Yargı değil yardım istiyorum...

Bu kadar kuruntu ile yaşanırmı ?

Sevgiline açık açık güvenmiyorsun, her hareketini sorguluyorsun, telefonuna, mesajlarına bakacak kadar özel alanlarına giriyorsun.

Kendimi düşünüyorum, sevgilim bana bu derece güvenmese, bu kadar kontrol etme ihtiyacı duysa ben ilişkiyi sürdürmem.

Sevgilin seni çok seviyor anladığım kadarıyla, yoksa böyle yaşanmaz, boğulur insan. Bırak biraz, kim ne derse desin, sonuçta berabersiniz kendine de eziyet ediyorsun, sevgiline de ...

Bu kadar kuruntu ile yaşanırmı ?

Sevgiline açık açık güvenmiyorsun, her hareketini sorguluyorsun, telefonuna, mesajlarına bakacak kadar özel alanlarına giriyorsun.

Kendimi düşünüyorum, sevgilim bana bu derece güvenmese, bu kadar kontrol etme ihtiyacı duysa ben ilişkiyi sürdürmem.

Sevgilin seni çok seviyor anladığım kadarıyla, yoksa böyle yaşanmaz, boğulur insan. Bırak biraz, kim ne derse desin, sonuçta berabersiniz kendine de eziyet ediyorsun, sevgiline de ...

Sormamalı mıyım sence bu kadar? Kiminle konuştun ne yaptın. Buluştun mu neden yaptın falan diye...

Telefonunu senden gizliyorsa bunda bi bit yenigi KESIN vardir, kesin diyorum cünkü biliyorum,
ama gizlemedigini söylüyorsun, normal zamanlarda alip bakiyorum diyorsun,
1 kere simdi veremem demis ona taktin sanirim,
ayrica whatsapp i o kiz icin indirdigini nerden cikardin ?? Sevgilin böylemi söyledi?
Eger öyle söylemediyse, whatsapp herkeste vardir, yani smarthphone kullanan herkeste,
mesela bendede var ve bütün arkadaslarimda var,
artik sms yazmiyoruz zaten, whatsapptan yazisiyoruz herseyi cünkü bedava..

Ayrica bu adama güvenmemen cok normal,
bu adam sana sürekli yalan söyleyen bir adam,
senin iznin olmadan kuzeniyle tatile giden adam, (önceki konunu biliyorum)
ve seni günlerce aramayan msj yazmayan bi adam bu,
onun aciklamasini yaptimi ??

(malum öbür konuna, gelismeleri soranlara cevap yazmadinda..)

Telefonunu senden gizliyorsa bunda bi bit yenigi KESIN vardir, kesin diyorum cünkü biliyorum,
ayrica whatsapp i o kiz icin indirdigini nerden cikardin ?? Sevgilin böylemi söyledi?
Eger öyle söylemediyse, whatsapp herkeste vardir, yani smarthphone kullanan herkeste,

Yaptı. Söylesem izin vermezdin dedi. Bende gencim,şimdi gezmeyip ne zaman gezeyim. 4 senedir benim ufacık bi hatamı bile gördün mü. Yalan söylediysem de senin yüzünden dedi.

Telefona gelince,bizim zaten sms hakkımız var. Hattımız faturalı. Konuştuğu kişilerin aynı şekilde. Ordan bi o kızla konuştuğunu biliyorum.

Ayrıca sağol bitanem konularımı takip ettiğin için :54:

Sormamalı mıyım sence bu kadar? Kiminle konuştun ne yaptın. Buluştun mu neden yaptın falan diye...

Canım herşeyin bir dozu var, bende sorarım erkek arkadaşıma nerdesin ne yapıyorsun diye ama bunaltmak başka bir şey.

O bana dese ki; telefonunu ver bakıcam ya da şu arkadaşınla niye görüşüyorsun, deliririm.

Her an takip edilmekten sıkılırım.

Bana güvenmiyorsa kalbim kırılır.

Evli bile olsanız bazı şeyler sınırı aşmamalı, gün gelir bu bunaltı sevgiyi bitirir. Seninde onunda özel alanlarınız olmalı, abes bir şey olduğunda tabi ki soracaksın ama dayatmalarla ilişki yürümez. Arkadaşlarıyla buluşabilir, biriyle görüşebilir bunlar normal şeyler, sende yapabilirsin. Ama diyorum sevgilim bana şununla neden görüştün diye soramaz, koskoca insanlarız ben doğrumu bilirim, alınırım böyle şeylere. Bazı arkadaşlarının seni istemediğinden falan bahsetmişsin, demek ki çevresinin aklına uymamış ki seninle beraber, ne güzel. Ne diye hala o insanlara paye veriyorsun ki, onlarla mücadele ettikçe sevgilin zamanla, uyumsuzluğun sende olduğunu,onların haklı olduğunu düşünecektir. Biraz rahat bırak, her anı beraber geçirmek zorunda değilsiniz, biraz özlesin seni.

