Yargı değil yardım istiyorum...

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba,

Önceki konularımı okuyanlar vardır. Öncelikle yazmaya utanıyorum,çekiniyorum denebilir. Çünkü burdaki uyarıları dikkate alamadım. Sebebi kandırılmam mı,yoksa hak vermem mi bilmiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgilim tatilden döndükten sonra,ayrılmak 4 senemizi adam gibi noktalamak için görüştük. Konuştuk. Bana söyledikleri şunlar,bu laflarına hak verdim bunuda belirtmeliyim.

Sen bende çok değerlisin. Ben bi kız arkadaşımla da konuşsam erkek arkadaşımla da konuşsam kendini onlarla bir tutma. Ve bunları bana gözyaşları ile söyledi. Ben böyle bi ilişki istemiyorum. Arkadaşlarımla konuşmak,görüşmek istiyorum. Tatile mi gidiyorum,arkadaşlarımla mı çıkıyorum 2 saat seni düşünmeden onlara vakit ayırmak istiyorum. Sende öyle yap. Biz zaten çok yakınız. Okula birlikte gidiyoruz,okuldan birlikte dönüyoruz...

Bu sözlerine hak verdim. Bende ona beni ne kadar üzdüğünü anlattım o da bana hak verdi.

Geçen gün aramızdaki bir olayı anlatmak istiyorum.

Cep telefonuna bakmak istedim. İzin vermedi. Yarım saat geçti oturduk konuştuk. Bana dediği şey. Mace al bak,telefonumda bir şey olmadığını biliyorsun. Benim ağrıma giden bana güvenmiyo olman.

Bazen güvenemiyorum evet. Çünkü biz çıkmaya başlamadan önce bunun çevresinde 3-4 tane kız arkadaşı vardı. Kızlar çok iyiler bende seviyodum ama duydum ki kızlar buna Mace ile çıkma demişler. Muhabbetim de vardı benim o kızlarla hatta biri aşk acısı çekerken sürekli destek olmuştum. Her neyse, ben bunu öğrenince onlarla görüşmesini istemedim. O da görüşmeyi kesti. Sonra üzerinden 3 yıl geçti. Baktım kızlara numarasını vermiş. Bana da söyledi. Mace onlar benim arkadaşım arada bir selamımız kalsın dedi. O kızlardan biriyle biz ayrıyken, Whatsupp (Bilenler vardır bilmeyenler için söylüyorum MSN'in cep telefonu versiyonu. İnternet üzerinden listendeki kişilerde eğer whatsupp yüklüyse onlarla konuşabiliyorsun ) ile görüşmüş. Bizden bahsetmiş,hatta kız da buna sonra çok pişman olursun bi konuş demiş. Bana konuştuğunu kendisi söyledi.

Gelelim cep telefonu muhabbetine tekrar. Konuyu bağlayacağım. Cep telefonunu isteyince vermemişti. Sonra al bak canım deyince de ben bakmadım.
Her neyse,dün whatsupp kullanıyor musun dedim. Evet dedi. Neden dedim bak kullanıyosun ama,ben o kızla konuşmak için indirdiğini düşünüyorum dedim. Tartışmaları uzatmama kararı almıştık. Sen bu dediklerimi düşün sonra konuşuruz dedim.

Sonra normal konuştuk ama ben üzerime düşeni yaptım kırıldığımı söyledim.

Bu olay varan 1.

İkincisi ise,

O telefonunu istediğim gün bana bu hafta kızıcağım bir şey olucağını söylemişti. Ne olduğunu sorduğumda görürsün dedi. Söylemedi konuyu kapattı. Bende güzelce dedim ki,beni kızdırıcak bi şey yapıp yapmamak sana kalmış,beni kaybedip kaybetmemek senin elinde dedim,konu kapandı.

