Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım 12.4 çıktı şimdi çıktı hatta sonuç çok şükür düzenli artar inşallah biri bir yerde yazmıştı bu kadar düşük olması kimyasal gebelik gibi diye
Adetine baya var cok iyi sonuc bence zaten yarından itibaren kat kat artacak merak etme ve hamileligin tadını cıkar canım

Yok iki gün de bir artış bak bugün ver pazartesi ver öyle artışa bak kan testi ile netlestirin erken önlem iyidir
Merhabalar hatırlıyor musunuz ben test yaptırmıştım 12.4 gelmişti iki gün sonra bi daha yaptırdım 39 geldi sizce bu normal mi bilginiz var mı acaba

Hamile gbi gozukuyosunn bence bi kan var

Daha çoook yenisin çünkü çok normalmoral yüksekliği çok önemli diyor doktor her konuda hep pozitif ol inşallah olucak dua edeceğim senin için de
Cok tesekkur ederim bitanem inan cok istiyorum kuzenim evlendi 3 ay snra hamile kaldi

Merhabalar hatırlıyor musunuz ben test yaptırmıştım 12.4 gelmişti iki gün sonra bi daha yaptırdım 39 geldi sizce bu normal mi bilginiz var mı acaba
iki katından fazla artmış evet iki gün sonra tekrarla testi daha da artar hayırlı olsun saglila ilerler inşallah

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 6E6EDF7D-C60A-42C5-A102-E45ABBDA4F20.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…