Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır geçmemişti haftaya regl olmam gerek normalde çok teşekkür ederim neden bu kadar düşük biliyo musunuz bi yerde okudum düşük olması kimyasal gebelik demek diye
zaman gecmıs ustunden de bılgılendırme amacıyla yazıyım. bhcg 100 den mı baslıyo salgılamaya canım benım. 3 5 10 20 dıye gıdecek ıste. daha yumurta dollenelı anca 9 10 gun olmus demek yanı yenı yenı oluusyo gebelık demek.eger artıs cok ıyı ılerlemeyıp kese gorunemeden dususe gecer ve kayıpla sonlanırsa buna kımyasal denıyo...

Anladım çok tşk ederim ben sanırım erken fark ettim hakkımızda hayırlısı olsun ufak ufak artmaya başladı ama henüz tam kese görünecek kadar bir artış olmadı

Merhabalar. Hayırlı olsun. Ne gibi belirtilerin vardı yazabilir misin. Göğüslerin de herhangi bir belirti oldumu
Merhabalar tşk ederim benim tek belirtim var o da sol kasıkağrısı ayakta çok durunca yorulunca oluyor daha benim muhtemelen 4. Haftada olduğu için tek belirtim bu belki ilerledikçe daha başka belirtiler olabilir bilmiyorum göğüslerimde şu an için yok

Seninle ayni kaderi yasiyorum erken gebelik testi ayni test ve sonuc 4 gun once yaptim bugunde test yaptim kaset tipi nagafit reglime 2 gn kaldi belirtler var ama bilemiyorum...

Eklentiler

• IMG-20201202-WA0013.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 136

Tebrik ederim değerlerin de ne güzel katlamış masallah, Allah sağlıkla kavustursun darısı başımıza :)))

Seninle ayni kaderi yasiyorum erken gebelik testi ayni test ve sonuc 4 gun once yaptim bugunde test yaptim kaset tipi nagafit reglime 2 gn kaldi belirtler var ama bilemiyorum...
Canım merhaba var gibi görünüyor eğer çok merak ediyorsan pzt aile hekimine git sabahtan beta hcg baktır orda mutlaka çıkar

Merhaba adetime 2,3 gün var ovulasyon testim bu şekil çıktı bilgisi olan var mı

Eklentiler

• 90A4B548-E4B9-425D-81C9-9A7E64E35059.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 129
Yumurtanin catladini nasil anladin kuzu

Enfeksiyon da batma filan olmaz akıntı sarı yeşil beyaz ve aşırı koku kaşıntı yanma idrar yaparken acı varsa vardır
Merhaba bişey sorabilirmiyim ben adetten on gün önce aşırı göğüs ağrısı kasık karın ağrısı yaşadım adetim 6 sında hala gelen giden yok gelmesinde zatende ve hala karın kasık ağrım devam edio ama o elimi dahi ağrıdan dokunamadigim göğüs ağrım çok ama çok azaldi dünde erken gebelik testi yaptırdım negatif cikti sizce göğüs ağrımin bitmesi adet olucam anlamına mı geliyor sanırım bu ayda hamile kalamadim mi

Âdet başlangıcı cnm onun belirtiler

Ay sormayın bende çok cektim ondan çok kötü birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…