Yargılamadan dinleyin ve bir akıl verin

işk kez başıma geliyor daha önce ne bir kızla bir şey yaşadım ne de hayal ettim içinde olduğum boşluktan dolayı mı oldu yokda kendimimi keşfetmeye başlıyorum ikisi arasına sıkıştım kaldım daha önceden başına gelen kimsede yok sanırım herkes müge anlı kesildi

Ya sizin cinsel yöneliminiz başka şey, sadakat yükümlülüğünü halihazırda ihlal etmiş olmanız başka şey. Sapla samanı ayırın. Kendinizi aklamaya bahane aramayın.
kendimi aklıcak bişey söylemediğim sadeec hislerimden bahsettim yaptığımın farkındayım ve vicdan azabı çekiyorum merak etmeyin

Diğer açtığınız konu da acayipmiş. Her 1 buçuk senede eli yükselterek konu açacaksınız galiba. Neyse eğer gerçekse eşinizle yüzleşin. Ya affetmez boşanırsınız ya da affeder bilemem.
sanırım önce kendimle yüzleşmem gerekecek ben henüz kimim onu anlayamadım

sanırım önce kendimle yüzleşmem gerekecek ben henüz kimim onu anlayamadım
Çok erken mi evlendiniz? Ya da eşiniz ilk sevgiliniz falan mıydı? Hâlâ kendimi keşfedemedim demişsiniz. Yani tabi kendiniz de muhasebe yapın ama gelince direkt eşinize söyleyin ve ona göre ne yapacağınızı konuşun.

ilk sevgilim ve evet erken evlendik kendimi tanıyamadığımı düşünüyorum

terbiyesizsiniz ya ben burda uzun uzun dert anlatıyorum muameleye bak gerçekten
Ben direk bir aldatma meyilinizin olmadığını düşünüyorum. Eğer olsaydı çevrenizdeki erkeklerle aldatıldırdınız. Siz eşinizin boşluğunu bir arkadaşla doldurmuşsunuz ama karşı taraf sanırım lezbiyen ve size bu şekilde yaklaşınca, sizin de eşinizle aranızdaki ilişki sorunu sizi bu aldatmaya itmiş. Bu yüzden cinsel kimliğinizin değil de duygularınızın ihmal edimesinin buna sebep olduğunu düşünüyorum.
Ama ne yazık ki aldatma aldatmadır. Bu yaptığınızın bir bahanesi olamaz. Tavsiyem eşinize yaptığınızı anlatmadan evliliğinizi bitirme yoluna girin.

Hahaha gitmiş eski konudaki evlilik süresini düzeltmiş keşke ekran görüntüsü alsaydım
Neyse ki alıntılarda görünüyor, eline sağlık ve buyur arkadaşım

Asıl soru şu: neden yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz? Amaç nedir yani. Hadi erkek üye veya fake değilsiniz diyelim, böyle tezatlıklar size duyulan güveni oldukça azaltıyor ve konunuza kimse destek vermiyor.

Ha yok amacım trollemek diyorsanız, lütfen daha eğlenceli tema ve yöntemler seçin zira kk kadınları olarak bu formatlardan gına geldi

Eklentiler

• IMG_9049.png
    171 KB · Görüntüleme: 54
arkadaşlar yılın bombası değil bakan görebilir zaten yanlış yazmışım düzelttim wow bir olay yok düzeltildi olarak görüldüğünün farkındayım zaten
Yav he he. Bence öyle olmadı, alıntı yapıldığını şimdi farkettiniz ve kıvırıyorsunuz. Minnoş yorumlarla başlangıç terbiyesizler sizi ye evrildi.
İnsanlar senaryonuza kızıyor yoksa kimse eşcinselmiş vurun kahpeye demiyor.

Erkek esini başka bir erkekle aldatmış olsa çok daha iğrenç bir durum olmuş olacaktı, figürlerin ikisininde kadın olması durumu yumusatmiyor aksine daha iğrenç bir hale sokuyor. Ama burada kendinize bir tanımlama bulmak zorunda olduğunuzu düşünmüyordum. Sadece o iş bittiğinde siz kendinizi nasıl hissettiniz? Ne yaptınız sonrasında? Eşiniz dönene kadar aynı evde aynı şekilde devam mı ettiniz? Hala iliskiniz sürüyor mu? Her halükarda da bosanmaniz yerine bir karar olacaktir.

Varsayalım ki hikaye ılık düşlerden uyanıp burda konu açan bir liseli ergenus konusu değil de gerçek bir hikayeyse daha feci. Sen kadınlara ilgi duymazken bir kadınla baş başa kaldığında fikfik yapma içgüdüsüne sahipsen bir erkekle baş başa kaldığında owww düşünemiyorum olacakları. İnşallah bir erkekle bir eskaza baş başa kalmadan boşanır kocan senden

Bence böyle değil ya şan dersi veriyor yani birebir ilişkileri var ve kendi ilişkisinde cinsellik yok erkekle yapması daha kolaydı bence aslında süreç içerisinde ama yapmamış ki. Kızla da yolda görüp ilişki yaşamamış aslında kendi duygusal boşluğunu doldurmuş yalnızlığını bahane etmiş. Cinsel yönelim mi bilemiyorum ama hanımefendi eşini aldatmış sonuç olarak.
Eşinize seni aldattım demeyeceğinize göre zaten sorunlu olan evliliği bitirin ve destek alın kendinizi keşfetmek için

Bence erkek ve konu ergen fantazisi. Gerçekten terbiyesiz diyor bir de herkese. Yazık ya

Yakınlaşma derken ne yaşadınız ?

İlahi Mahmut abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…