Ne yalan söyleyeyim bana biraz karışık geldi anlattıkların...
Sadece son cümleye takıldım.
"aşkım" demek içinden gelmiyorsa neden hala bu çocukla berabersin?
hem ayrılmak için konuştuk diyorsun hem hala görüşüyorsunuz
ben anlamadım
yalnız çocuk sonuna kadar haklı
gizli saklı işler çevirmek yerine de sana nefes almak istediğini söylüyor
daha ne istiyorsun bilmem ki
bildiğim bu ilişki böle yürümez
Ya ben anlattıklarından birşey anlamadım..
Yada cidden ortada bir sorun yok.. Kızma ama acaba bu çocuk sende takıntı mı oldu?
Birde o dediğin kız varya whatsapp meselesindeki o kız sadece arkadaşıysa ve sen bunu biliyorsan onun için indire ne olacak ki.. Arkadaşı kendi ağzınla söylüyorsun.. O ücretsiz bir servis arkadaşıylada konuşurken ordan konuşmak istemiştir..
Sana iyi davranıyor
Çalıştığı halde arayıp izin istiyo
Dönünce teşekkür ediyo..
Bunlar çok hoş şeyler eğer sürekli böyleyse bence sorun yok gibi..
Bide şu telefonunun vermeme,
Okula ayrı gitme,
ve kızacağın şeyler yapmak
bu hareketlerde varsa önce bu hareketlerin üzerine gitmelisin, neden ayrı gidicez de mesela, ya da nasıl telefonunu vermez neden vermiyorsun ki vermiyorsa kötü bişey var bu konulara çözüm bulmalısın..
Kız arkadaşa bakınca bence sen kurutu yapıyosun, onunun için whatsup indirmek
onunla okula gitmek onu arabaya almak falan bence biraz güvenmeyi dene ve sürekli beraber olmayın sen arkadaşlarınla takıl o takılsın, birbirinizi özleyin derim ben canım.
Off canım ya bu nedır kurmussunda kurmussun bunları dusunerek bukadar dıdıkleyerek kendını yıpratrsın .bende eskıden boyle bırıydım herseyı dıdıklerdım bıraktm ınan daha rahat oluyor kafan.bence sen kendını bıraz gerı cek o kursun bırazda onun ısıne gelıyodur onu bu kadar dusunmen dıdıklemen bırakınca bu sefer nolduda boyle der endıselenır ustune duser belkı.ve en onemlısı guvenmedıgın suphe duydudugn bır ınsanla ılıskıye devam etme derım ben karar senın gene.hakkına hyrlısı olsun
Kendi kendine dert yaratmışsın resmen
Zorla çocuga bana yalan söyle diyosun
Seninde onunda arkadaşları olabilir hayat sadece ilişki yaşadıgın insandan ibaret degil.
Onu uzaklaştırmak yerine sende onlarla arkadaş ol beraber eglenin işte
Canım alıntını düzenlersen sevinirim. Alıntı yapmayın demiştim çünkü değiştirebiliyorum yazıyı,özel bilgileri kaldırırım belki.
Aklıma takılanlar yüzünden aşkım demek gelmiyor içimden. Sevmediğimden değil.
Alıntımı değiştiremem kusura bakma.
Burada bir konu açılıyor.
Konu sahibi konuyu siliyor ya da senin gibi içeriği değiştiriyor sonra benim ya da benim gibi ilk yorum yazanların fikri havada kalıyor.
Sen özel bilgilerini değiştireceksin diye neden bizler komik duruma düşelim ki?
Lütfen biraz bencilliği bırakalım.
Cevabına gelince,bir iş gitmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Eğer için huzursuzsa bu ilişki sallantıda demektir. Biraz nefes alın her ikiniz de.
Eğer özlerseniz yeniden başlamak isterseniz birleşirsiniz.
Ama böyle kafada kurmadan,didiklemeden...
Sen bende çok değerlisin külliyen yalan,çaresizlikten söylenmiştir o erkekler kolay kız bulamaz.Sevse senin dediklerini uygular sadece sen olurdun onun hayatında bu kadar basit bu erkekler az değil
O zaman ben derim ki madem onunlayken bu kadar kafanı kurcalayacak şey buluyorsun kendi kendine kafan rahat değil.. Birde onsuzluğu dene..
Şuda bir gerçek ki karşındaki insanı tek cümlesiyle sana söyliyim.. Daha çocuk o.. Bu hafta kızacağın birşey olacak lafını aklı başında adam kullanmaz!!
Dostları arkadaşları ve hatta ailesi seni istemeyebilir.. Kimse zorla kimseyi onaylayacak diye bir kural kaide yok.. Ama seni sevmesede o kız onun arkadaşı.. Bak o kız seni ne kadar kötülerse kötülesin ne kadar sevmezse sevmesin o adam seni seviyorsa olay bitmiş.. Ama zaten o kız yada bir başkasının lafıyla yanlışa gidecek olan adam zaten seni sevmiyor demektir ki zannetmiyorum sende öyle biriryle bu ilişkiyi sürdürmek isteyesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?