Yargılamadan dinleyin ve bir akıl verin

Ben de okurken kocanızın gey olabilecegini sizinle paravan olarak evlendiğini düsünmüstüm. Çok pride friendly bi ev

O halde kız arkadaşınla sevişmelere devam edeceksin sanırım. Eşinden boşanmalisin. Cinsellik ne kadar kötü olursa olsun, hiçbir kadın ya da erkek aldatılmayı hak etmiyor. En başından bir çözüm bulmaliydiniz ama iş işten geçti.

bi erkekle aldatmakla aynı kefede değil bence
Eşin seni bir erkekle aldatsaydı eşin için de böyle mi düşünürdün? Aldatmanın cinsiyeti yoktur ve yorumdakilerin dediği gibi evliliğiniz kafanda bitmiş, başkalarına karşı cinsel çekim hissetmeye başlamışsın. Ayrılman senin için en doğru karar olur.

inanır mısın bende öyle olduğunu bazen düşünmüyor değilim
Vallaha daha gecen bi arkadaşımın babası gay çıktı. Adam 20 yasında zönk diye babasının gay oldugunu öğrendi, herifcioğlu bosanma davasına manitasıyla el ele geldi falan

Kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyo msjhdjdndndhhdn

Hahaha gitmiş eski konudaki evlilik süresini düzeltmiş keşke ekran görüntüsü alsaydım
Biri alıntılamış, onu düzeltemez. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu üye erkek olabilir mi?

bir erkekle aldatılmış olsam daha az üzgün hissederdim kendimi açıkçası o yüzden aynı şeyi eşim içindr düşünüyorum ama kendimi eğer lezbiyen değilsem bu duruma sokmak istemiyorum
Ya sizin cinsel yöneliminiz başka şey, sadakat yükümlülüğünü halihazırda ihlal etmiş olmanız başka şey. Sapla samanı ayırın. Kendinizi aklamaya bahane aramayın.

bir erkekle aldatılmış olsam daha az üzgün hissederdim kendimi açıkçası o yüzden aynı şeyi eşim içindr düşünüyorum ama kendimi eğer lezbiyen değilsem bu duruma sokmak istemiyorum
Öyle bir günde lezbiyen olunmaz. Kadınlara bakınca cinsel çekim var mı yok mu ? Kadınlarla sevişmeyi hayal ettin mi daha önce? Hiç kız arkadaşına karşı bir çekimin oldu mu daha önce mesela ? Yoksa ilk kez bu durum mu yaşandı onu merak ettim. 1 günde hooop lezbiyen oldum gibi bir olay yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…