- 26 Şubat 2025
- 21
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Birsucatal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu teste çıkabiliyor kaçıncı dakika da çıktı acaba ?Kızlar days doctor erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim lütfen biri yardımcı olsun
3-4 dir en fazla 5 yaniBu teste çıkabiliyor kaçıncı dakika da çıktı acaba ?
Bu teste çıkabiliyor kaçıncı dakika da çıktı acaba ?
Belki daha net olur diye yaptım doğru mu acabaBu teste çıkabiliyor kaçıncı dakika da çıktı acaba ?
Anladım inşallah gebesinizdir 2 gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olursa bence gebelik ihtimali artar. Yada kan en güvenilir sonuç. Regli döneminiz geçtiyse gebelik daha şüpheli hale gelir bnce3-4 dir en fazla 5 yani
Reglime 4 gün var sizce hamile olma ihtimali var mı silik çıkınca umutlandım 6 gün önceye kadar sonuç diyince ona kandımAnladım inşallah gebesinizdir 2 gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olursa bence gebelik ihtimali artar. Yada kan en güvenilir sonuç. Regli döneminiz geçtiyse gebelik daha şüpheli hale gelir bnce
Çizgi görünüyor ama emğn olamıyorun aynı testen bende yaptım reglide 3 gün geçikti kan verdim ama negatif çıktı. İnşallahsizde vardır. AminBelki daha net olur diye yaptım doğru mu acaba
İnşallah pazartesiye kadar bekleyim haber edeyim size de dua edin lütfenÇizgi görünüyor ama emğn olamıyorun aynı testen bende yaptım reglide 3 gün geçikti kan verdim ama negatif çıktı. İnşallahsizde vardır. Amin
Rabbim inşallah nasip etsin dualarım sizinle bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin aminİnşallah pazartesiye kadar bekleyim haber edeyim size de dua edin lütfen
İnşallah hamilesinizdir ama bu testlere güvenmeyin direk kan verin bence.Benim gecikmemin 7. Gününde aşırı net pozitif verdi ama kan negatif çıktı.Allah gönlünüze göre versinKızlar days doctor erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim lütfen biri yardımcı olsun
İnşallah hamilesinizdir ama bu testlere güvenmeyin direk kan verin bence.Benim gecikmemin 7. Gününde aşırı net pozitif verdi ama kan negatif çıktı.Allah gönlünüze göre versin
Regl oldum gibi oldum ama regl değil gibi çok açık renk ve çok az nokta nokta akıyorBende de aynı çizgi çıktı aynı markadan ben de bilemiyorum
İnşallah yerleşmedirRegl oldum gibi oldum ama regl değil gibi çok açık renk ve çok az nokta nokta akıyor