Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

haklısınız ben de bundan korkuyorum.

ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.

Uzun sure cinsellik yasamamak gercekten problem. Insan sinir kupune donuyor. Maalesef ben de asiri sinirliyim bugunlerde, isyerinde can deseler canin ciksin modundayim.

Gayet dogru bir saptama + oneri

Bana 4 yas kucuk yazilanlar gayet oldu :olamaz: Gecen sene 30dum, gayet 26lik bir eleman basbayagi cok ilgi gosterdi ama hayat tarzlarimiz cok farkli diye ben istemedim. Benimle yasit bask bir adam daha ilgilendi, ona da ayni sebepten olmaz gozuyle baktim cok farkliydik.

Bu yil 31 yasindayim, 27 yasinda biri ilgi gosteriyor hayat tarzlarimiz yine cok farkli, ben daha egitimliyim, daha kariyer odakliyim, daha ciddi ve katiyim, bu adam daha eglenceli daha rahat bana gore. Yine cok farkliyiz amma velakinnn o kadar yakisikli ki anlatamam. Meslek olarak da profesyonel sporcu + befen egitimi ogretmeni, bense muhendisim. Bu sefer neden farkli bakiyorsun derseniz cok yakisikli, asiri kasli tas gibi yani:olamaz::olamaz::olamaz:
Bence bu çok yakışıklı abiyi kabul edin artik:KK45:
Valla çok ince düşününce sonra hiç bulunmuyor.:KK48:

Ben 31 yeni nişanlıyim ama bakire değilim.
Simdi seni tanimadan fazla birşey demek istemem ve dediğim herşey belki kendime övgü gibi yansıyabilir ama lütfen yanlış anlama.

Dışarıya sacdigin enerjin nasil? Yani yürek gözün açıkmı? Benim bir arkadaşım var, kiz 31 ve bakire ötesi... yani bir erkeğin elini bile tutmamış. Aglayip duruyor ama sacdigi enerji okadar berbatki ben erkek olsam 300 metre ilerden el bile sallamam.

Sen hypnoz yapsan... bilinc altinda kalan bazi birikimleri atsan.

Not; o hollandali bey seni sadece sex icin çağırmaz. Bende almanyadayim burda kimsenin cinselliğe düşkünlüğü yok. Sex zaten zibil gibi..70 milletden sec ve yap.

Ex ex sevgilim hollandaliydi ve cok güzel bir ilişkimiz vardi.

Ben sizi anladim
Toplum baskisi yuzunden evlenmek diyorsunuz ama asil derdiniz evlenmek degil :)
Kendiniz3 bir hayat arkadasi ariyorsunuz
E yas itibariyle hormonlar da cildirmis durumda , onlarla bas etmek de zordur
Bence biraz etrafa farkli gozle bakin
Spora baslayin , farkli ortamlara girin
Tek basina tatile cikin , duzgun mekanlara gidin
Elbet biri cikacaktir
Ben cikmamasini anlayamam , is sizde bitiyor

Ben 31 yeni nişanlıyim ama bakire değilim.
Simdi seni tanimadan fazla birşey demek istemem ve dediğim herşey belki kendime övgü gibi yansıyabilir ama lütfen yanlış anlama.

Dışarıya sacdigin enerjin nasil? Yani yürek gözün açıkmı? Benim bir arkadaşım var, kiz 31 ve bakire ötesi... yani bir erkeğin elini bile tutmamış. Aglayip duruyor ama sacdigi enerji okadar berbatki ben erkek olsam 300 metre ilerden el bile sallamam.

Sen hypnoz yapsan... bilinc altinda kalan bazi birikimleri atsan.

Not; o hollandali bey seni sadece sex icin çağırmaz. Bende almanyadayim burda kimsenin cinselliğe düşkünlüğü yok. Sex zaten zibil gibi..70 milletden sec ve yap.

