- Konu Sahibi archerwoman
-
Yok cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar kimyasal dedi değe 5 çıkar sonra 7 çıkar kanda öyle yani kimyasal daHayır geçmemişti haftaya regl olmam gerek normalde çok teşekkür ederimneden bu kadar düşük biliyo musunuz bi yerde okudum düşük olması kimyasal gebelik demek diye
Beklenen adet gününü mü soruyorsunuz benim genelde düzensizdir 34-38 günde bir regl olurum normal takvime göre 1-2 kasım ama mutlaka ileri tarihe atar. Pcosum yok ama döngüm öyleymiş bi sorunum yoktu haziranda gittiğimdeAma daha adet gününüz gelmemismi nezaman bat?
Tmm canım benim çok sağolYok cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar kimyasal dedi değe 5 çıkar sonra 7 çıkar kanda öyle yani kimyasal da
Peki yumurtlama takibi yapmismiydiniz nezamndi birde belirtileriniz?Beklenen adet gününü mü soruyorsunuz benim genelde düzensizdir 34-38 günde bir regl olurum normal takvime göre 1-2 kasım ama mutlaka ileri tarihe atar. Pcosum yok ama döngüm öyleymiş bi sorunum yoktu haziranda gittiğimde
Yumutlama gününü nasıl bildin veya nasıl oldu akimrin mi vardı da söyler misin merak ettimBeklenen adet gününü mü soruyorsunuz benim genelde düzensizdir 34-38 günde bir regl olurum normal takvime göre 1-2 kasım ama mutlaka ileri tarihe atar. Pcosum yok ama döngüm öyleymiş bi sorunum yoktu haziranda gittiğimde
Aynen öyle yap cnm doktoruna şöyle ebeler den sana broşür kitap veirilerTmm canım benim çok sağolbilgilerini paylaştığın için Şimdi pazar da kan testi yaptırıcam o zaman artışı izleyeceğim di mi ? Aile sağlığı merkezi pazar kapalı normal hastaneye gideceğim artık salı tekrar aile sağlığı merkezi
Benim iş arkadaşım hamile kaldığında bana demişti ki ayın ortasında bir sıvı gelecek şeffaf bi sıvı baya çok geliyor işte o gün ilişkiye girersen olur ben de tam o gün girdim ilişkiyeYumutlama gününü nasıl bildin veya nasıl oldu akimrin mi vardı da söyler misin merak ettim
Yumurta takibi yapmadım sanırım yani ovulasyon testi kullanmadım hiç yukarıda da yazdım benim iş arkadaşım hamile kaldığında bana demişti ki ayın ortasında bir sıvı gelecek şeffaf bi sıvı baya çok geliyor işte o gün ilişkiye girersen olur ben de tam o gün girdim ilişkiyePeki yumurtlama takibi yapmismiydiniz nezamndi birde belirtileriniz?
Peki evde yaptığınız testte çıktımı direk kan testimi yaptinizYumurta takibi yapmadım sanırım yani ovulasyon testi kullanmadım hiç yukarıda da yazdım benim iş arkadaşım hamile kaldığında bana demişti ki ayın ortasında bir sıvı gelecek şeffaf bi sıvı baya çok geliyor işte o gün ilişkiye girersen olur ben de tam o gün girdim ilişkiyenasıl söyleyim bilmiyorum 31 ekim adetim başladı 15 kasımda o sıvı geldi nasıl söyleyim bilmiyorum pişmemiş yumurta beyazı gibi onun daha akışkan olanı sanki altınıza çiş kaçırmış gibi hissettiriyor o sıvıyı hissetmemek mümkün değil zaten sadece 1 kere geliyor
Amin inşallah hepimize sağlıkla nasip etsinHayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dün akşam eczaneden erken gebelik testi aldım predictorun . Burada yazılanları okudum bide üstüne kılavuzu okudum sabah ilk idrarla yapın yazıyordu kalktım sabah yaptım kaset test diye geçen test değil bu sanırım çünkü onun için gecikme gerekiyor benim daha gecikmedi erken gebelik testi aldım o yüzden. Sonra burdan M MaviSari arkadaşımız git kan ver dedi verdimPeki evde yaptığınız testte çıktımı direk kan testimi yaptiniz
İdrar testi yapmadınız yaniDün akşam eczaneden erken gebelik testi aldım predictorun . Burada yazılanları okudum bide üstüne kılavuzu okudum sabah ilk idrarla yapın yazıyordu kalktım sabah yaptım kaset test diye geçen test değil bu sanırım çünkü onun için gecikme gerekiyor benim daha gecikmedi erken gebelik testi aldım o yüzden. Sonra burdan M MaviSari arkadaşımız git kan ver dedi verdim
Sizin o ilk attığınız gebelik testinde silik çizgi görünebiliyordu peki ilişkiden kaç gün sonra o testi yaptınızDün akşam eczaneden erken gebelik testi aldım predictorun . Burada yazılanları okudum bide üstüne kılavuzu okudum sabah ilk idrarla yapın yazıyordu kalktım sabah yaptım kaset test diye geçen test değil bu sanırım çünkü onun için gecikme gerekiyor benim daha gecikmedi erken gebelik testi aldım o yüzden. Sonra burdan M MaviSari arkadaşımız git kan ver dedi verdim
Belirtilerimi yazmamışım özür dilerim tek belirtim var o da sol taraf kasık ağrısı çift taraf da değil anlamadım sadece sol taraf. Onun dışında meme değişikliği hassasiyeti vs hiç yok ayakta kalıp biraz yorulunca kasığım ağrıyor bu kadarPeki yumurtlama takibi yapmismiydiniz nezamndi birde belirtileriniz?
Öyleyim sanırım şimdi kan takibi vaktiBencede hamilesiniz durup dururken o çizgi cıkmaz
Degeriniz kaç çıktı sonucları aldınzmı inşallahÖyleyim sanırım şimdi kan takibi vakti
15 kasımda birliktelik oldu eşimle 27 kasım yani bugün erken gebelik testi yaptım markası predictor üstünde adete 6 gün kalana kadar yazıyor eczacı da en erken bileni bu bunu alın dediSizin o ilk attığınız gebelik testinde silik çizgi görünebiliyordu peki ilişkiden kaç gün sonra o testi yaptınız
Aldım 12.4 çıktı şimdi çıktı hatta sonuç çok şükürDegeriniz kaç çıktı sonucları aldınzmı inşallah
Yaptım bu sabah erken gebelik testi idrarla yapılıyor ama üstüne yapmadım plastik bardağa idrrar yapıp testin ucunu batırdımİdrar testi yapmadınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?