Yardımınıza ihtiyacım var.. 2 yıl oldu aklım almıyor. Dua edin bana ben iyi değilim..

Canım resmini kaldır. Durup durup o konuyu açmayın sen de ailende.onun seni daha fazla uzmesine izin verme.o sahte profil dedikelrini engelle.seni takip edip etmedigini dusunme.çok guzelsin elini sallasan ellisi.benim gibi degilsin ya...inşallah bundan sonra mutlu olursun

kendine bunu neden yapıyorsun,yazık değil mi sana.sürekli farklı niklerle geliyorsun.hayatına bak.evli barklı insanla niye ilgilenip duruyorsun.geçmiş geçmişte kaldı.

Teşekkür ederim.. Umarım her şey güzel olur.. İyi Bayramlar.

araştırma görevlisisin.
keşke evlenip çalışmasaydın. bu zihniyetteyken nasıl araştırma görevlisi oldun? valla sana kızdım ya bu kadar saplantılı olunmaz
benim annem babam da istemedi aynı şeyler yaşandı
ama eşim bekledi 4 sene
bu çocuk 1 defada vazgeçmiş evlenmiş sen hala onun derdindesin 5 aylık sevgiliymişsiniz onun hayatında bi iz bırakmamışsın demek bak o evli mutlu yakında çocuklu da olur

Ben anlamıyorum 5 ayda nasıl Herşeyin oluyor. Bu kadar muhafazakar olup 5 ayda nasıl yakınlaşacak kadar oluyor. Ben anlamıyorum kusura bakma

Konu bu mu? Kaç ay geçmesi lazım mesela yakınlaşması için? Annesiniz, sizin de çocuğunuz var insanları yargılamayın. Büyük konuşmayın. Kız özellikle rica etmiş yargılamadan yazın diye ama ne fayda..

Evet bu da ayri bir konu ...kimisi 5 ayda yakinlasir kimisi 3 gunde....kime ne ki ?

Haline çok üzüldüm.Ama neden beddua ettiğini bir türlü anlamıyorum.Burda kızılacak tek kişi var o da Annen. Herkes evladını korumak ister, onunla görüşmeni istemediğini anlarım, dövmemesi gerekir ,hadi anne napalım der geçerim,ama bu iş onun yüzünden bitmiş .Hala ne demeye onu takip edip ,seni fitliyor.Ne işi var annenin senin istemediği ex erkek arkadaşını takipte?! Anne böyle olmaz.Kızını üzmeye,eskileri açmaya hakkı yok.Annemi yılan mı belli değil.Annen sana bunları yaptığına göre , çocuk kaçmakta, annenle uğraşmamakta haklı.Ne yapsın oğlan, anneni dinlemiş, efendi gibi çıkmış hayatından.Boşuna buddua etme , sana döner. Emin ol ,gelecekte yine seveceksin, herşey yoluna girecek.Zaman herşeyin ilacı.Ama anne çok fena ,onu ne yapacaksın...

İçimde sevgi bırakmadı.. Sonra diyoki bak gerçek yüzünü gördün. Kendide bir iç hesaplaşma içinde.. Bilmiyorum.

şu hayatınaza giren erkekleri 'onsuz yaşayamam ölürüm' derecesinde sevmeyin bence.. öyle bir anlatmışsınızki ilkim de ilkim.. daha genceciksiniz, tabiki sevdiniz sevildiniz ve layık oldugunuz şeyi yaşatmadı o adam size.. tabiki üzüleceksiniz ama bir üzülür iki üzülür sonunda kendinize dur demeniz lazım siz saplantı yapmışsınız aileniz de ayrı bir vaka Allah yardım etsin akıl fikir versin onlara da.. bir ilişki bitti yaşandı ve bitti.. pişmanlıklarınızı ölüm kalım meselesi yapmayın hayata devam etmeyi deneyin.. işin günah boyutuna da bu kadar çok takılıyosanız bir dahaki ilişkilerinizde seviye olarak daha temkinli davranırsınız.

Ben hayatıma alamadım kimseyi sevemedim çıktım bıraktım.. Belki uzaktan izleyip bana gülüyordur.
Normalde onun yaptığı hareketi nispet yapıp benim evlenmem lazım...
Neyse diyodu ya baban vermezse mahfolurum niran sen ne yaparsın ? Bu Nasıl mahvolmak..
Kimseye inanmıyorum ben artık.
Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum.
Yüzüme bakmaya kıyamayan Adam canavara dönüştü şaka gibi.. Bana ettiğini hepsi bulsun tek duam bu.. Ben cezamı çektim onlarda çeksin..

Bak canim aradan iki yil gecmis, o adam evlenmis senden gitmis. Artik silkelenip kendine gel. Kendini muhafazakar biri olarak tanimliyorsun. Evli bir erkegi hala dusunup, eskileri yad etmeyi nasil kendine yakistiriyorsun? Hayatta hersey istedigin gibi olmaz, biraz teslim olmayi ogren artik. Kusura bakma biraz sert oldu ama senin iyiligin icin. Iyilesmek istiyorsan kendine acimayi birakacaksin once. Herkes benzer seyler yasiyor, herkes atlatiyor. Onemli olan minimum zararla atlatmak. Sen zaten 2 yilini degmeyecek bir olay icin harcamissin, hayatindan daha fazla tuketme.

Canım aynısını bende yaşadım 4 sene birlikteydik o da kıskançti eğitimime engeldi ilkimdi ama şimdi bi başkasıyla nişanlı yapıcak hiç bişey yok unutmak çok zor unutulmazda zaten sadece artık o boş kalan yerini onun bile dolduramicagini fark ediyorsun zamana bırak hafifleyecektir ama onu unutmak içinde kimsenin günahına girme kimseyle olma yaşadıklarını sindir hele bi Allah yardimcin olsun inşallah

İnşallah teşekkür ederim..

İnşallah Canım benim sağol..

Konuda bahsi oldu mu bilmiyorum ama bence cok arabesk dusunuyorsunuz.
Insanin hayat enerjisini emer su laflar ve bu takinti.

Yasanmis bitmis.
Sucuyla gunahiyla masumluguyla tutkusuyla her neyse ne yasandiysa sonuc olarak bitmis ayrica da evlenmis gitmis.

Insanlar evliyken bile birakip gidebiliyor.
Hayatta olmayacak sey yok.
Kabullenmekten baska careniz yok.

Kabullendim zaten.

Bu kadar çok beddua eden insanın yani burada o insan sen oluyorsun, yüzü gülmez. Beddua ettiğin sürece mutlu olamayacaksın. Evli adamın peşini de bırak istersen artık. Karısına bile beddua etmişsin, ayıp bu kadarı da. Bir uzmandan destek almalısın. Kötü şeyler yaşayan bi tek sen değilsin ama bu kafayla gidersen de mutlu olmayı, hayatının rast gitmesini bekleme. Okurken ben daraldım yani beddua beddua beddua, onların hepsi günün birinde seni bulabilir bunu da unutma.

Benim hiç bir suçum yok ayrıca ben karısına beddua etmedim. O çocuğa Hakkı'mı helal etmiyorum. Fitil fitil çıksın. Net.

Ps
Psikoloğa git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…