• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var.. 2 yıl oldu aklım almıyor. Dua edin bana ben iyi değilim..

Ya cidden uzuluyorum kendinizi bu kadar serefsiz erkekler icin heba etmeyin.

Valla canım benim de ilkimdi . 7 yıl beraber olduk. Ailem öğrendi dayaklar yedim eve hapsettiler telefonumu aldılar. O vazgeçmedi bende.. Ayda bir markete gidiyorum diye gittim gorustuk . Ben evden cikamadim gece kapıdan geçerdi öyle gorurduk birbirimizi . Neler yaşadım neler...
Babam neler saydı bana o...pu dedi Cümle aleme rezil oldum senin yüzünden dedi.
Dövdü. Sorma.
Sonra ne mi oldu biz nisanlanacaktik annemle konuştum o babamla konuşacak konuşamıyor. Ben elbise falan bakıyorum. İki kilo vereyim nişana kadar diyorum. Artık tüm sülale biliyor bizi illa ki gordu, duydu hepsi bizi.
Sonra bir gece mesaj geldi bana "Ceylin beni ara numaram bu çok önemli " diye
Aradım sabah. Sonuç ne biliyor musun ?
O nisanlanacagim adam beni başkasıyla 1 yıldır aldatiyormus . Duyunca yıkıldım resmen kendime gelemedim, ağladım sürekli... Ama nasip işte.

Olmamışsa kader böyledir deyip geçmek gerek. Niyesini nasılını ararsan mutlu olamazsın. Nasip, kader deyip geçmek lazım..
Ha ben sogudum mu ondan . O yüzden mi böyle söylüyorum. Katiyen . Hala içim acıyor . Hala ağlama krizlerine giriyorum geceleri ama nasip deyip gecince, suçlu aramayınca daha kolay oluyor herşey.

anneni anlayamadim. bi anlam veremedim.
niye istemedi onu hic anlayamadim orasini

neyse sana gelince sen cok basarili yüregi Temiz birine benziyorsun asla kendini birakma

Egonuz çok yüksek. 'güzelliğim, kariyerim' tekrarlamalarını okurken istemsizce gülümsedim. İnşallah bu adamla 'çok ileriye' gitmemişsinizdir. Sakın ha sakın bir daha iletişim kurmaya kalkmayın. O artık evli. Böyle bir durumda adınız başka birşey olur. Bu arada adam kızı istemiş almış. Yazınızın şu kısmı da yine yüksek egonuzu gözler önüne seriyor: :KK59:
Evlendiği kıza gelince kızın Yüreği temizdir elbet bana kalmadı değerlendirmek sadece bilin diye söylüyorum kız yanında ablası gibi aynı. Yani aramızda dağlar kadar fark var abartmıyorum.. Sadece bilin diye Yazdım..
Sizi artık umursamayan ve evlenmiş biri artık umrunuzda olmamalı ve hayatınıza devam etmelisiniz. Hele ki sizin gibi egosu yüksek biri. Tabi 'çok ileriye' gitme durumu olmadıysa.. :KK14:

Valla tek anladigim cocuk ailenizden zor kacmis. Kim olsa cekmez isyerlerine kadar gitmek ne demek. Rezil etmissiniz insanlari. Bana gore de siz fazla abartmissiniz. Su ilkim olayini anlayamayacagim bir turlu. Muhafazakar biri olabilirsiniz ama sevgilinizle bir seyler yasayabilmissiniz. Demek ki bu sizin icin buyuk bir sorun degil, olmamali da. Iliskinizi bitiren sevgiliniz degil aileniz, laf soyleyecekseniz onlara soyleyin. Ayrica iliskisi bitmis biri tabii ki evlenebilir bunun icin beddua edilmez kusura bakmayin. Ayrica yalnis secimler yanlis kararlar verdiginiz surece guzelliginizin kariyerinizin bir anlami yok bana gore.

Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum :KK43:
Bak işte ben o pişmanlığı yaşasın istiyorum. Köpek Gibi pişman olsun ama ben istemiyim diyorum. Onun acı çektiğini görmek istiyorum..

