- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Sende annene sert cik....Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum
Bana mı oldu gerçektenSende annene sert cik....
Senle oynadi cart curt diyor annen ama ac agzini sende...
tabi evlencek kac zaman gecti ...anlayisli bir aileden kiz bulmustur deyip topu at....koru kendiniz ezmesine izin verme....
annen ne saniyor ki....sevgili olmadan nasil olacak ?
Annen kendi calip oynuyor olan sana oldu....
Amin..Valla bu yasadiklarinin en basta suclusu ailendir. Beddua etmeyi birak; döner dolasir ucu sanada dokunur. En güzeli Allaha havale etmek. Herkes ne yasattiysa elbet yasayacaktir. Kendi iyiligin icin artik önüne bakman lazim. Olanlar olmus malesef degistiremeyiz. Hakkinda bundan sonra hayirlisi olsun. Allah karsina sevecegin mutlu olabilecegin birini cikarsin.
COcuk neyinlen oynamis....evlencekti seninle ....niyeti oydu da annen karsi cikti....de bunlari.....Bana mı oldu gerçektenben onu çok sevdim çok..
Dün yine Dedi bu sefer bağırdım sen vermedin istemedin dedim. Bu sefer iyice sinirlendi bağırdı çocuk senle oynamış seni sevmemiş yüzsüz Dedi sus dedim. Saçımı başımı yoldum çıldırdımböyle yapınca bu sefer ona ah ediyorum Can'ım yanıyo..
.annemiz bunalımda mi sürekli sürekli aynı konu üzerinde 1.5 yıl geçmişBana mı oldu gerçektenben onu çok sevdim çok..
Dün yine Dedi bu sefer bağırdım sen vermedin istemedin dedim. Bu sefer iyice sinirlendi bağırdı çocuk senle oynamış seni sevmemiş yüzsüz Dedi sus dedim. Saçımı başımı yoldum çıldırdımböyle yapınca bu sefer ona ah ediyorum Can'ım yanıyo..
Annen ne kadar acımasız, tamam onaylamıyo istemiyo olabilir ama koca kızı dövmek sövmek nedir yaa
Unutmuştur beni demi.. Saklanmasının gizlenmesinin bu lehti asla terk edemem diyip ailesiyle göçmesi beni unuttuğu anlamına geliyor. Her şey yalandı demekki..COcuk neyinlen oynamis....evlencekti seninle ....niyeti oydu da annen karsi cikti....de bunlari.....
ayrica eski sevgilini suclama....ailenden dolayi istememesi gayet normal....ailen cocugun pesine dustu resmen
İnşallah canım.. İnşallah.annemiz bunalımda mi sürekli sürekli aynı konu üzerinde 1.5 yıl geçmiş
ya da annen acı çektirmeyi seviyor
bence senin yapacağın şey annen konuşmaya başladığında hafifçe gül ona bak ama dinleme aklından cam fanus içerisindeyim maalesef ki seni duymuyorum zihnen kulaklarını TİKA aklından güzel şeyler geçir izlediğim filmden komik sahneler olabilir. valla ihtiyacım olduğunda deniyorum bende ise yaradı . çok da tın çok da fifi. ruhumu bozamam diyorum. o da konuşur konuşur susar
unutma zaman herseyin ilacı .arkadaşların da yazdığı gibi kendinle ilgilen hobi kursu
fotoğraf vs. kendine dön çözüm sen de
ve asla beddua etme çocuk ne yapabilirdi.hayırlı si buymus de.ve sürekli güzel günler gelecek de ve inan Allahtan istef
CaNim adam evli barkli artik....unutsa ne unutmasa ne....Unutmuştur beni demi.. Saklanmasının gizlenmesinin bu lehti asla terk edemem diyip ailesiyle göçmesi beni unuttuğu anlamına geliyor. Her şey yalandı demekki..
Unutmuştur beni demi.. Saklanmasının gizlenmesinin bu lehti asla terk edemem diyip ailesiyle göçmesi beni unuttuğu anlamına geliyor. Her şey yalandı demekki..
Yok canım tıbbi bir sütunluk olay yok. Yani dediğim gibi ben abartıyorum ilkim olduğu için.. Teşekkür ederimşimdi geriye bakıp hiç kimseyi suçlama kardeşim.Bunların hepsi kaderinde varmış.Bunu böyle kabul et.Eğer aksini kabul edersen,kaderi tenkit etmiş olursun.Benim de bu sene sevdiğim başkasıyla evlendi.Bende hüzünluyum
Kader diyorumTamam bir günah işlenmiş,bu günahı herkese duyurup şahit tutma.Tövbe et,dua et,kimseye bu durumdan bahsetme.Tıbbi anlamda yapilabilecek birşey varsa basvur.Mahrem manada yani.Halis bir tövbeyle,artık önüne bak.Allah'dan daha iysini karşna çıkartması için bol bol dua et.Mesela şehir değişikliği yap.Ben öyle yapacağım inşaallah.
Teşekkür ederim..Canim seni unutsa da unutmasa da bir gercek var: o artik evli...
Cok aci cekiyorsun bu cok normal, beddua etme, Allah'a havale et herkesi, kendi hayatina odaklan. Allah yardimcin olsun.
Elimden bir şey gelmiyor.. Onu çok sevdim.. Dedim ya bazen gece içime bişe çöküyo sanki oda beni düşünüyor gibi. Sonra uyuyorum..Bence siz annenize beddua edin sizi ayiran annenizmiş
ayrica ne o öyle saç yolmak koca kizi dövmek
sanki üvey anne gibi
size ve eski erkek arkadaşınıza üzüldüm
Teşekkür ederim canım benim güzellik değil mutsuzum.. Allahım hayırlısını versin..Konu sahibi cok guzel...muthis karizmatik bir guzelligi var :)
İnşallah canım teşekkür ederim..Birak ya o adami dusunmeyi tabi bizim icin soylemesi kolay diyosun ama seven adamda ailesi karsi cikri die bitirmezdi beklerdi bisey yapardi yani bence senjn icin en hayurlisi bu olmus kurtulmusssun emin ol seninde cok guzel hayatin yuvan olur ama simdi degildir vakti iyiki o istiyo diye okulunu birakmamissin ya biraksaydin simdi cok guzel kariyerin var emin ol bir iko yil sonra iyiki olmamis diceksin umarim o da pismanlik yasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?