Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün canım. Ama benim adetlerim düzensiz domtor geçen ay adet düzenleyici verdi bir ay içerisinde 2 kez oldum. 5 ekimde adet oldım doktor adet düzenleyici verdi 30'unda oldum bu ay yine 30 da olur muyum bilmiyorum ama şuan bile kasıklarımda batma oluyor bel ağrısı da var baska hiçbir belirti yok birde sabah uyandığımda bulantım oluyor sonra geçiyor

Canım adet tarihini bilmek önemli mesela düzensiz derken nasıl bı ay 25 günde bir olurken bir ay 35 günde bir mi oluyor

ruh gibi geziyorum ortalıkta inan ki
Hayırlısı olsun canım yapacak bsy yok Allah büyüktür. Elbet bir bildiği vardır dua edip tevekkül etmek düşer bize insanız elbet üzülürüz ama fazla da bunaltma kendini napalım Allah tan gelen baş göz üstüne

Şundan dolayı soruyorum benimde bat a 6 gün var bende de aynı belirtiler var ama bu belirtiler adet olmadan önce de oluyordu zaten gebelikle adet belirtileri aynıdır bazen psikolojik te oluyor

Canım adet tarihini bilmek önemli mesela düzensiz derken nasıl bı ay 25 günde bir olurken bir ay 35 günde bir mi oluyor
Canım şimdi şöyle bsy benim adetler çok düzensiz geliyor. İdrarımda sıkıntı olunca doktora gittim adet düzenleyici de istedim. Adet düzenleyiciden önce 5 ekimde oldum adet düzenleyici kullandım o ay içerisinde yine 30 ekimde oldum bu ay düzenli gelir mi bilmiyorum
Şundan dolayı soruyorum benimde bat a 6 gün var bende de aynı belirtiler var ama bu belirtiler adet olmadan önce de oluyordu zaten gebelikle adet belirtileri aynıdır bazen psikolojik te oluyor
Canım çok haklısın ama bu adet sancısı gibi dğl hani ayırt edebiliyosun ben adetimden sadece saatler öncesinde sancı yasarım ama bu bir haftadır fazla da olabilir batıklar oluyor sırt ağrımda 4 5 gündür

İnşallah hamilesindr canım yumurtlama takibi yapiyomusun ? Yanlış anlama ama dediğim gibi adet belirtisi bile değişkenlik gösterebilir ilaçların etkisi de olabilir test yaptır bence kan testi netleşir için rahatlar en azından

Yok canım benim yanlıs anlamam bu ay özellikle çok dikkat ettik bakalım artık pek umudum yok ama hayırlısı artık

İnşallah vardır canım dediğim gibi adet gününde belli deilmis bence kan testi yaptır çıkar canım
Kan testini sabırsız davrandım 1 hafta öncesinde yaptım 2.30 çıktı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…