herkese merhaba, biraz farklı bir konu olacak farkındayım sizden ricam lütfen yargılamadan ve empati yaparak okumaya çalışın çünkü 40 yıl düşünsem böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Eşimle 5 yıldır evliyiz öncesinde de 3 yıl sevgililik dönemi oldu. Kocam iyi bi işte çalışıyor ben ise müzik öğretmeniyim evlerde şan dersi veriyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür.
Evliliğimiz ilk 3 yılı her şey gayet iyiydi fakat kocamın ilgisi bana gitgide azalmaya başladı neredeyse ayda 1 kere sevişiyoruz bu durum böyle devam ede ede ben de artık buna alıştım kadın olduğumu unuttum resmen ve artık benim de canımın hiç istemediği bir noktaya geldim. Zaten onun için hava hoş zaten şanslıysam 3 dakika sürüyordu onu bile çok gördü bana neyse çok uzatmak istemiyorum konumuza gelelim.
Bu sorunlar bu şekilde devam ederken yakın bir arkadaşımın arkadaşı benden şan dersi almaya başladı. İlk başlarda dersler çok iyiydi zaten evide yakın dersler harici kahve içmeye de gidip gelmeye başladık derken arkadaş olduk. Sonra mesajlaşmaya başladık işte komik videolar atmalar falan derken sonra ben derslerden para almamaya başladım sonra eşim iş için yurt dışına gitmeye başladığında birlikte kalmaya başladık o da bekar zaten hiç evlenmemiş. Bi süre sonra artık kocamın yurt dışına çıkmalarını iple çeker hale geldim dizi falan izliyoduk şarap falan içiyorduk. Bi akşam yine bizim evde takılırken bizim aramızda bi yakınlaşma oldu ama ben lezbiyen olmadığımı biliyorum yani daha önce hiç olmamıştı böyle bişey ama bu kızda böyle bi erkek gibi kızlardan koruması kollaması tavrı falan birden kocamda bulamadıklzatenarımı bulmuş gibi hissettim. Kocam yurt dışından döndü ben çok vicdan azabı çekiyorum bunu söylersem evliliğim bitebilir tek seferlik bişey için söylemeyip bunu halletmeye mı çalışşsam sonuçta bi erkekle aldatmakla aynı kefede değil bence yada itiraz edip yüzleşmeli miyim ama daha ben kendimle yüzleşememişken kocamla yüzleşme ihtimalim benim için çok daha zor, kafam çok karışık şimdi ben 1 günde lezbiyen mi oldum?