Canım herşeyin bir dozu var, bende sorarım erkek arkadaşıma nerdesin ne yapıyorsun diye ama bunaltmak başka bir şey.

O bana dese ki; telefonunu ver bakıcam ya da şu arkadaşınla niye görüşüyorsun, deliririm.

Her an takip edilmekten sıkılırım.

Bana güvenmiyorsa kalbim kırılır.

Evli bile olsanız bazı şeyler sınırı aşmamalı, gün gelir bu bunaltı sevgiyi bitirir. Seninde onunda özel alanlarınız olmalı, abes bir şey olduğunda tabi ki soracaksın ama dayatmalarla ilişki yürümez. Arkadaşlarıyla buluşabilir, biriyle görüşebilir bunlar normal şeyler, sende yapabilirsin. Ama diyorum sevgilim bana şununla neden görüştün diye soramaz, koskoca insanlarız ben doğrumu bilirim, alınırım böyle şeylere. Bazı arkadaşlarının seni istemediğinden falan bahsetmişsin, demek ki çevresinin aklına uymamış ki seninle beraber, ne güzel. Ne diye hala o insanlara paye veriyorsun ki, onlarla mücadele ettikçe sevgilin zamanla, uyumsuzluğun sende olduğunu,onların haklı olduğunu düşünecektir. Biraz rahat bırak, her anı beraber geçirmek zorunda değilsiniz, biraz özlesin seni.

Canım çok teşekkür ederim gerçekten. Sende sevgilimin kafasındansın :) Mesela o da benim telefonuma bakmaz çok nadir. Ama yapma dediği şeyi de yapmam. Bunları bi bayandan duymak güzel. Peki şimdi o kızla görüşmek isterse ne yapmalıyım? Arkadaşlarıyla olduğunda genelde beni aramaz,nadir mesaj atar. Onlara zaman ayırması açısından. Şimdi o kızla başbaşa görüşmesini istemem ama ne yapmam doğru olur ? Tabi ortada bir şey yok,eğer sorarsa söylerse hazırlıklı olmak açısından...

Bir dakika bu adam o tatile giden adam mı..

ben mace olduğunu bilmiyordum o konunun sahibi..

o zaman işler değişir.. Sen bu adama bırak güvenmeme konularını.. bu adam terkedilmesi gerek bir varlık.. bu adamdan sana hayır gelmez o zaman mace..

Bir dakika bu adam o tatile giden adam mı..

ben mace olduğunu bilmiyordum o konunun sahibi..

o zaman işler değişir.. Sen bu adama bırak güvenmeme konularını.. bu adam terkedilmesi gerek bir varlık.. bu adamdan sana hayır gelmez o zaman mace..

Bende öyle düşünüyordum ama söylediklerine de hak verdim...

Kandırıldım mı yoksa :26:

seni nasıl ikna etti o tatil konusunda merak ettim?

Bana söylese izin vermeyeceğimi söyledi. Bugüne kadar seni aldatmadım dedi. Ayrıca ablasıyla konuştum. O da Mace ben her gün konuşuyorum hiç bir şey yaptıkları yok evdeler dedi. Gün gün anlattı ne yaptıklarını.

Güvenmek istedim,belki de kanmak... Çünkü kendimi haksız buldum nedense.

Daha gencim,ailemle aramda yaş farkı çok onlarla nasıl gitseydim dedi. Sonra ailesi gitmiş onların peşinden,o ise 5 gün sonra döndü. Benimle görüşmek için. Ablası söyledi bunu da bana.

Canım çok teşekkür ederim gerçekten. Sende sevgilimin kafasındansın :) Mesela o da benim telefonuma bakmaz çok nadir. Ama yapma dediği şeyi de yapmam. Bunları bi bayandan duymak güzel. Peki şimdi o kızla görüşmek isterse ne yapmalıyım? Arkadaşlarıyla olduğunda genelde beni aramaz,nadir mesaj atar. Onlara zaman ayırması açısından. Şimdi o kızla başbaşa görüşmesini istemem ama ne yapmam doğru olur ? Tabi ortada bir şey yok,eğer sorarsa söylerse hazırlıklı olmak açısından...

Sakince o kızın içine sinmediğini, bir arkadaş gurubuyla buluşmakla, bir kızla başbaşa buluşmanın üçüncü göz olarak sana farklı göründüğünü anlat. Bunun seni mutsuz ettiğini, giderse tutamayacağını ama asla unutmayacağını da belirt. Dediğim gibi başbaşa buluşmak ayrı bir şey, arkadaş gurubu ayrı bir şey.

Sen nasıl davranışlarının dozunu ayarlayacaksan, o da ayarlamalı.

