- Konu Sahibi archerwoman
-
Evet canımAdetime mi
3 gün canım. Ama benim adetlerim düzensiz domtor geçen ay adet düzenleyici verdi bir ay içerisinde 2 kez oldum. 5 ekimde adet oldım doktor adet düzenleyici verdi 30'unda oldum bu ay yine 30 da olur muyum bilmiyorum ama şuan bile kasıklarımda batma oluyor bel ağrısı da var baska hiçbir belirti yok birde sabah uyandığımda bulantım oluyor sonra geçiyorEvet canım
ruh gibi geziyorum ortalıkta inan kiSürekli umutlanıp umutlanıp negatif çıkması yıpratıcı e bari belirtiler olmasa umutlanmaz insan derim ki yok bsy
Canım adet tarihini bilmek önemli mesela düzensiz derken nasıl bı ay 25 günde bir olurken bir ay 35 günde bir mi oluyor3 gün canım. Ama benim adetlerim düzensiz domtor geçen ay adet düzenleyici verdi bir ay içerisinde 2 kez oldum. 5 ekimde adet oldım doktor adet düzenleyici verdi 30'unda oldum bu ay yine 30 da olur muyum bilmiyorum ama şuan bile kasıklarımda batma oluyor bel ağrısı da var baska hiçbir belirti yok birde sabah uyandığımda bulantım oluyor sonra geçiyor
Hayırlısı olsun canım yapacak bsy yok Allah büyüktür. Elbet bir bildiği vardır dua edip tevekkül etmek düşer bize insanız elbet üzülürüz ama fazla da bunaltma kendini napalım Allah tan gelen baş göz üstüneruh gibi geziyorum ortalıkta inan ki
Şundan dolayı soruyorum benimde bat a 6 gün var bende de aynı belirtiler var ama bu belirtiler adet olmadan önce de oluyordu zaten gebelikle adet belirtileri aynıdır bazen psikolojik te oluyor3 gün canım. Ama benim adetlerim düzensiz domtor geçen ay adet düzenleyici verdi bir ay içerisinde 2 kez oldum. 5 ekimde adet oldım doktor adet düzenleyici verdi 30'unda oldum bu ay yine 30 da olur muyum bilmiyorum ama şuan bile kasıklarımda batma oluyor bel ağrısı da var baska hiçbir belirti yok birde sabah uyandığımda bulantım oluyor sonra geçiyor
Canım şimdi şöyle bsy benim adetler çok düzensiz geliyor. İdrarımda sıkıntı olunca doktora gittim adet düzenleyici de istedim. Adet düzenleyiciden önce 5 ekimde oldum adet düzenleyici kullandım o ay içerisinde yine 30 ekimde oldum bu ay düzenli gelir mi bilmiyorumCanım adet tarihini bilmek önemli mesela düzensiz derken nasıl bı ay 25 günde bir olurken bir ay 35 günde bir mi oluyor
Canım çok haklısın ama bu adet sancısı gibi dğl hani ayırt edebiliyosun ben adetimden sadece saatler öncesinde sancı yasarım ama bu bir haftadır fazla da olabilir batıklar oluyor sırt ağrımda 4 5 gündürŞundan dolayı soruyorum benimde bat a 6 gün var bende de aynı belirtiler var ama bu belirtiler adet olmadan önce de oluyordu zaten gebelikle adet belirtileri aynıdır bazen psikolojik te oluyor
İnşallah hamilesindr canım yumurtlama takibi yapiyomusun ? Yanlış anlama ama dediğim gibi adet belirtisi bile değişkenlik gösterebilir ilaçların etkisi de olabilir test yaptır bence kan testi netleşir için rahatlar en azındanCanım şimdi şöyle bsy benim adetler çok düzensiz geliyor. İdrarımda sıkıntı olunca doktora gittim adet düzenleyici de istedim. Adet düzenleyiciden önce 5 ekimde oldum adet düzenleyici kullandım o ay içerisinde yine 30 ekimde oldum bu ay düzenli gelir mi bilmiyorum
Canım çok haklısın ama bu adet sancısı gibi dğl hani ayırt edebiliyosun ben adetimden sadece saatler öncesinde sancı yasarım ama bu bir haftadır fazla da olabilir batıklar oluyor sırt ağrımda 4 5 gündür
Yok canım benim yanlıs anlamamİnşallah hamilesindr canım yumurtlama takibi yapiyomusun ? Yanlış anlama ama dediğim gibi adet belirtisi bile değişkenlik gösterebilir ilaçların etkisi de olabilir test yaptır bence kan testi netleşir için rahatlar en azından
İnşallah vardır canım dediğim gibi adet gününde belli deilmis bence kan testi yaptır çıkar canımYok canım benim yanlıs anlamambu ay özellikle çok dikkat ettik bakalım artık pek umudum yok ama hayırlısı artık
Kan testini sabırsız davrandım 1 hafta öncesinde yaptım 2.30 çıktı değerimİnşallah vardır canım dediğim gibi adet gününde belli deilmis bence kan testi yaptır çıkar canım
İnsaAllah Allah razı olsun sen ne durumdasın peki senin bsyler var mıİnşallah vardır canım dediğim gibi adet gününde belli deilmis bence kan testi yaptır çıkar canım
Çok iyi adet tarihim belli deil dediniz ama ozaman yükselir insallahKan testini sabırsız davrandım 1 hafta öncesinde yaptım 2.30 çıktı değerim
Canım belliden kastım şu eğer düzenleyiciden dolayı düzenlenirse bu ayın 30'unda olmam lazımÇok iyi adet tarihim belli deil dediniz ama ozaman yükselir insallah
Anladım canım acaba bilen biri var mı adet düzensizliğinde ilaç kullandıktan sonra düzene giriyomuymus acaba merak ettimCanım belliden kastım şu eğer düzenleyiciden dolayı düzenlenirse bu ayın 30'unda olmam lazım
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta hcg sonucum çıktı kızlar 12.4 çıktı
Adet tarihin gecmismiydi canım hayırlı olsunBeta hcg sonucum çıktı kızlar 12.4 çıktı
Hayır geçmemişti haftaya regl olmam gerek normalde çok teşekkür ederimAdet tarihin gecmismiydi canım hayırlı olsun
Ama daha adet gününüz gelmemismi nezaman bat?Hayır geçmemişti haftaya regl olmam gerek normalde çok teşekkür ederimneden bu kadar düşük biliyo musunuz bi yerde okudum düşük olması kimyasal gebelik demek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?