Yargı değil yardım istiyorum...

Öyle tabi ki ama mesela ben whatsupptan ne konuştuğunu takip edemem,ama işlem kaydına bakabilirim. Aradaki fark bu. Ve yalnızca o kız için indirdiğini düşünmek rahatsız ediyor beni.

Öyle yaparım canım :) Bakalım eğer konusunu açarsa,sahi sana özel mesaj atabilirmiyim daha sonra kafama takılan bir şey olursa sormak için ?

Tabi sorabilirsin zehir hafiye =)

Bu kıza takmışsınız sanırım, sizle ilgili sevgilinizle konuştuklarından dolayı.
Yoksa ortada hiç birşey yokken devamlı, o kızla mı görüşeceksin,
o kız için mi telefonuna yükledin vs vs. ortada en ufak birşey yokken,
devamlı neden kızdan bahsediyorsunuz sevgilinize.
Yalanın elbette nedeni olamaz, ama zorla yalan söyleteceksiniz,
çok baskıcısınız bence.
Bırakın görüşeceği kişilerle görüşsün, o kızla da görüşüyorsa görüşsün,
ne olur mesela görüşürse ?
Kızın adı bile geçmezken sevgiliniz tarafından, sizin ısrarla
herşeyi kıza bağlamanız çok acayip geldi bana açıkçası.
Yazınızı alıntılayacaktım aslında ama zaten alıntılanmış gerek kalmamış,
konu açılmışsa silmek yasak zaten, değiştiriyorsanız da uyarınız gereksiz olmuş.

Teşekkür ederim haklısınız galiba...

Okuduğum kadarıyla o kız için bu programı indirdiğini falan söylememiş,siz kuruntu yapıyorsunuz.

ayrıca kusura bakmayın ama çok sıkıcısınız.neden her şeyin hesabını vermesi gereksin ki?

neden sürekli izin alsın?evliler bile yapmıyor bunu,herkesin kişisel bir alanı vardır,saygı duymak zorundayız.

eski konunuzu da hatırladım,tatilde mesaj attın atmadın mevzuu idi değil mi?

onu okurken de içim daralmıştı,şimdi daha beter oldum.

evlilik çağında mısınız bilemiyorum,öyle olmamanızı da umuyorum.

bu tarz konulara yorumum hep aynı oluyor,hayatı,ilişkileri bu kadar çekilmez ve zor hale getirmeyin lütfen:19:

biriyle beraberiz diye bütün hayatına hakim olamayız.ben kocamın telefonuna bakmıyorum,geçenlerde yanlışlıkla facede mesajını

okudum diye kaç kez özür diledim.siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz?

ne konuştuğunu takip edemem ama işlem kaydına bakabilirim mi:53:

bunu şimdi okudum ve benim için nokta oldu gerçekten.

insani ihtiyaçlarını karşılaması için de izin verme hakkınızı kullanıyor musunuz?:25:

Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz ama gerçekten şu an onu sıkmıyorum. Telefonuna bakmak istemem de resimlerini karıştırmak falan hoşuma gidiyor. O işlem kaydı konusuna gelince,ordan silemez belki neden deme hakkım olur ama whatsupp öyle değil.

Her ilişki başkadır,baştan beri biz böyleydik şimdi o değişti. Sorun bu

Önceki konunu bilmiyorum ama okuduklarımdan anladığım sen kafanda çok kuruyorsun bir olaydan bir sürü senaryo çıkartıyorsun ortada ya bir güven sorunu var ya da üstünden atamadığın eski yaşanmışlıklar ....

Bilmiyorum ama yazdıkların bana pek sağlıklı gelmedi

Sorun yokken sorun buluyormuşsun gibi geldi bana açıkçası.

bilmiyorum da yani..ne bileyim ben çok kıskancımdır.böyle başka kız muhabbeti geçse bile kıskanırım ve herşeyi benimle paylaşmasını isterim..

Geçmiş konularını hatırlıyorum Mace. Çok üzülmüştün bu çocuk yüzünden. İnsanlar kolay kolay değişmez, şans verilmeyi hak etmiyor o. Ama kendi bildiğini yap tabii ki. Diyelim ki değişti ortada aşman gereken, geçmişten gelen, büyük bir güven problemin var. Ve çok da haklısın bu konuda ama böyle sürekli acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diyerek olmaz. Kendini hırpalarsın sadece.

Kızlar mesela şu whatsupp konusundan bahsetmiştim. Herkes diyor ki indirsin ne olacak. Yapma dediğim halde yapması peki? O bana indirme dedi indirmedim tekrar. Bende ona söyledim kullanma dedim. Dün yine kullanmış. Şimdi ben ne yapmalıyım? Nasıl belli etmeliyim tepkimi kısa ve öz. Hayır ne var ki bu kadar önemli? Sorsam 4 sene oldu bana güvenmiyor musun diyecek...

Son düzenleme:
cnm güvenmiyosan güvenmemekte haklısın zaten geçmiş konularından biliyoruz,sevgilin buna şaşırmasın yani
ayrıca istediğin an versin telefonunu
ben sevgilimden izin bile istemem alıp bakarken
bence burdaki asıl sorun sevgilinin seni istemeyen insanlarla görüşmeye devam etmesi.
ya hani samimi bi erkek arkadaşı olsa bu kişi idare eder durumu ama oda biryere kadar
o çok mu önemli sanki görüşmese senide üzmese daha güzel olucak
onu okula filanda bırakmaz heralde bu kadar ileri gider mi
diğer söylediklerin(okula beraber gitmemeniz v.s) için kuruntu yapma diycem sana çünkü bunlar seni üzdüğü diğer konuların yanında hafif kalıyo cnm

