Yargılamadan dinleyin ve bir akıl verin

Yaa belki bu konu fakedir.
Ama benzer bir olayı çok yakın bir kız arkadaşım yaşadı. Nasıl olabildi hiç anlayamadım ama belki incinir diye de sorgulamadım. O güne kadar hep erkek sevgilisi olan bir kızdı, üstelik böyle çok arabesk aşık olurdu. 3 kuruşluk adamlara aşırı değer veren, kendi değerinin farkında olmasına rağmen “ben bu adamı düzeltirim” diye bir türlü aşkından vazgeçemeyen, hep sineye çeken kadınlar vardır ya işte bu tam da o kadındı.
Sonra işi dolayısıyla başka bir eyalete taşındı ama iletişimimiz kopmadı. Orda Türk asıllı bir kadınla tanışmış ve onun arkadaş çevresine dahil olmuş. Bu kadın da eşcinsel; erkeksi görünen ve erkek gibi davranan eşcinsellerden. Arkadaşımla baya yakından ilgilenmiş hatta cinsel bi yakınlaşması da olmuş. Sonra öğrenmişki zaten kadın bir sevgilisi varmış. Sevgilisi de bu yakınlaşmayı hissedip, benim arkadaşımla görüşmesini yasaklamış. bir ara arkadaşım bana onların ilişkisini çok aşırı yakından takip ediyor gibi gelmişti baya kıskançlık yaparak kinle bahsediyordu o kadından. Yani etkilenmiş gibiydi. Çok şaşırmıştım.
 
Zaten başlıkta "yargılamadan yorum yapın" yazıldığı an altından bi b.kluk çıkıyor. Kocan bu durumu öğrenirse seni bosar. Sen de böylelikle mutsuz evliliğinden kurtulmuş olursun.
Konforunu bırakmak istemediğin için söylemeye korkuyorsun. Kadınla da bu işi yapmış olsan aldatmış oluyorsun ikisi de aynı kefede.
Umarım adam öğrenir ve boşanırsın. Cinsel kimliğinin farkında bile değilsin. Evliliğinde böyle bir sorun varken üstüne yatmandan belli.
 
Eşinizinde eşcinsel olma ihtimali yüksek,hergün gördüğü aynı yatakta yattığı kadına yaklaşamıyorsa bir kadına cinsel haz duymuyor demektir,sizinki aldatmakta değil evlilikte değil,sırf imza attınız bir kağıda diye evli olunmaz,evlilik duygusal bir bağ ile kurulur,istek ve arzuyla desteklenir,bunlar yoksa ev arkadaşısınız demektir,şimdi yok aile gelenek görenek ayyyy aldattın püüü sana olayını geçin gerçekleri görün,adam sizi istemiyor sizi cinsellikten hatta cinsel kimliğinizden soğutmuş,sizde onu istemiyorsunuz alın karşınıza konuşun,eğer o sizinle olmuyorsa başkasıyla oluyordur,sizde onunla değil başkasıyla oluyorsanız anlatın ayrılın,herşeyide dramatize edip mantıktan uzaklaştırıp toplumsal ahlak değerlerine dayandırmaya gerek yok baydı bu bakış açısı,ayrılın en mantıklısı diyecem ama zaten ayrısınız imzanızın olduğu o kağıt üstündeki sözde birlikteliği bitirip kendinizi keşfedin.
 
Nasıl bir erkekle aldatmakla aynı kefede değil ya? Eşiniz de sizi bir erkekle aldatsaydi ne düşünürsünüz? Bir kadınla aldatmayla aynı kefede değil der miydiniz acaba?? Ayrıca ilgisi yok, az yakınlaşıyoruz diyede yazmışsınız öncesinde. Bu yaşananlara meşru bir zemin oluşturmuyor.
 
Biraz farklı da ne kelime skandal bir konu olmuş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…