- Konu Sahibi archerwoman
-
Akıntı yoksa da sen farkına varmadan oluyordur beyaz filan var mı akıntıBenim enfeksiyon durumlarında hiç akıntı olmuyor niye anlamıyorum
Amiiiiin inşallah çok ama çok sağolun bilgilerinizi benimle paylaştığınız içinHayırlı olsun inşallahrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tmm şimdi gidiyorum kan testi vermeye Hepimize nasip olsun inşallahcanım benimde böyle çıktı hastaneye gittim kan verdim maalesef negatif çıktı ama pozitif çıkanlarda varmış istersen kan ver
Bekleme yap erken testi iki gün sonra yap bu gün şimdi bunu yap at buraya saate bak öyle beş dk on dk olanı direk atBende şuan normal çubuk testi var erken gebelik testi yok maalesef normal çubuk testinde çıkar kı acaba. Ama sabah midem bulandığı için yarım elma ve su içtim
Enfeksiyondan önce beyaz süt gibi akıntı vardı. Ben üşütmeyeyim diye beyaz bez takıyorum ne akarsa farkediyorum ama işte enfeksiyonda aksine o beyaz akıntı da durdu hastaneye gittim işte doktor iki fitil bir antibiyotik verdi onları kullanıyorum bugün dördüncü gündür bu sabah biraz iyi oldum şükürAkıntı yoksa da sen farkına varmadan oluyordur beyaz filan var mı akıntı
Hayırlı haberlerle gel inşallahAmiiiiin inşallah çok ama çok sağolun bilgilerinizi benimle paylaştığınız içinŞimdi gidicem aile hekimime
Tmm şimdi gidiyorum kan testi vermeye Hepimize nasip olsun inşallah
Çok ama çok tşk ederim haftasonu öyle yapacağım netleşene kadar çok tşk ederimAklıma geldi kanama filan olursa direk doktora git bekleme kahverengi filan hiç düşünme direk doktora git iğne filan yaparlar. Dikkat et dinlen Uzan. Tekrardan hayırlı olsun
AminTmm şimdi gidiyorum kan testi vermeye Hepimize nasip olsun inşallah
Geçirmişsin enfeksiyon u cnm geçmiş olsunEnfeksiyondan önce beyaz süt gibi akıntı vardı. Ben üşütmeyeyim diye beyaz bez takıyorum ne akarsa farkediyorum ama işte enfeksiyonda aksine o beyaz akıntı da durdu hastaneye gittim işte doktor iki fitil bir antibiyotik verdi onları kullanıyorum bugün dördüncü gündür bu sabah biraz iyi oldum şükür
Sağol canım Allah razı olsunGeçirmişsin enfeksiyon u cnm geçmiş olsun
Kan testi yaptır din mi pekiEki Görüntüle 2728803
Benimde böyle çıkmıştı heveslendim ama sonuç hüsran çok mutsuzum dünden beri başım ağrıyor
evet canım 1.20 çıktı negatif dediler maalesef adetim dün olması gerekiyordu hala olmadımKan testi yaptır din mi peki
NegatifGeçirmişsin enfeksiyon u cnm geçmiş olsun
Evet 1 hafta varken yaptım 2.30 çıktıSağol canım Allah razı olsunnormal çubuk testini mi yap diyorsun şimdi
Bn heyecandan duramıyorum sen nasıl duyuron kızSağol canım Allah razı olsunnormal çubuk testini mi yap diyorsun şimdi
İnşallah Allahım size de nasip etsin dua edeceğim hepimiz içinHayırlı haberlerle gel inşallahherkesin sevincine ortak olduk. Biz olmadık birşey sorcam çatlama gününü nasıl anladın test filan mı yaptın
Canom bekleyemedim işte 1 hafta evvel yaptım kan testini 2.30 çıktıBekledin hata koş yap adet tarihin ne senin
Bn heyecandan duramıyorum sen nasıl duyuron kız
evet canım 1.20 çıktı negatif dediler maalesef adetim dün olması gerekiyordu hala olmadım
Sağol bilgi için bu ay olmazsa böyle yapacamİnşallah Allahım size de nasip etsin dua edeceğim hepimiz içinBenim ilk denemesinde hamile kalan bi arkadaşım vardı işyerinden ona sordum bana dedi ki ay ortanda bir akıntı gelecek sanki pişmemiş yumurta akı gibi o gün ilişkiye girersen çocuk olur. O akıntıyı biliyorum hatta sanki çiş kaçırıyorum sanırdım önceden bu ay eşime söyledim bugün geldi o akıntı dedim o gün birlikte olduk ve başka günler birlikte olamadık eğer olmuşsa mucize olucak. Çok net bir akıntı peynir gibi beyaz değil şeffaf yumurta akı gibi takriben ay ortanda geliyor ben 31 ekimde regl oldum 15 inde geldi o akıntı bana.
Eki Görüntüle 2728803
Benimde böyle çıkmıştı heveslendim ama sonuç hüsran çok mutsuzum dünden beri başım ağrıyor
inşallah önümüzdeki ay olucak testlerin de yanılma payı var işte.. senin kasık ağrın var mıydı peki?Eki Görüntüle 2728803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?