Her neyse bugün de yarın okula nasıl gidelim diye konuşuyoruz,bana dediği şey,ayrı ayrı gidelim geç kalırsak gibisinden ağzında yuvarladı. Normalde birlikte gidiyoruz. Ona bi yol tek vesait,diğeri iki. Bana her türlü iki vesait ve her türlü onun evi benim yolumun üzeri. Her neyse,belki ben arabayla giderim tek başıma diye bi laf söyledi. Benim arabaları çok sevdiğimi biliyor benim tepkime gülmek için söylediğini biliyorum ama içime dert oldu...

Çünkü,birincisi diyorum ki acaba o kızla mı gidecek arabayla,çünkü kızın okulu bizimkinden daha uzak,bizim okulun önünden geçmek zorunda arabayla.

İkincisi arkadaşı bile olsa,(Ki o kızın da sevgilisi var,bana da anlattı,hatta evlenmeyi düşünüyorlar) neden whatsupp indiriyor veya onun için mi indiriyor ?

Üçüncüsü de hadi diyelim o kızla görüşmek istedi. Kızıcağım bir şey varmış ya. İzin vermeli miyim?

Şunu da söylemeden edemicem kızlar,bana kötü davranmıyor. Aksine çalıştığı halde sürekli arıyor,hesap veriyor. Dışarı çıkınca haber veriyor,dönerken teşekkür ediyor...

Yani durum bu benim de kafam çok karışık.

Ona kalsa konuşmayalım olayları akışına bırakalım diyor. Bana kötü de davranmıyor ama bu şekilde ona "aşkım" demek bile gelmiyor içimden...

Alıntı yapmazsanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler
:16:

Son düzenleme:
Ne yalan söyleyeyim bana biraz karışık geldi anlattıkların...
Sadece son cümleye takıldım.
"aşkım" demek içinden gelmiyorsa neden hala bu çocukla berabersin?

Ne yalan söyleyeyim bana biraz karışık geldi anlattıkların...
Sadece son cümleye takıldım.
"aşkım" demek içinden gelmiyorsa neden hala bu çocukla berabersin?

Canım alıntını düzenlersen sevinirim. Alıntı yapmayın demiştim çünkü değiştirebiliyorum yazıyı,özel bilgileri kaldırırım belki. :54:

Aklıma takılanlar yüzünden aşkım demek gelmiyor içimden. Sevmediğimden değil.

hem ayrılmak için konuştuk diyorsun hem hala görüşüyorsunuz
ben anlamadım
yalnız çocuk sonuna kadar haklı
gizli saklı işler çevirmek yerine de sana nefes almak istediğini söylüyor
daha ne istiyorsun bilmem ki
bildiğim bu ilişki böle yürümez

hem ayrılmak için konuştuk diyorsun hem hala görüşüyorsunuz
ben anlamadım
yalnız çocuk sonuna kadar haklı
gizli saklı işler çevirmek yerine de sana nefes almak istediğini söylüyor
daha ne istiyorsun bilmem ki
bildiğim bu ilişki böle yürümez

Yüzyüze ayrılalım diye görüştük ama öyle olmadı sonuç... Peki ama nefes alması,beni istemeyen kişilerle görüşmesi mi?

Ya ben anlattıklarından birşey anlamadım..

Yada cidden ortada bir sorun yok.. Kızma ama acaba bu çocuk sende takıntı mı oldu?

Birde o dediğin kız varya whatsapp meselesindeki o kız sadece arkadaşıysa ve sen bunu biliyorsan onun için indire ne olacak ki.. Arkadaşı kendi ağzınla söylüyorsun.. O ücretsiz bir servis arkadaşıylada konuşurken ordan konuşmak istemiştir..

Ya ben anlattıklarından birşey anlamadım..

Yada cidden ortada bir sorun yok.. Kızma ama acaba bu çocuk sende takıntı mı oldu?

Birde o dediğin kız varya whatsapp meselesindeki o kız sadece arkadaşıysa ve sen bunu biliyorsan onun için indire ne olacak ki.. Arkadaşı kendi ağzınla söylüyorsun.. O ücretsiz bir servis arkadaşıylada konuşurken ordan konuşmak istemiştir..

