• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım 12.4 çıktı şimdi çıktı hatta sonuç çok şükür 🤲🏻düzenli artar inşallah biri bir yerde yazmıştı bu kadar düşük olması kimyasal gebelik gibi diye
Adetine baya var cok iyi sonuc bence zaten yarından itibaren kat kat artacak merak etme ve hamileligin tadını cıkar canım

Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an 🥺🥺🥺
Hamile gbi gozukuyosunn bence bi kan var

Daha çoook yenisin çünkü çok normal😊moral yüksekliği çok önemli diyor doktor her konuda hep pozitif ol inşallah olucak dua edeceğim senin için de 🤲🏻❤️
Cok tesekkur ederim bitanem inan cok istiyorum kuzenim evlendi 3 ay snra hamile kaldi

Merhabalar hatırlıyor musunuz ben test yaptırmıştım 12.4 gelmişti iki gün sonra bi daha yaptırdım 39 geldi sizce bu normal mi bilginiz var mı acaba
iki katından fazla artmış evet iki gün sonra tekrarla testi daha da artar hayırlı olsun saglila ilerler inşallah 🤲

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 6E6EDF7D-C60A-42C5-A102-E45ABBDA4F20.png
    6E6EDF7D-C60A-42C5-A102-E45ABBDA4F20.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 41
Back