Diğer arkadaşlar eski konularından söz etmişler, sanırım geçmişle ilgili sabıkaları var arkadaşın =) Bunları unutma ama her seferinde kafasına da kakma sakın, madem barışmışsınız demek ki içine sinmiş ona inanmışsın. Her olayda onu geçmişte yapmış olduğu hatayla yargılama ama tedbiri de elden bırakma.

Sakince o kızın içine sinmediğini, bir arkadaş gurubuyla buluşmakla, bir kızla başbaşa buluşmanın üçüncü göz olarak sana farklı göründüğünü anlat. Bunun seni mutsuz ettiğini, giderse tutamayacağını ama asla unutmayacağını da belirt. Dediğim gibi başbaşa buluşmak ayrı bir şey, arkadaş gurubu ayrı bir şey.

Sen nasıl davranışlarının dozunu ayarlayacaksan, o da ayarlamalı.

Diğer arkadaşlar eski konularından söz etmişler, sanırım geçmişle ilgili sabıkaları var arkadaşın =) Bunları unutma ama her seferinde kafasına da kakma sakın, madem barışmışsınız demek ki içine sinmiş ona inanmışsın. Her olayda onu geçmişte yapmış olduğu hatayla yargılama ama tedbiri de elden bırakma.

Teşekkür ederim canım :16:

Peki şu whatsupp konusu ile ilgili ne yapmalıyım? Kim için indirdin,kiminle konuştun demeli miyim? Ya da zaten dün üzüldüğümü belirttim. Bir daha indirirse mi tepkimi göstereyim. Cümle olmadı ama anlatabildim sanırım :)

Arkadaş grubu konusuna gelince de,o konuda aynı fikirdeyim ama arkadaş grubu olarak onun anladığı. O kızın 3 tane daha kız arkadaşı var samimi olduğu o kızlar ve benimki. Bu da olmaz sanırım değil mi
:51:

Teşekkür ederim canım :16:

Peki şu whatsupp konusu ile ilgili ne yapmalıyım? Kim için indirdin,kiminle konuştun demeli miyim? Ya da zaten dün üzüldüğümü belirttim. Bir daha indirirse mi tepkimi göstereyim. Cümle olmadı ama anlatabildim sanırım :)

Arkadaş grubu konusuna gelince de,o konuda aynı fikirdeyim ama arkadaş grubu olarak onun anladığı. O kızın 3 tane daha kız arkadaşı var samimi olduğu o kızlar ve benimki. Bu da olmaz sanırım değil mi
:51:

Whatss up artık hemen her telefonda var, biri için indirilmesi gerekmiyor ki =) ücretsiz olduğu için kullanıyor herkes, teknoloji özürlüsü benim telefonumda bile var =) kurcalanacak bir şey değil. Sonuçta insanın elinde telefonu olduğu zaman, istediği herkesle görüşebilir, whatss up a bile gerek yok.

Sevgiline biraz damardan girebilirsin aslında; yani kızlı erkekli bir arkadaş gurubunu anlıyorum da 4 tane kızın içinde tek erkek olarak senin ne işin var aşkım, yakışıyor mu diye =)

Yaptı. Söylesem izin vermezdin dedi. Bende gencim,şimdi gezmeyip ne zaman gezeyim. 4 senedir benim ufacık bi hatamı bile gördün mü. Yalan söylediysem de senin yüzünden dedi.

Telefona gelince,bizim zaten sms hakkımız var. Hattımız faturalı. Konuştuğu kişilerin aynı şekilde. Ordan bi o kızla konuştuğunu biliyorum.

Ayrıca sağol bitanem konularımı takip ettiğin için :54:

Aslinda erkeklerin tipik bahanesi bu,
"doguruyu söyleseydim izin vermezdin" :)
Sende onun yaptigini yap madem güzelim,
sende gencsin, o 25 yasinda sen 55 yasindamisiniz ? yoo, dedigim gibi sende gez toz,
suan öyle bir durumdasinizki, sen malesef onu daha fazla seviyormussun gibi, daha fazla ilgileniyormussun gibi,
sürekli onunla olmak istiyorsun, ama o istemiyor bunu,
özgürlük istiyor biraz,
aslinda sende bu özgürlügü isteyebilirsin, sonucta seninde bir hayatin var,
bukadar bagli olmamaya calis ona olurmu
Whatsappa da cok takma, cünkü herkeste var, normal artik o

ha bu arada bisey daha sorcaktim,
o sana whatsapp indirmeni yasakliyormu ????

Whatss up artık hemen her telefonda var, biri için indirilmesi gerekmiyor ki =) ücretsiz olduğu için kullanıyor herkes, teknoloji özürlüsü benim telefonumda bile var =) kurcalanacak bir şey değil. Sonuçta insanın elinde telefonu olduğu zaman, istediği herkesle görüşebilir, whatss up a bile gerek yok.