Kızlar mesela şu whatsupp konusundan bahsetmiştim. Herkes diyor ki indirsin ne olacak. Yapma dediğim halde yapması peki? O bana indirme dedi indirmedim tekrar. Bende ona söyledim kullanma dedim. Dün yine kullanmış. Şimdi ben ne yapmalıyım? Nasıl belli etmeliyim tepkimi kısa ve öz. Hayır ne var ki bu kadar önemli? Sorsam 4 sene oldu bana güvenmiyor musun diyecek...

sende ona deki gözüm kapalımı güveneyim sana
madem kullanıyo ozaman kiminle ne konuştuğunu söylesin sana cnm
söylemiyosa sende indir whatsupp sende kullan öğrensin kullandığını merak etsin empati yapsın ya ikinizde kullanmayın yada söylesin kimlerle konuştuğunu

cnm güvenmiyosan güvenmemekte haklısın zaten geçmiş konularından biliyoruz,sevgilin buna şaşırmasın yani
ayrıca istediğin an versin telefonunu
ben sevgilimden izin bile istemem alıp bakarken
bence burdaki asıl sorun sevgilinin seni istemeyen insanlarla görüşmeye devam etmesi.
ya hani samimi bi erkek arkadaşı olsa bu kişi idare eder durumu ama oda biryere kadar
o çok mu önemli sanki görüşmese senide üzmese daha güzel olucak
onu okula filanda bırakmaz heralde bu kadar ileri gider mi
diğer söylediklerin(okula beraber gitmemeniz v.s) için kuruntu yapma diycem sana çünkü bunlar seni üzdüğü diğer konuların yanında hafif kalıyo cnm

Öyle ama bunu ona söylesem 4 sene oldu,ben sana senin yüzünden yalan söyledim diyor. Şimdide kullanma dediğim halde whatsupp kullanıyor. Ki ne kadar kırıldığımı belirttim anlattım. Daha ne yapayım çekip gideyim en iyisi bu heralde artık :14:

sende ona deki gözüm kapalımı güveneyim sana
madem kullanıyo ozaman kiminle ne konuştuğunu söylesin sana cnm
söylemiyosa sende indir whatsupp sende kullan öğrensin kullandığını merak etsin empati yapsın ya ikinizde kullanmayın yada söylesin kimlerle konuştuğunu

Sorunca kıyamet kopuyor işte sorun o. Sen bana güvenmiyor musun oluyor. Ben seni aldatmadım kandırmadım söylediğim yalanlar senin yüzünden diyor.

cenım sen buyutuyorsun bence bıraz. Bıraz nefes almak ıstemıs olabılır ne kadar ustune gıdersen o kadar sıkarsın ve ısler cıgrından cıkar.

cenım sen buyutuyorsun bence bıraz. Bıraz nefes almak ıstemıs olabılır ne kadar ustune gıdersen o kadar sıkarsın ve ısler cıgrından cıkar.

Hiç karışmim sormim diyorum ama o da bana indirme demişti. Ben dinledim indirmedim. Onun amacı ne ?

Mace senin yapman gereken artik kendine deger vermek,
Bu sevgilini okadar yüceltiyorsun, okadar yüceltiyorsunki, sanki bu dünyadaki en önemli insan o,
ondan önemlisi yok..
Oda bunun gayet farkinda oldugu icin, sana rahaat rahat yalanda söyler (sonrada senin yüzünden der, bide sucu bigüzel üstüne atar akilli)
baska kizlarlada konusur gezer, senin yapma dedigin seyleride yapar (whatsapp indirme gibi)
sende indir whatsappi ne varki bunda ?
Niye o senin yapma dedigin seyi yapiyorsa, sen onu niye dinliyorsunki?

Bide tuhaf olan, senin yüzünden yalan söyledim diyor, ve sende gercekten ona hak veriyorsun,
bu cok komik, hem suclu hem güclü masallah,
ayrica yanlis hatirlamiyorsam, zamaninda seni aldatmamismiydi bu ?yada aniden terketmisti, öyle bisiler vardi,
yani güveninin sarsilmasi cok normal
suclu niye sen olasinki bu durumda?

Bence çok yıpranmışsınız.
Bi süre ara verip, yalnız kalın.
O zaman görürsün gerçek yüzünü..
Yalnızlık ona yararsa sevgisi pekişirse şanslısın, yok yalnızlık onu başkalaştırır o kızlara bağlı yaparsa yine şanslısın gerçek yüzü çıkmış olur.
Bence birbirinizi özlemeyi deneyin.

Ben de diyorum ki bas totosuna tekmeyi hayatını yaşa..
Ne bu yahu, şımarmışda şımarmış kusura bakma ama arsızlaşmış!
Sen o kadar yüz vermişsin ki kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor.
Bence artık ilişkiniz senin sayende ayakta duruyor, sen de onun gibi davransan hemen çeker gider.
Erkek milleti hepsi böyle ama suç bizde kendimizden çok değer veriyoruz.
Eski konuları da biliyorum canım tatil olayından sonra barışman en büyük hata. Bütün ipleri sevgiline vermişsin. Kendini kullandırtma!
Sana böyle şeyler yapan insanla gelecek düşünebiliyor musun? Sana yalan söylüyor, sözünü dinlemiyor daha önce seni aldatmakla suçlamış sana güvenmediğini söylemiş. Senin yerinde olsam tez zamanda kurtulmaya bakardım. Sana ondan ne köy olur ne de kasaba..
İyi kalbine güzelliğine yazık etme. Aşkını seni hak eden başka insanlar çıkar karşına o zaman pişman olursun bu kadar taviz verdiğine.
Böyle davranmaya devam edersen üzülen hep sen olursun. Erkekler çok iyi yalan söyler ve timsah göz yaşları eksik olmaz. Bunları da unutma.

Back