- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi archerwoman
-
Bugün test yaptım daha silik çıktı düne göre pcosum canımKuzum 4 gün değerlendir. Yarın test yap t çizgisi hiç gözükmeye çek olursa çatlama iki gun daha değerlendir hiç bekleme şuan elinde ne iş varsa bırak bence 12 saat canlı kaliyo kaçırma bu zamanlari
Dünü değerlendiremedik bugün olsa olur muKuzum 4 gün değerlendir. Yarın test yap t çizgisi hiç gözükmeye çek olursa çatlama iki gun daha değerlendir hiç bekleme şuan elinde ne iş varsa bırak bence 12 saat canlı kaliyo kaçırma bu zamanlari
Olur cnm yumutlama günü ve üç gün veya 4 gün birliktelik olmasi gerekirDünü değerlendiremedik bugün olsa olur mu
Aynen canım tamamOlur cnm yumutlama günü ve üç gün veya 4 gün birliktelik olmasi gerekir
zaman gecmıs ustunden de bılgılendırme amacıyla yazıyım. bhcg 100 den mı baslıyo salgılamaya canım benım. 3 5 10 20 dıye gıdecek ıste. daha yumurta dollenelı anca 9 10 gun olmus demek yanı yenı yenı oluusyo gebelık demek.eger artıs cok ıyı ılerlemeyıp kese gorunemeden dususe gecer ve kayıpla sonlanırsa buna kımyasal denıyo...Hayır geçmemişti haftaya regl olmam gerek normalde çok teşekkür ederimneden bu kadar düşük biliyo musunuz bi yerde okudum düşük olması kimyasal gebelik demek diye
Anladım çok tşk ederim ben sanırım erken fark ettim hakkımızda hayırlısı olsun ufak ufak artmaya başladı ama henüz tam kese görünecek kadar bir artış olmadızaman gecmıs ustunden de bılgılendırme amacıyla yazıyım. bhcg 100 den mı baslıyo salgılamaya canım benım. 3 5 10 20 dıye gıdecek ıste. daha yumurta dollenelı anca 9 10 gun olmus demek yanı yenı yenı oluusyo gebelık demek.eger artıs cok ıyı ılerlemeyıp kese gorunemeden dususe gecer ve kayıpla sonlanırsa buna kımyasal denıyo...
Amin canım çok sağol Allah hepimize nasip etsiniki katından fazla artmış evet iki gün sonra tekrarla testi daha da artar hayırlı olsun saglila ilerler inşallah
Merhabalar. Hayırlı olsun. Ne gibi belirtilerin vardı yazabilir misin. Göğüslerin de herhangi bir belirti oldumuBeta hcg sonucum çıktı kızlar 12.4 çıktı
Merhabalar tşk ederim benim tek belirtim var o da sol kasıkağrısı ayakta çok durunca yorulunca oluyor daha benim muhtemelen 4. Haftada olduğu için tek belirtim bu belki ilerledikçe daha başka belirtiler olabilir bilmiyorumMerhabalar. Hayırlı olsun. Ne gibi belirtilerin vardı yazabilir misin. Göğüslerin de herhangi bir belirti oldumu
Seninle ayni kaderi yasiyorum erken gebelik testi ayni test ve sonuc 4 gun once yaptim bugunde test yaptim kaset tipi nagafit reglime 2 gn kaldi belirtler var ama bilemiyorum...Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Canım merhaba var gibi görünüyorSeninle ayni kaderi yasiyorum erken gebelik testi ayni test ve sonuc 4 gun once yaptim bugunde test yaptim kaset tipi nagafit reglime 2 gn kaldi belirtler var ama bilemiyorum...
Yumurtanin catladini nasil anladin kuzu
Merhaba bişey sorabilirmiyim ben adetten on gün önce aşırı göğüs ağrısı kasık karın ağrısı yaşadım adetim 6 sında hala gelen giden yok gelmesinde zatendeEnfeksiyon da batma filan olmaz akıntı sarı yeşil beyaz ve aşırı koku kaşıntı yanma idrar yaparken acı varsa vardır
Âdet başlangıcı cnm onun belirtilerMerhaba bişey sorabilirmiyim ben adetten on gün önce aşırı göğüs ağrısı kasık karın ağrısı yaşadım adetim 6 sında hala gelen giden yok gelmesinde zatendeve hala karın kasık ağrım devam edio ama o elimi dahi ağrıdan dokunamadigim göğüs ağrım çok ama çok azaldi dünde erken gebelik testi yaptırdım negatif cikti sizce göğüs ağrımin bitmesi adet olucam anlamına mı geliyor sanırım bu ayda hamile kalamadim mi
Bugün yarın olurMerhaba adetime 2,3 gün var ovulasyon testim bu şekil çıktı bilgisi olan var mı
He olucam o yüzden demkki saol cnm cvbin içinÂdet başlangıcı cnm onun belirtiler
Ay sormayın bende çok cektim ondan çok kötü birşeyÇooook ciddi bir şekilde mesanede yanma oluyor idrara çıktığınızda idrar yaparken ciddi yanma oluyor sık sık tuvalete çıkıyorsunuz ama az az yapıp çıkıyorsunuz Allah düşmanıma bile vermesin çok fena
Yumurtlamadan kaç gün geçmişti 12 çıktığı zaman Allah analı babalı büyütsün inşallahBeta hcg sonucum çıktı kızlar 12.4 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?