Sevgiline biraz damardan girebilirsin aslında; yani kızlı erkekli bir arkadaş gurubunu anlıyorum da 4 tane kızın içinde tek erkek olarak senin ne işin var aşkım, yakışıyor mu diye =)

Öyle tabi ki ama mesela ben whatsupptan ne konuştuğunu takip edemem,ama işlem kaydına bakabilirim. Aradaki fark bu. Ve yalnızca o kız için indirdiğini düşünmek rahatsız ediyor beni.

Öyle yaparım canım :) Bakalım eğer konusunu açarsa,sahi sana özel mesaj atabilirmiyim daha sonra kafama takılan bir şey olursa sormak için ?

Aslinda erkeklerin tipik bahanesi bu,
"doguruyu söyleseydim izin vermezdin" :)
Sende onun yaptigini yap madem güzelim,
sende gencsin, o 25 yasinda sen 55 yasindamisiniz ? yoo, dedigim gibi sende gez toz,
suan öyle bir durumdasinizki, sen malesef onu daha fazla seviyormussun gibi, daha fazla ilgileniyormussun gibi,
sürekli onunla olmak istiyorsun, ama o istemiyor bunu,
özgürlük istiyor biraz,
aslinda sende bu özgürlügü isteyebilirsin, sonucta seninde bir hayatin var,
bukadar bagli olmamaya calis ona olurmu
Whatsappa da cok takma, cünkü herkeste var, normal artik o

ha bu arada bisey daha sorcaktim,
o sana whatsapp indirmeni yasakliyormu ????

Barıştıktan sonra indirmeyelim demiştik,ben indirmedim. Ona sordum kullanıyor musun diye. Evet dedi. Neden falan demedim. Üzüldüğümü açıkladım.

Bu kıza takmışsınız sanırım, sizle ilgili sevgilinizle konuştuklarından dolayı.
Yoksa ortada hiç birşey yokken devamlı, o kızla mı görüşeceksin,
o kız için mi telefonuna yükledin vs vs. ortada en ufak birşey yokken,
devamlı neden kızdan bahsediyorsunuz sevgilinize.
Yalanın elbette nedeni olamaz, ama zorla yalan söyleteceksiniz,
çok baskıcısınız bence.
Bırakın görüşeceği kişilerle görüşsün, o kızla da görüşüyorsa görüşsün,
ne olur mesela görüşürse ?
Kızın adı bile geçmezken sevgiliniz tarafından, sizin ısrarla
herşeyi kıza bağlamanız çok acayip geldi bana açıkçası.
Yazınızı alıntılayacaktım aslında ama zaten alıntılanmış gerek kalmamış,
konu açılmışsa silmek yasak zaten, değiştiriyorsanız da uyarınız gereksiz olmuş.

Tamam ama beni kızdıran özellikle onun için indirmesi. Ara konuş. Kızın her yöne sms,arama hakkı yok diye indirmene beni kırmana ne gerek var. Ayrıca izin ver o zaman bende indireyim...

Okuduğum kadarıyla o kız için bu programı indirdiğini falan söylememiş,siz kuruntu yapıyorsunuz.

ayrıca kusura bakmayın ama çok sıkıcısınız.neden her şeyin hesabını vermesi gereksin ki?

neden sürekli izin alsın?evliler bile yapmıyor bunu,herkesin kişisel bir alanı vardır,saygı duymak zorundayız.

eski konunuzu da hatırladım,tatilde mesaj attın atmadın mevzuu idi değil mi?

onu okurken de içim daralmıştı,şimdi daha beter oldum.

evlilik çağında mısınız bilemiyorum,öyle olmamanızı da umuyorum.

bu tarz konulara yorumum hep aynı oluyor,hayatı,ilişkileri bu kadar çekilmez ve zor hale getirmeyin lütfen:19:

biriyle beraberiz diye bütün hayatına hakim olamayız.ben kocamın telefonuna bakmıyorum,geçenlerde yanlışlıkla facede mesajını

okudum diye kaç kez özür diledim.siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz?

Öyle tabi ki ama mesela ben whatsupptan ne konuştuğunu takip edemem,ama işlem kaydına bakabilirim. Aradaki fark bu. Ve yalnızca o kız için indirdiğini düşünmek rahatsız ediyor beni.

Öyle yaparım canım :) Bakalım eğer konusunu açarsa,sahi sana özel mesaj atabilirmiyim daha sonra kafama takılan bir şey olursa sormak için ?

ne konuştuğunu takip edemem ama işlem kaydına bakabilirim mi:53:

bunu şimdi okudum ve benim için nokta oldu gerçekten.

insani ihtiyaçlarını karşılaması için de izin verme hakkınızı kullanıyor musunuz?:25:

Back