- Konu Sahibi melek_123t
Benim testime bakabilir misiniz çok istiyorum bebek hayırlısıEvet canım silik gözüküyor markayı bilmiyorum ama bu teste göre var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testime bakabilir misiniz çok istiyorum bebek hayırlısıEvet canım silik gözüküyor markayı bilmiyorum ama bu teste göre var gibi
Test bozuk gibi bence tekrarlayın inşallah vardırBenim testime bakabilir misiniz çok istiyorum bebek hayırlısı
Ne zaman yapayımTest bozuk gibi bence tekrarlayın inşallah vardır![]()
Reglin geçtimi? Yada kaç gün kaldı?Ne zaman yapayım
2 gün gectiReglin geçtimi? Yada kaç gün kaldı?
Yeni bir testle tekrarla bence. 2 saat önce sıvı alımını kes idrarın biriksin tekrarla vardır inşallah sonucunu paylaşırsın2 gün gecti
İnşallah tekrar yapınca haber veririmYeni bir testle tekrarla bence. 2 saat önce sıvı alımını kes idrarın biriksin tekrarla vardır inşallah sonucunu paylaşırsın![]()
Kan testi verdiniz miBugün ben de yaptım ve aynı çizgiden bende de varHayırlı olsun benim de regle 3 gün var birkaç gün sonra ikinci çizgiyi görürüz
![]()
Henüz vermedim pazartesi verecem reglime 3 gün varKan testi verdiniz mi
Yap bence ben adete 1 hafta varken öğrendim ama kanda kan vermeden test yaptım aynı silik çıktı yoktur dedim ama kan verdim ordan bildim olduğunu2 gün gecti
Hala olmadım bugün 4 gün oldu adet olacakmısım gibi göğüslerimde ağrı var ara sıra karnım ağrıyor 1 gün daha bekleyip test yapıcamYap bence ben adete 1 hafta varken öğrendim ama kanda kan vermeden test yaptım aynı silik çıktı yoktur dedim ama kan verdim ordan bildim olduğunu
Çok silik çizgi görüyorum ben canım ama daha regline var bence 2 gün de 1 tekrarla koyulaşmayı takip etMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım henüz adet günüme 8 gün var. Rica etsem testime bakar mısınız ? Eki Görüntüle 3555032
Tamm teşekkür ederim dediğiniz gibi yaparımÇok silik çizgi görüyorum ben canım ama daha regline var bence 2 gün de 1 tekrarla koyulaşmayı takip et
Merhaba, silik çizgi var gibi duruyor. Sizce de öyle mi? Gebelik var mıdır acaba?