Isin sirri pisman oldugunu gormeyi beklememek ki zaten. O beklentiye girersen sadece sen aci cekersin ben bunu iki sene once farkettim baktim o mutluluk pozlari veriyor ben yuzumu eksitmis resimlere bakiyorum reva mi bu dedim. Bana ne ya dedim biraz argo tabir olacak ama bundan sonra ne bok yerse yesin umrunda degil dedim mutlu mu olur ölür mü kalir mi onu mu beklicem yaşim olmus kac bi daha mi gelecem su dunyaya omrumden gidecek onu bekleyene kadar baskasina endeksli hayat yasamak kadar kotu bisey yok. Simdi tarafsiz gozle bakiyorum zaten hislerim bitti sukur sevgi filan yok onun facesine benimkine bakiyorum benim guzel ya dolu dolu yasiyorum hayati hani tabi sadece facede belli olmaz ama onun kapasitesni biliyorum isten gelince tv basina gecip tobe evden cikmayan bi tip bende aksine cevremde gezgin seyyah bilinen imrenilenen bi tipim cevremde sosyalim evlendigi kizcagizda evde kocisime diye yaptigi makarnayi kekiyi paylasan tiplerden tek sosyallik bu beddua etmem bile :KK70:
Aynen aynen bu olayı özetledi aslında

anneni anlayamadim. bi anlam veremedim.
niye istemedi onu hic anlayamadim orasini

neyse sana gelince sen cok basarili yüregi Temiz birine benziyorsun asla kendini birakma
Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum :KK43:

Valla tek anladigim cocuk ailenizden zor kacmis. Kim olsa cekmez isyerlerine kadar gitmek ne demek. Rezil etmissiniz insanlari. Bana gore de siz fazla abartmissiniz. Su ilkim olayini anlayamayacagim bir turlu. Muhafazakar biri olabilirsiniz ama sevgilinizle bir seyler yasayabilmissiniz. Demek ki bu sizin icin buyuk bir sorun degil, olmamali da. Iliskinizi bitiren sevgiliniz degil aileniz, laf soyleyecekseniz onlara soyleyin. Ayrica iliskisi bitmis biri tabii ki evlenebilir bunun icin beddua edilmez kusura bakmayin. Ayrica yalnis secimler yanlis kararlar verdiginiz surece guzelliginizin kariyerinizin bir anlami yok bana gore.
Ben mi abarttım ? Hala anlamıyorum ya o yazdıklarım detayı bilin diyeydi egoyla alakası yok. Egom olsa bütün geleceğimi onun için silip atmaya izin vermezdim. Yorumları düzgün yapın lütfen.

Delisin. Oyle bi adamın ne diye Peşinde koşuyorsun? Y birde okuyorsun sen biraz mantık.

başta anneniz hata yapmış görünse de çocugun ne olduğunu allah size göstermiş oldu. ya evlenip sizi yarı yolda bıraksaydı ne olurdu bunu düşünün. herşeyi baskı ve şiddetle halletmeye çalışan insanları da kınıyorum. aile ne demek ya herkes çekip gitse de , hata da yapsan arkanda dağ gibi durup sana destek olan tek kurumdur.neyse... benim de aklımdan çıkaramadığım ayrılalı 3 yıl olmasına rağmen ona olan sevgim yüzünden kimseyle yapamadığım bi ilişkim vardı. bitti dedi ben o dakikadan sonra sadece uzaktan baktım .hiç muhatap olmadım .unutamicam ve bu ızdırap ile ömrüm geçecek sandım. hep dualar ettim ve rabbim karşıma eşimi çıkardı. inanın onu bi daha hiç ama hiç hatırlamadım. facemiş whatssap mış hiç aklıma gelmedi. çektiğim o acılar filan yok oldu ve ben eşimle şu an çok mutluyum .hiç aşık olamam sandım ama eşimi tanıdıktan sonra onn sadece saplantı olduğunu farkettim . gerçekten sevmeyi dene ve beddua yerine kendine dua et...umarım sen de atlatırsın ..
İnşallah Can'ım.. :(

Ailen niye istemedi ...var mi gecerli sebepleri ?

Bilemezsin belki hayirli olmus.....
kiskancligi yüzünden gelistiremezdin belki kendini....
hem inan evlilik coook bambaska birsey.....

aslinda belki sandigin kadar onu istemiyorsundur onu him ?
Ailenin iliskiyi bozmasi
onun vazgecmesi
iliskinin olmamasi yani sana sorulmadan bitmesi vs vs
belki bunlarin hepsi bir hirs
bir can yanmasi ....insan nereye ulasamiyorsa, ordadir!

