- Konu Sahibi archerwoman
-
Evet 2 kasığımda kasılıyor uzun sürse ölcem öyle bir ağrı geçen ayda böyle olmuştu hamileydim ama kimyasal gebelikmiş düştü o yüzden bu ayda hamileyim sandım ama değilmişim yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım zaman kaybetmek istemiyoruminşallah önümüzdeki ay olucak testlerin de yanılma payı var işte.. senin kasık ağrın var mıydı peki?
Bir hafta bn ilk gebeligimde bir gün önce kanda negatif çıktı bir gün sonra 400 çıktı bir hafta diyo git baktirrCanom bekleyemedim işte 1 hafta evvel yaptım kan testini 2.30 çıktıadet günümü bekliyorum aksine adet günümde de memlekete gitcem
Çok teşekkür ederim evet her şey olabilir en iyisi gidip test yaptırmak ben ilk defa tam gününde ilişkiye girdim eşim nöbet usulü çalışıyor ilk defa evdeydi değerlendirdik zaten çok heveslenmemem gerekiyor olmama olasılığı daha yüksek hepimizin hakkında hayırlısı olsun cevabınız için çok teşekkür ederimÇizgi bariz var ama çok erken yapınca kimyasal olma ihtimali de olabiliyormuş, ben de her seferinde tarih geçince yaparım diyorum garanti olsun diye ama dayanamıyorum erken yapıyorum. Umarım hamilesinizdir yani buna göre hamilesiniz bakalım düzenli artacak mı inşallah güzel haberler alırsınız. Hadi bakalım hayırlı olsun
Anladım amin inşallah kimseye vermesinÇooook ciddi bir şekilde mesanede yanma oluyor idrara çıktığınızda idrar yaparken ciddi yanma oluyor sık sık tuvalete çıkıyorsunuz ama az az yapıp çıkıyorsunuz Allah düşmanıma bile vermesin çok fena
Canım ben doktora doğruyu söylemedim 1 hafta var deseydi beni eve gönderecekti adetim 4 gün geçiyor dedim Allah affetsin yoksa yapmazlar şimdi gitsem yine bana dicekler yaptın işte adet günüm gelsin direk hastaneye gitcem insaAllahBir hafta bn ilk gebeligimde bir gün önce kanda negatif çıktı bir gün sonra 400 çıktı bir hafta diyo git baktirr
Amin amin insaAllahAnladım amin inşallah kimseye vermesin
Şuan evdeki testle yapmayı çok istiyorum ama kaç sefer hayal kırıklığı yasadım diye korkuyorum birde atıstırdım diye çıkmaz belki diyorum bu testler adet günü geçmeyene kadar göstermiyor diyorlarBir hafta bn ilk gebeligimde bir gün önce kanda negatif çıktı bir gün sonra 400 çıktı bir hafta diyo git baktirr
Yok bnde bir hafta önce yaptım çıktıŞuan evdeki testle yapmayı çok istiyorum ama kaç sefer hayal kırıklığı yasadım diye korkuyorum birde atıstırdım diye çıkmaz belki diyorum bu testler adet günü geçmeyene kadar göstermiyor diyorlar
Yapsam mı acaba ama idrarım yok şuan lavaboya da sabah çıktımYok bnde bir hafta önce yaptım çıktı
Evet 2 kasığımda kasılıyor uzun sürse ölcem öyle bir ağrı geçen ayda böyle olmuştu hamileydim ama kimyasal gebelikmiş düştü o yüzden bu ayda hamileyim sandım ama değilmişim yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım zaman kaybetmek istemiyorum
en azından kimyasal gebelikte şans var arkadaşım geçirdi bi ay sonra hamile kaldı şu an bebeği var mesela.. benim tek kasık ağrıyor sol kasığım acaba neden
Ama bu ay olmadı işteen azından kimyasal gebelikte şans var arkadaşım geçirdi bi ay sonra hamile kaldı şu an bebeği var mesela.. benim tek kasık ağrıyor sol kasığım acaba neden anlamıyorum çok üzgünüm çok
Canım şimdi yaptım ben aksam fitil yapmıstım idrardan o da az çıktı doğru sonuç çıkmaya engel midir acaba. Bakalım ne sonuç çıkacakYok bnde bir hafta önce yaptım çıktı
Canım dosya ekle yapıyorum çıkmıyor neden acaba. Ben biliyordum negatif yineYok bnde bir hafta önce yaptım çıktı
Ama şuan bile hala kasığımda batma oluyor ve sırtım ağrıyor enfeksiyondandır heralde napalım hayırlısı artıkCanım dosya ekle yapıyorum çıkmıyor neden acaba. Ben biliyordum negatif yine
aynı durumdayız canım negatifim ama kasıklarım ağrıyor hayırlısı böyleymiş napalımAma şuan bile hala kasığımda batma oluyor ve sırtım ağrıyor enfeksiyondandır heralde napalım hayırlısı artık
Sürekli umutlanıp umutlanıp negatif çıkması yıpratıcı e bari belirtiler olmasa umutlanmaz insan derim ki yok bsyaynı durumdayız canım negatifim ama kasıklarım ağrıyor hayırlısı böyleymiş napalımkaderimiz
aynı durumdayız canım negatifim ama kasıklarım ağrıyor hayırlısı böyleymiş napalımkaderimiz
Adetime miBat a kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?