Meraba canım, önceki konunu da okumuştum.. Ve amacım yine seni yargılamak değil yardımcı olmak..
O zamandan bu yana değişen pek bir şey olmamış sanki,sen yine bir şekilde acı çektiriyorsun kendine..
Öncelikle bana göre en yanlış şeyi söyleyeyim,sen bağlı olmakla bağımlı olmayı biraz karıştırıyorsun.. Sevgililerin birbirinin her türlü şifresini bilmesi,mesajlarını karıştırması benim şahsen pek tasvip etmediğim bir şey,sanki önceki konunda da böyle bir hafiyelik olayı üzerine canın yanmıştı(burda yapacağımızı orda yaparız mı o tarz bir şey yazmıştı kuzenine).. Ona güvendiğini düşünmüyorum,kendine güvendiğini hiç düşünmüyorum.. Kendine güveni olan kişi sürekli aldatılıyor muyum telaşı yaşayıp yanındakini de bunaltmaz,hadi aldatıldığını düşünüyor diyelim tabi ki üzülür ama yol verir gider yani tekrar barışmaz..
Bilinçaltında nasıl yerleştiğini bilmediğim bir şekilde aldatılma korkusu var, onu bu derece kontrol altında tutma hevesinin sebebi de bu sanki.. Şimdi yeni barışmışsın normalde gözünün mutluluktan hiçbir şey görmemesi gerekirken sen bu sefer 3 yıl önceki kıza takmışsın???
Whatsapp niye indirdi,o istedi diye ben indirmedim ne demek oluyor mesela? O istedi diye sen niye bir şeylerden vazgeçiyorsun? Sen istemiyorsun diye o niye arkadaşlarıyla görüşmüyor? Bunlar pek doğru şeyler gibi gelmiyor bana,senin onsuz onun da sensiz bir hayatı olabileceğini-hatta olması gerektiğini-kabullenmelisin cnm bence.. Yoksa daha çoook topik açarsın böyle :)(ha tabi aç yardımcı olalım da sonuçta hep sen üzülüyorsun :/)