Kimbilir cocuga neler dediler. Tamam daha sonradan cirkinlesmis ama ona hakkimi helal etmem deme. Ne biliyosun neler yasadigini. O yuzden sen yoluna guzelce devam et. Hayatindaki firsatlari kacirma. Ve uzgunum ama sanirim boylesi bi anne babaya sahip olmak zor olsa gerek:/
Evet zor..

Ailenin yaptığı yanlışmış büyük bir yanlış ama şunu bil eski nesil ile şuan ki nesil birbirinden çok faklı ,belkide onların bu kadar anormal tepki vermeleri senin daha evlenecek kadar büyük olduğunu düşünmemeleriydi.Gelelim oğlana..erkekler aşklarından ölse bitseler de,bir kızın sevdiği gibi sevemezler...

Gerçekten sana deli gibi aşık olsa,beklesin 5 yıl,10 yıl evlenmesin...Alsın eline işini ,girsin ailenin gözüne...Ama o sevdaları daha iyi fırsat veren birine denk gelince uçup gidebiliyor.Sen sadık bir mizaca sahip olduğun için eninde sonunda sana geri döneceğine inanmışsın.İnsanların geçmişte yaşadığı acı deneyimler kuyuya benzer,her canını sıkanı o kuyuya atarsın,ama o kuyunun dibinden ayrılmazsın,yani sıkıntını-canını sıkan herşeyi atmış gibi görünsen de kuyu başında beklersin..O kuyunun ağzını kapatıp,yani geçmişteki herşeyi unutup yeni bir insan gibi yaşamaya başlamadığın sürece mutlu olamazsın.

Bu yeni,karakterin huyun bir öncesinden o kadar farklı ve inadına huzurlu olmalı ki günün birinde karşından onları sana doğru yürürken geldiğini bile görsen,hiç bir şey hissetmemelisin
Bu hayatı sadece birkaç kişinin merkezinde geçirmek için doğmadık..Hayal bile edemeyeceğin güzellikler seni bekliyor olabilir.Ama o kuyunun dibinde uzaklaşmazsan o fırsatları kaçırmandan korkuyorum
İnşallah Mutlu olurum.. Nefes alamıyorum yoksa..

Şuan ne desek senin adını hafifletmeyecek.
Çünkü acın taze....
Şöyle bir gerçek var ki o da artık evli.
Bazen isyanlarimiz olur sadece kendi başımıza gelir sanırız. .
Senin canın sağlığın psikolojin herseyden ama herseyden daha önemli.
Annenin ve babanın yanında olmasi senin duzelmene yardimci olurdu.
Fakat onlarda senin karşında olduğu için kendini bu kada yanlız ve Üzgün hissediyorsun.....
Sözünün eri olmak herkesin harcı değildir.
Bu kişiyle yaptığın evlilik ne kadar sağlıklı olabilirdi.?
Gülün gülümseyin inanin 3 günlük dünya.
Bana diyoduki söz ağızdan bir kere çıkar bende.. Bu büyük laflar neydi o Zaman..

Canim bence annen,baban ve o oglan grupca kotulermis.
Ayrica annenin ve babanin seni o oglanla seviyenizi uygun gormemelerini anlayamadim. Annenler cok mu seviyelide seni dovuyorlar.
Ortamda seviyece üst olan tek kisi sensin.
Ayrica fotoğraftaki sensen cok guzel bir kizsin masaallah Rabbim yolunu acik etsin.
Ama sana tavsiyem hayatina girecek kişiyi anne babanla cok yuz goz etme.
Öpüyorum. Iyi bayramlar
Evet fotoğraftaki benim Can'ım teşekkür ederim :( sizde iyi Bayramlar

Nirancım bu şeref..zhayatından giitiği için şükret.Ne yaparsa yapsın.bi kere herseye küfreden bir adam .küfürbazın teki.bir kıza küfredilmez.kro ve cahilin önden gideni.sen kendine yakışan karakterli birini bul.eğer fotodaki sensen cok güzelsin.yazık etme kendine .aynı tip krolarla ben de karaılaştım bir dönem acı cektiğimde oldu o günleri hatırladıkca salaklığıma gülüyorum
Ben o pişman olsun acı çeksin istiyorum.. Canımı çok yaktı.

Back