Tamam ama beni kızdıran özellikle onun için indirmesi. Ara konuş. Kızın her yöne sms,arama hakkı yok diye indirmene beni kırmana ne gerek var. Ayrıca izin ver o zaman bende indireyim...

Sana iyi davranıyor

Çalıştığı halde arayıp izin istiyo

Dönünce teşekkür ediyo..

Bunlar çok hoş şeyler eğer sürekli böyleyse bence sorun yok gibi..

Bide şu telefonunun vermeme,

Okula ayrı gitme,

ve kızacağın şeyler yapmak

bu hareketlerde varsa önce bu hareketlerin üzerine gitmelisin, neden ayrı gidicez de mesela, ya da nasıl telefonunu vermez neden vermiyorsun ki vermiyorsa kötü bişey var bu konulara çözüm bulmalısın..

Kız arkadaşa bakınca bence sen kurutu yapıyosun, onunun için whatsup indirmek
onunla okula gitmek onu arabaya almak falan bence biraz güvenmeyi dene ve sürekli beraber olmayın sen arkadaşlarınla takıl o takılsın, birbirinizi özleyin derim ben canım.

Off canım ya bu nedır kurmussunda kurmussun bunları dusunerek bukadar dıdıkleyerek kendını yıpratrsın .bende eskıden boyle bırıydım herseyı dıdıklerdım bıraktm ınan daha rahat oluyor kafan.bence sen kendını bıraz gerı cek o kursun bırazda onun ısıne gelıyodur onu bu kadar dusunmen dıdıklemen bırakınca bu sefer nolduda boyle der endıselenır ustune duser belkı.ve en onemlısı guvenmedıgın suphe duydudugn bır ınsanla ılıskıye devam etme derım ben karar senın gene.hakkına hyrlısı olsun:21:

Sana iyi davranıyor

Çalıştığı halde arayıp izin istiyo

Dönünce teşekkür ediyo..

Bunlar çok hoş şeyler eğer sürekli böyleyse bence sorun yok gibi..

Bide şu telefonunun vermeme,

Okula ayrı gitme,

ve kızacağın şeyler yapmak

bu hareketlerde varsa önce bu hareketlerin üzerine gitmelisin, neden ayrı gidicez de mesela, ya da nasıl telefonunu vermez neden vermiyorsun ki vermiyorsa kötü bişey var bu konulara çözüm bulmalısın..

Kız arkadaşa bakınca bence sen kurutu yapıyosun, onunun için whatsup indirmek
onunla okula gitmek onu arabaya almak falan bence biraz güvenmeyi dene ve sürekli beraber olmayın sen arkadaşlarınla takıl o takılsın, birbirinizi özleyin derim ben canım.

Telefonu vermemesi şöyle,mesela yolda yürüyorduk o sırada istedim. Sonra veririm diyor istesem verir ama çok şüphe çekecek şekilde davranıyor. Öyle davranmasına rağmen ne zaman baksam telefonunda bir şey yok...

Ona güvenmemi istiyor ama o öyle davrandıkça güvenemiyorum.

Kız arkadaş konusunda öyle mi diyorsunuz :18: Yani bence de beni bırakıp onunla gitmez ama ne bilim... :14: İnsan aklına takınca o kızıcağım şey ne diye düşününce birsürü şey geliyor aklıma... Ve açıkçası beni istmeyen bi kızla öyle başbaşa görüşmesini istemiyorum.

Şu anda karışmıyorum az mesaj çekmeye çalışıyorum canım. Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla da çıkıyoruz ama yarın okul açılıyor. Yine her gün birlikteyiz.

