadar anlayabilirim bilmiyorum ama bence olay içsel disiplinde bitiyor. ben sık sık tartılırım, bir kilo aldıysam hemen yemeyi azaltırım. Kontrol önemli… yoksa iştah ve fast food sevgisi bende de var ama altta yatan psikolojik bir sorun yoksa iştah sınırlaması tamamen beyinde biten bir şey bana göre. Ayrıca yaş aldıkça bacaklar, kemikler vücudu taşımakta zorlanacak. Bunu da düşünerek mümkün mertebe az yağlı çok kaslı olmamız gerekiyor. Genç bir insan olarak bu iradeyi gösterebilirsiniz bence

6 ay önce doğum yaptım ve doğumdan önce olduğum kilomdan daha zayıfım şu an. 20 kilo verdim doğumdan sonra o yüzden keyifle yiyin hamilelik kilosu gidiyor

ben de sadece 3 ay falan kilolu oldum verdim ve sonra kilo sıkıntısı yaşamadım bu yüzden şimdi normal kiloda olsam bile yediğim içtiğimden keyif alamamaya başladım. Kontrollü olduğum halde böyle olması da canımı sıkıyor zaten şimdi de kilolu değilim ama daha zayıf olduğum zamanları özlüyorum bilmiyorum 38 beden s beden kimine göre ideal çok iyi ama ben zayıf olmaya alıştığım için bana çok kötü geliyor bir de sağlık sıkıntıları

Baygınlık hissi dediğiniz nedir?

Keşke kilolu olsam da 23 yaşında olsam
kilolu değilim ama kilo sıkıntım var evet sabit değil almıyorum da kendime kilolu demem 36-38 bedenim evet kimine göre fazla olabilir beni üzen şey zaten dikkat etmeme rağmen en ufak şeyde kilo almam. ben de 2 ay sonra 24üm

zaten diyetisyenle çalışıyorum ve dikkat ediyorum sabahları protein alıyorum genel olarak akdeniz tipi besleniyorum bol hareket ediyorum hepsini yapıyorum ama hala sıkıntı yaşıyorum bu kadar çaba 1 pizza ile şak bozuluyor ömür boyu böyle mi olacak acaba bilmiyorum önceden böyle asla değildim ya ne yersem yiyeyim 2 gün dikkat etsem verirdim ben

Çok geçmiş olsun, açıkçası ben de 1 2 kez acıkınca böyle olmuştum, merak ettiğim için sordum, açıkladığınız için teşekkürler.

Çok geçmiş olsun, açıkçası ben de 1 2 kez acıkınca böyle olmuştum, merak ettiğim için sordum, açıkladığınız için teşekkürler.
eskiden sürekli böyle yaşıyordum beslenmem düzene girince düzeldi şekerim de düştü insülin direncini yendim. sürekli olursa dikkat edin sizde şeker göstergesi sanırım bu

Psikolojik destek alın, kilo sorunundan ziyade kafanızdaki idealize kadın vücudunu değiştirmeniz gerekiyor

Ayyy baydin ya kaç gündür sevgilim şunu dedi kv bunu yaptı diye ikide bir konu açıyorsun hayatımda senin gibi takıntılı zor birini görmedim koca derdine düşeceğine tedavi ol kv almasa almadı alıyor problem kv değil problem olan sensin o miyminti sevgilinin verilmiş sadakasi varsa zaten kurtarır yakasını senden herkes kötü bir sen iyisin şu dünyada yuh artık o adamın zerre aklı varsa kaçar zaten sanki küfür etti kadın sana Allah şifa versin o adamı da Allah kurtarsın

sana mı soracağım konu açarken istediğimi açarım sana niye dert oldum bu kadar anlamadım niye dert edindin beni söyler misin? okuma yorum yazma eski konumla alakası ne? senin seviyene inmeyeceğim söylenecek çok şey var sana ama bie de yeni hesap açmışsın uff bu kadar önemseme beni.

Psikolojik destek alın, kilo sorunundan ziyade kafanızdaki idealize kadın vücudunu değiştirmeniz gerekiyor
sorunun bu değil sağlık olduğunu defalarca yazdım ve hatta kilo veremedim halde sağlıktan motive olup devam ettiğimi de. Zaten destek alıyorum yazmışım oraya ilaç tedavisi görüyorum kendi kendime ilacı almayacağıma göre bir destek alıyorum değil mi bunun bağlantısını kurmak zor değil. Ayrıca kendimi zayıf görmek isteyebilirim de

Bedenler 34ten başlıyor zaten farkındaysanız ben de hala kilolusunuz sandım. Bu boyla 36 ya da 34 olma ihtimaliniz çok az, olsanız da size yakışmaz. Yeyip yeyip kilo almamak ülkemizde yaygın bir genetik yapıya işaret etmiyor. Durumunuz normal daha ne olsun

Değil işte kilom sabit kalmıyor çünkü sürekli alıyorum ve bende 40 beden güzel durmuyor ki. eskiden yiyip yiyip kilo almıyordum şimdi aşırı dikkat etmeme spor yapmama rağmen kilom sabit değil sürekli almaya müsait yani bıraksam 80e yolu var

Bi sakin olun, bu konu özelinde de destek alabilirsiniz psikotik ilaç kullanıyorum vs demişsiniz
Okuduklarınıza bakınca kendinize işkence olmuş bu süreç milletin yiyip içmesine bile kızmışsınız
Başkası yazmış gibi bir okuyun bakalım yazdıklarınızı

İyi de hepimiz öyleyiz zaten

milletin yiyip içmesine hiç kızmadım sadece insanlarla aynı ortamda olunca diyet yaptığım için oyunbozan gibi hissettim onlara defalarca aman gerej yok siz yiyin dediğimde yemiyorlar mesela. Bu yüzden mutsuz ediyor çıkıntı gibiymişim gibi geliyordu. Ayrıca sürekli insanların ben bu kadar diyet yapsam incecik olurdum demesine kızıyorum. Evet işkence gibi oldu çünkü yemek yemeyi çok seviyorum yine de dayandım ama o kadar zaman uğraşıp 1 ayda 3 kiloya yakın kilo almak beni mutsuz edemez mi? benim gibi olan insanlardan fikir almak istedim dertleşmek istedim.

İyi de hepimiz öyleyiz zaten
hepinizin kilo alınca fırlayan şekeri mi var? öyleyse bu konu hakkında da dertleşmek istedim sadece olay kilo değil çünkü. aylarca her şeye dikkat edip 1 ayda 3 kilo almak çok üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…