Ya lezbiyen değilsemÖnce boşan sonra cinsel kimliğine karar verirsin.
evet maalesefBi kadınla mı seviştiniz
Ben de okurken kocanızın gey olabilecegini sizinle paravan olarak evlendiğini düsünmüstüm. Çok pride friendly bi evherkese merhaba, biraz farklı bir konu olacak farkındayım sizden ricam lütfen yargılamadan ve empati yaparak okumaya çalışın çünkü 40 yıl düşünsem böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Eşimle 5 yıldır evliyiz öncesinde de 3 yıl sevgililik dönemi oldu. Kocam iyi bi işte çalışıyor ben ise müzik öğretmeniyim evlerde şan dersi veriyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür.
Evliliğimiz ilk 3 yılı her şey gayet iyiydi fakat kocamın ilgisi bana gitgide azalmaya başladı neredeyse ayda 1 kere sevişiyoruz bu durum böyle devam ede ede ben de artık buna alıştım kadın olduğumu unuttum resmen ve artık benim de canımın hiç istemediği bir noktaya geldim. Zaten onun için hava hoş zaten şanslıysam 3 dakika sürüyordu onu bile çok gördü bana neyse çok uzatmak istemiyorum konumuza gelelim.
Bu sorunlar bu şekilde devam ederken yakın bir arkadaşımın arkadaşı benden şan dersi almaya başladı. İlk başlarda dersler çok iyiydi zaten evide yakın dersler harici kahve içmeye de gidip gelmeye başladık derken arkadaş olduk. Sonra mesajlaşmaya başladık işte komik videolar atmalar falan derken sonra ben derslerden para almamaya başladım sonra eşim iş için yurt dışına gitmeye başladığında birlikte kalmaya başladık o da bekar zaten hiç evlenmemiş. Bi süre sonra artık kocamın yurt dışına çıkmalarını iple çeker hale geldim dizi falan izliyoduk şarap falan içiyorduk. Bi akşam yine bizim evde takılırken bizim aramızda bi yakınlaşma oldu ama ben lezbiyen olmadığımı biliyorum yani daha önce hiç olmamıştı böyle bişey ama bu kızda böyle bi erkek gibi kızlardan koruması kollaması tavrı falan birden kocamda bulamadıklarımı bulmuş gibi hissettim. Kocam yurt dışından döndü ben çok vicdan azabı çekiyorum bunu söylersem evliliğim bitebilir tek seferlik bişey için söylemeyip bunu halletmeye mı çalışşsam sonuçta bi erkekle aldatmakla aynı kefede değil bence yada itiraz edip yüzleşmeli miyim ama daha ben kendimle yüzleşememişken kocamla yüzleşme ihtimalim benim için çok daha zor, kafam çok karışık şimdi ben 1 günde lezbiyen mi oldum?
Diğer açtığınız konu da acayipmiş. Her 1 buçuk senede eli yükselterek konu açacaksınız galiba. Neyse eğer gerçekse eşinizle yüzleşin. Ya affetmez boşanırsınız ya da affeder bilemem.
Yanlış yazdığımı farkedince düzelttim
oldu maalesefYargilamayin diye konuya girenleri hemen yargilayasim geliyor ya yapmayin sunu.
Ohhhhhhvvv konu cok civcivli, fikfik oldu mu olmadi mi ben orayi anlamadim.
O halde kız arkadaşınla sevişmelere devam edeceksin sanırım. Eşinden boşanmalisin. Cinsellik ne kadar kötü olursa olsun, hiçbir kadın ya da erkek aldatılmayı hak etmiyor. En başından bir çözüm bulmaliydiniz ama iş işten geçti.evet maalesef
Eşin seni bir erkekle aldatsaydı eşin için de böyle mi düşünürdün? Aldatmanın cinsiyeti yoktur ve yorumdakilerin dediği gibi evliliğiniz kafanda bitmiş, başkalarına karşı cinsel çekim hissetmeye başlamışsın. Ayrılman senin için en doğru karar olur.bi erkekle aldatmakla aynı kefede değil bence
inanır mısın bende öyle olduğunu bazen düşünmüyor değilimBen de okurken kocanızın gey olabilecegini sizinle paravan olarak evlendiğini düsünmüstüm. Çok pride friendly bi ev
Eşin seni bir erkekle aldatsaydı eşin için de böyle mi düşünürdün? Aldatmanın cinsiyeti yoktur ve yorumdakilerin dediği gibi evliliğiniz kafanda bitmiş, başkalarına karşı cinsel çekim hissetmeye başlamışsın. Ayrılman senin için en doğru karar ol
Vallaha daha gecen bi arkadaşımın babası gay çıktı. Adam 20 yasında zönk diye babasının gay oldugunu öğrendi, herifcioğlu bosanma davasına manitasıyla el ele geldi falaninanır mısın bende öyle olduğunu bazen düşünmüyor değilim
Biri alıntılamış, onu düzeltemez.Hahaha gitmiş eski konudaki evlilik süresini düzeltmiş keşke ekran görüntüsü alsaydım
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Ya sizin cinsel yöneliminiz başka şey, sadakat yükümlülüğünü halihazırda ihlal etmiş olmanız başka şey. Sapla samanı ayırın. Kendinizi aklamaya bahane aramayın.bir erkekle aldatılmış olsam daha az üzgün hissederdim kendimi açıkçası o yüzden aynı şeyi eşim içindr düşünüyorum ama kendimi eğer lezbiyen değilsem bu duruma sokmak istemiyorum
Adam bir gecede lezbiyen bırakılmış, zaten dertli, dur dur karıstırma oraları mdbdmsbsnxnbsbYargılamadan soruyorum 2 yıl önce 1 senelik evliyken 2 yıl sonra nasıl 5 senelik evli oldunuz kardeşim
Öyle bir günde lezbiyen olunmaz. Kadınlara bakınca cinsel çekim var mı yok mu ? Kadınlarla sevişmeyi hayal ettin mi daha önce? Hiç kız arkadaşına karşı bir çekimin oldu mu daha önce mesela ? Yoksa ilk kez bu durum mu yaşandı onu merak ettim. 1 günde hooop lezbiyen oldum gibi bir olay yok.bir erkekle aldatılmış olsam daha az üzgün hissederdim kendimi açıkçası o yüzden aynı şeyi eşim içindr düşünüyorum ama kendimi eğer lezbiyen değilsem bu duruma sokmak istemiyorum
arkadaşlar yılın bombası değil bakan görebilir zaten yanlış yazmışım düzelttim wow bir olay yok düzeltildi olarak görüldüğünün farkındayım zatenBiri alıntılamış, onu düzeltemez.Mune bu üye erkek olabilir mi?
Bosanacaksiniz bu durumda, ben konuyu biraz farkli anladim sanirim.oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?