Off canım ya bu nedır kurmussunda kurmussun bunları dusunerek bukadar dıdıkleyerek kendını yıpratrsın .bende eskıden boyle bırıydım herseyı dıdıklerdım bıraktm ınan daha rahat oluyor kafan.bence sen kendını bıraz gerı cek o kursun bırazda onun ısıne gelıyodur onu bu kadar dusunmen dıdıklemen bırakınca bu sefer nolduda boyle der endıselenır ustune duser belkı.ve en onemlısı guvenmedıgın suphe duydudugn bır ınsanla ılıskıye devam etme derım ben karar senın gene.hakkına hyrlısı olsun:21:

Kurma nedenim bana bu hafta kızıcağın bir şey olucak demesi. Resmen beni deniyor,kızıcak mıyım,güvenicek miyim. Mesela o kızla çıkmasına kızarım ama bakalım güvenip izin verecek miyim diye öyle bir şey yapacak.

Yani bilmiyorum çok mu kıskancım,sonuçta Mace'de gelsin diyebilir.

Enn kötüsü 3 senedir görüşmediğin insan,görüşme olsun bitsin :44:

Kendi kendine dert yaratmışsın resmen
Zorla çocuga bana yalan söyle diyosun :20:
Seninde onunda arkadaşları olabilir hayat sadece ilişki yaşadıgın insandan ibaret degil.
Onu uzaklaştırmak yerine sende onlarla arkadaş ol beraber eglenin işte :31:

Kendi kendine dert yaratmışsın resmen
Zorla çocuga bana yalan söyle diyosun :20:
Seninde onunda arkadaşları olabilir hayat sadece ilişki yaşadıgın insandan ibaret degil.
Onu uzaklaştırmak yerine sende onlarla arkadaş ol beraber eglenin işte :31:

Ah canım bende öyle istiyorum ama zamanında o kızlar beni istemediler. Şimdi mecbur kabul ettiler ilişkimizi.

Ama bazen öyle bir durum oluyor ki,sevgilim bana değil o kıza hesap veriyor. Mesela arayamadım,şöyle şöyle oldu.

Ben kızınca da bana diyor ki,Mace sana hesap vermeme ne gerek var canım sen biliyorsun ne olduğunu,ne yaptığımı. O yabancı saygısızlık olmasın diye öyle yazdım diyor. Haklısın ama başka bi amacım yok diyor...

Canım alıntını düzenlersen sevinirim. Alıntı yapmayın demiştim çünkü değiştirebiliyorum yazıyı,özel bilgileri kaldırırım belki. :54:

Aklıma takılanlar yüzünden aşkım demek gelmiyor içimden. Sevmediğimden değil.

Alıntımı değiştiremem kusura bakma.
Burada bir konu açılıyor.
Konu sahibi konuyu siliyor ya da senin gibi içeriği değiştiriyor sonra benim ya da benim gibi ilk yorum yazanların fikri havada kalıyor.
Sen özel bilgilerini değiştireceksin diye neden bizler komik duruma düşelim ki?
Lütfen biraz bencilliği bırakalım.
Cevabına gelince,bir iş gitmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Eğer için huzursuzsa bu ilişki sallantıda demektir. Biraz nefes alın her ikiniz de.
Eğer özlerseniz yeniden başlamak isterseniz birleşirsiniz.
Ama böyle kafada kurmadan,didiklemeden...

Sen bende çok değerlisin külliyen yalan,çaresizlikten söylenmiştir o erkekler kolay kız bulamaz.Sevse senin dediklerini uygular sadece sen olurdun onun hayatında bu kadar basit bu erkekler az değil:1:

O zaman ben derim ki madem onunlayken bu kadar kafanı kurcalayacak şey buluyorsun kendi kendine kafan rahat değil.. Birde onsuzluğu dene..

Şuda bir gerçek ki karşındaki insanı tek cümlesiyle sana söyliyim.. Daha çocuk o.. Bu hafta kızacağın birşey olacak lafını aklı başında adam kullanmaz!!

Dostları arkadaşları ve hatta ailesi seni istemeyebilir.. Kimse zorla kimseyi onaylayacak diye bir kural kaide yok.. Ama seni sevmesede o kız onun arkadaşı.. Bak o kız seni ne kadar kötülerse kötülesin ne kadar sevmezse sevmesin o adam seni seviyorsa olay bitmiş.. Ama zaten o kız yada bir başkasının lafıyla yanlışa gidecek olan adam zaten seni sevmiyor demektir ki zannetmiyorum sende öyle biriryle bu ilişkiyi sürdürmek isteyesin..