Ex ex sevgilim hollandaliydi ve cok güzel bir ilişkimiz vardi.
Bende bunu diyecektim
Avrupadaki erkekler bizim abazalar gibi degil merak etmeyin
Adam sizden hoslanmis , beraber vakit gecirmekten keyif almis demek ki cagiriyor

Facebookta falan tanımadığın insanlarla yapılan etkinlik sayfaları var onlara baksan. Anladığım kadarıyla yeni insanlarla tanışanileceğin bir ortamında yok.
Ayrıca 33 geç bi yaş değil 23ünde evlenenlerin de hali ortada. Sadece dile gelirse artık evlilik konusuna eskisi kadar olumsuz bakmadığını kafa dengi biriyle neden olmasın tarzında cümleler kur.

Çok fazla mı takıyorsunuz?
Yani tamam anlıyorum sizi ama neyi bu kadar takıntı haline getirirsek ,o ulaşılması gayet güç bir hale geliyor.
Akışına bırakın. Olumsuz olumsuz konuşup ta olumsuzu çekmeyin üzerinize.
Hollandalı adamı es geçin zira bağlanma ihtimaliniz çok yüksek adama çünkü boşluktasınız belli, daha da içinden çıkılmaz bir hal almasın işler sizin için. Yok yere ayrılık acısı çıkarmayin başınıza.

Son düzenleme:
Valla kanka surekliyse ve sebepsizse pekala olabilir. Ozellikle isyerindeki her sey gozune batiyorsa, veya etrafindaki her olumsuz durum gozune cok geliyorsa bence odur:olamaz:

Sürekli olmuyor ama sebepsizce fena estiriyorum bazen. Bence de sebep o.

Pofff! Bünye mesaj bile veriyor artık: Hadi ama! :)

Biriyle sevgili olmak,evlenmek hayatta daha mutlu olmak icin bir aracidir sende suan hayatinin amaci konumuna burunmus,oyle sanildigi gibi cokda matah birsey degildir (en azindan benim icin oyle)sahsen seni hayatini yasamak bana gore faha keyifli olurdu benim icin.Maddi sikintin yok isin de var yani kimseye eyvallahin yok, velevki tam tersi olsaydi mutsuz bir evliligin icinde olsaydin,su anki kafa rahatligini cok arardin.Cinsellige gelince cinsellik brnim icin oyle herhangibir biriyle yasanmamali ,sevmedigin birine dokunmak mide bulandirici degilmi sence de?Kafana bu kadar takma erkekle yasami hayatinin merkezine koyma bdv de acilan konulara bak bir nerdeyse hepsi adamdan illallah etmis kadin konulari,ye ic gez toz bol bol kitap oku,kendini gelistir

Bence bu çok yakışıklı abiyi kabul edin artik:KK45:
Valla çok ince düşününce sonra hiç bulunmuyor.:KK48:

Aahhahha şu an sesli gülüyorum:olamaz:
Gerçekten çok yakışıklı yani öyle böyle değil:KK51:

Böyle eğlenceli veya entellektüel bir tip falan da değil, düz Hans yani gayet sıkıcı ama 2 kolunda da en az 3er 5er kg kas var işte o kafa, hayata bakış açısı farkını vb siliyor:olamaz: Hiç mi hiç benzemiyoruz dünyadaki en uyumsuz çiftlerden biri olabiliriz.

Ben Linkedin'de çok takılırım kendi reklamımı yapmak için. Geçende de bir meetup'a davetliydim ama düzenleyen şirket çok çok iyi bir şirket. Ben de dün buraya davetliydim diye ertesi gün Linked'ine fotoğrafımı koydum. Bizimki de dedi ki sen neden uğraşıyorsun bu kadar. Ben de dedim ki cool olmak için PR yapıyorum anla yani daha çok para için, daha iyi iş teklifleri için. Bizimki hiiiiiiiiç umru değil. Böyle yani:KK51: Bir de internetten baktım öğretmen maaşlarına sanırım %50im kadar kazancı var. Ev geçindirme işi çok stresli, ben de yabancıyım sonuçta bilemedim yani o da beni sıkıntıya sokar diye düşünüyorum bana bu iş zor geldi.

