- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 83
- 33
- Konu Sahibi archerwoman
-
Kan testi yaptır hamilesinArkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Alıntı yapmayı unutmuşum üstteki mesajım sizeydi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinKan testi yaptır hamilesin
Yok iki gün de bir artış bak bugün ver pazartesi ver öyle artışa bak kan testi ile netlestirin erken önlem iyidirYa lütfen inşallah inşallahAdetime henüz daha var ona rağmen kan testi yaptırmam doğru mu sizce beta değerinden bahsediyor herkes gecikmesi mi gerek onun için
Çıkar cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar şuan 3 haftalık filan olduğu için anne tahmine yerleşti inde 2 haftalık oluyor iki hafta serüveni olduğu için dolenmesi yerleşmesi iki hafta o yüzdenAlıntı yapmayı unutmuşum üstteki mesajım sizeydi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBen çok bilmiyorum bu konuları yeni bakmaya başlamıştım beta değerim yine çıkar mı kanda
Hayırlı olsun inşallahAlıntı yapmayı unutmuşum üstteki mesajım sizeydi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBen çok bilmiyorum bu konuları yeni bakmaya başlamıştım beta değerim yine çıkar mı kanda
Evet canım hamilesin insaAllahArkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Canım bende adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 2.30 çıktı hafif hafif ara ara batmalar bel ağrım şiddetliydi ama ondan hrmen sonra idrarımda enfeksiyon oldu şiddetli hemde acaba benimde değerlerim yükselir miÇıkar cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar şuan 3 haftalık filan olduğu için anne tahmine yerleşti inde 2 haftalık oluyor iki hafta serüveni olduğu için dolenmesi yerleşmesi iki hafta o yüzden
İnşallahCanım bende adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 2.30 çıktı hafif hafif ara ara batmalar bel ağrım şiddetliydi ama ondan hrmen sonra idrarımda enfeksiyon oldu şiddetli hemde acaba benimde değerlerim yükselir mi
Aklıma geldi kanama filan olursa direk doktora git bekleme kahverengi filan hiç düşünme direk doktora git iğne filan yaparlar. Dikkat et dinlen Uzan. Tekrardan hayırlı olsunArkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
İdrar da enfeksiyonu nasıl anlıyorsunuzCanım bende adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 2.30 çıktı hafif hafif ara ara batmalar bel ağrım şiddetliydi ama ondan hrmen sonra idrarımda enfeksiyon oldu şiddetli hemde acaba benimde değerlerim yükselir mi
Ayy hadi insaAllah yaaİnşallahbir hafta bekle test tekrarla bazen geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra yerleşme durumuna geç döllenme deniyor bir hafta bekle tekrarla
Çooook ciddi bir şekilde mesanede yanma oluyor idrara çıktığınızda idrar yaparken ciddi yanma oluyor sık sık tuvalete çıkıyorsunuz ama az az yapıp çıkıyorsunuz Allah düşmanıma bile vermesin çok fenaİdrar da enfeksiyonu nasıl anlıyorsunuz
Enfeksiyon da batma filan olmaz akıntı sarı yeşil beyaz ve aşırı koku kaşıntı yanma idrar yaparken acı varsa vardırAyy hadi insaAllah yaaacaba o batnalar bel ağrıları enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi. Ama enfeksiyonum azdığında normal adet ağrısı givi kasığım ağrıyordu ama bunda batıyo böyle şuan ise adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım sonra hayal kırıklıpı yasıyorum ya da adetimi bekleyeyim ay bilemiyorum şimdi
Bugün yap bklm ilk idrar sıkışık sekildeyse şimdi yap at buraya bklmAyy hadi insaAllah yaaacaba o batnalar bel ağrıları enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi. Ama enfeksiyonum azdığında normal adet ağrısı givi kasığım ağrıyordu ama bunda batıyo böyle şuan ise adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım sonra hayal kırıklıpı yasıyorum ya da adetimi bekleyeyim ay bilemiyorum şimdi
Benim enfeksiyon durumlarında hiç akıntı olmuyor niye anlamıyorumEnfeksiyon da batma filan olmaz akıntı sarı yeşil beyaz ve aşırı koku kaşıntı yanma idrar yaparken acı varsa vardır
Bende şuan normal çubuk testi var erken gebelik testi yok maalesef normal çubuk testinde çıkar kı acaba. Ama sabah midem bulandığı için yarım elma ve su içtimBugün yap bklm ilk idrar sıkışık sekildeyse şimdi yap at buraya bklm
canım benimde böyle çıktı hastaneye gittim kan verdim maalesef negatif çıktı ama pozitif çıkanlarda varmış istersen kan verArkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?