Alıntımı değiştiremem kusura bakma.
Burada bir konu açılıyor.
Konu sahibi konuyu siliyor ya da senin gibi içeriği değiştiriyor sonra benim ya da benim gibi ilk yorum yazanların fikri havada kalıyor.
Sen özel bilgilerini değiştireceksin diye neden bizler komik duruma düşelim ki?
Lütfen biraz bencilliği bırakalım.
Cevabına gelince,bir iş gitmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Eğer için huzursuzsa bu ilişki sallantıda demektir. Biraz nefes alın her ikiniz de.
Eğer özlerseniz yeniden başlamak isterseniz birleşirsiniz.
Ama böyle kafada kurmadan,didiklemeden...

Kalkıpta özel konuşmalarımı ben burda fikir almak için anlatıyorum. Dikkat ederseniz de eski konularımda o özel kısımları kaldırıyorum konu ilk sayfadan düştüğünde. Onun dışında konunun içeriğini bırakıyorum.

Madem saygı duymayacaktınız keşke yorum yapmasaydınız. Sağolun yine de.

Sen bende çok değerlisin külliyen yalan,çaresizlikten söylenmiştir o erkekler kolay kız bulamaz.Sevse senin dediklerini uygular sadece sen olurdun onun hayatında bu kadar basit bu erkekler az değil:1:

Öyle mi diyorsun :18:

Ama bana kötü de davranmıyor ki :44:Ne yapıcağımı şaşırdım...

O zaman ben derim ki madem onunlayken bu kadar kafanı kurcalayacak şey buluyorsun kendi kendine kafan rahat değil.. Birde onsuzluğu dene..

Şuda bir gerçek ki karşındaki insanı tek cümlesiyle sana söyliyim.. Daha çocuk o.. Bu hafta kızacağın birşey olacak lafını aklı başında adam kullanmaz!!

Dostları arkadaşları ve hatta ailesi seni istemeyebilir.. Kimse zorla kimseyi onaylayacak diye bir kural kaide yok.. Ama seni sevmesede o kız onun arkadaşı.. Bak o kız seni ne kadar kötülerse kötülesin ne kadar sevmezse sevmesin o adam seni seviyorsa olay bitmiş.. Ama zaten o kız yada bir başkasının lafıyla yanlışa gidecek olan adam zaten seni sevmiyor demektir ki zannetmiyorum sende öyle biriryle bu ilişkiyi sürdürmek isteyesin..

Onsuzluğu denedim zaten. Olmadı...

Kız beni kötülese de sonuçta benim yanımda olmuştu. O da bunu söyledi,Mace biz yine de çıktık ben onları mı dinledim dedi. Ama üzerinden 4 yıl geçti ve beni en iyi tanıyan o. Artık o kızla görüşmesini ben bana saygısızlık olarak görüyorum...

O zaman çek resti ama dayanacaksın.. Bu yolda kaybetmekte var onu kabulleneceksin..

Git direk bu hatunla ilişkini kesmediğin takdirde benimle hiç bir alakan kalmayacak seçimini yap de.. Ben bu bayanla ilgili kurdukça kendime olan saygımı kybediyorum de.. Ben böyle biri değilim o bu kişi beni rahatsız ediyor de.. Benim rahatsızlığım eğer senin x bir bayanla olan muhabbetinden önemsizse zaten bunu uzatmanın anlamı yok de..

Ama dediğim gibi kararlı olacaksın kesinlikle aramayacak taviz vermeyeceksin.. O herşeyden önemli sensin benim için der keserse muhabbetini artık en kaba tabiriyle söyleyeceğim kusura bakma ama dır dır etme.. Yok kesmedimi sen irtibatını kesersin o çocukla olur biter..

Back