Son düzenleme:
evet çok oldu :KK43: çekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.

Hic boyle dusunme. Boyle dusundugun icin buyuk ihtimalle tavrina yansiyor ve karsi tarafin ilgisini cekemiyorsun.
Guzellik yada kariyer ile ilgisi yok bu islerin.
Tamamen aura isi.
Kendini rahat birak. Ilgini ceken biri olur ise onu bir av gibi dusun :KK48:
Ufak ufak yaklas urkmesin ahaha
Ne kadar rahat, o kadar mutlu.

Konu sahibesi bence bilet alın gidin ama adamın evinde kalmayın. Bookingçcomda trivagoda zilyonla otel var.
Adam pekala sizin sandğınız şekilde değil, masraf etme kalacak yer var bazında da söylemiş olabilir.
Adama da peşinen söyleyin ben otelde yer ayırtcam, havalar da ısındı gelecek haftasonunu birlikte geçirelim mi yazın.
En kötü gezer eğlenirsiniz.
Biraz relax, biraz rahat olun. En kötü biraz flört eder dönersiniz.
Ben olsam adam yakışıklıysa giderim, Hollandalılar fena olmuyor.:halay:

Ben sadece şu açıdan bakmanı isterim.Evlenemedin diye özgüvenin azalmasın.Zira bunu güzellikle çirkinlikle alakası yok.Ne yüzüne bakılmayacak(çok üzgünüm ama öyle),bakımsız insanlar evli, barklı:olamaz:Bir ara ben de neden sevgilim yok konusunu kafama takmıştım.Dünya benim için sevgilisi olanlar ve olmayanlar diye 2'ye ayrılıyordu:KK48::KK48:Bakıyordum ne çirkin insanlar var ama sevgilisi var falan.

Bunlar tamamen zaman ve bir de şans işi.Bence samimiyetine inandığınız insanlra bu konuyu açıp uygun insanlar varsa görüştürmelerini isteyebilirsiniz.Utanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bende :KK70:
Dusunmem bile direk giderim

Ben ispanyada aşık olup... canadaya gitdim.
Tam yaz aşkı... ben bronz ve mini elbisem benim sexy askerim. Canadian royal navy uniformasi... Adamdaki sexylik beni magnet gibi cekdi. Tam 24 saat geçirdik ispanyada sonra mecbur ayrildik. Ben dayanamadim ve canadaya gitdim peşine. Az kala evlenip kaliyordum oralarda. Hey gidi genclik :)

haklısınız ben de bundan korkuyorum.

ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.
Onla hava mı atılır ya
Bırak boşver
Herkesin yapısı herşeye uygun değil
Üzülürsün
Benim Avrupa lı bir sevgilim oldu inan bakireysen hasta muamelesi görürsün eksik sanıyorlar akıllarınca
Kendileri her önüne gelenle yatıyor yinede mutlu olamıyor zırt pırt sevgili değiştiriyorlar
Aile kavramı yok .çocuk yapıyor çocuğa bakmıyor salıyorlar herkes bencil aşırı bireysel çoğu da inançsız
Bilmiyorum ben yapamadım hani kendi yapamamış bana da yapamazsın diyor diye düşünebilirsin ama yaşa ve gör o zaman derim sadece uyarmak amaçlı yazdım
Bence insan kendi doğrularını yaşamalı .tabi illa da yaşarım banane dersen o senin bileceğin iş ben üzülme pişman olma diye yazdım benzer deneyimlerden geçtim
Bize yakın insanlarda vardır yada aşık olup seni bekleyen zorlamayan kendi fikrini dayatmayan saygılı tiplerde vardır ama bulmak çok zor
İlla yaşayalım derse güvenme derim

X