Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah önümüzdeki ay olucak testlerin de yanılma payı var işte.. senin kasık ağrın var mıydı peki?
Evet 2 kasığımda kasılıyor uzun sürse ölcem öyle bir ağrı geçen ayda böyle olmuştu hamileydim ama kimyasal gebelikmiş düştü o yüzden bu ayda hamileyim sandım ama değilmişim yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım zaman kaybetmek istemiyorum

Çok teşekkür ederim evet her şey olabilir en iyisi gidip test yaptırmak ben ilk defa tam gününde ilişkiye girdim eşim nöbet usulü çalışıyor ilk defa evdeydi değerlendirdik zaten çok heveslenmemem gerekiyor olmama olasılığı daha yüksek hepimizin hakkında hayırlısı olsun cevabınız için çok teşekkür ederim

Bir hafta bn ilk gebeligimde bir gün önce kanda negatif çıktı bir gün sonra 400 çıktı bir hafta diyo git baktirr
Canım ben doktora doğruyu söylemedim 1 hafta var deseydi beni eve gönderecekti adetim 4 gün geçiyor dedim Allah affetsin yoksa yapmazlar şimdi gitsem yine bana dicekler yaptın işte adet günüm gelsin direk hastaneye gitcem insaAllah

Bir hafta bn ilk gebeligimde bir gün önce kanda negatif çıktı bir gün sonra 400 çıktı bir hafta diyo git baktirr
Şuan evdeki testle yapmayı çok istiyorum ama kaç sefer hayal kırıklığı yasadım diye korkuyorum birde atıstırdım diye çıkmaz belki diyorum bu testler adet günü geçmeyene kadar göstermiyor diyorlar

en azından kimyasal gebelikte şans var arkadaşım geçirdi bi ay sonra hamile kaldı şu an bebeği var mesela.. benim tek kasık ağrıyor sol kasığım acaba neden anlamıyorum

aynı durumdayız canım negatifim ama kasıklarım ağrıyor hayırlısı böyleymiş napalım kaderimiz
Sürekli umutlanıp umutlanıp negatif çıkması yıpratıcı e bari belirtiler olmasa umutlanmaz insan derim ki yok bsy

Bak canım şöyle acaba sabah yarım elma atıstırdım su da içtim e fitilde çok az aktı idrara ondam mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…