Yardımınıza ihtiyacım var.. 2 yıl oldu aklım almıyor. Dua edin bana ben iyi değilim..

Ya cidden uzuluyorum kendinizi bu kadar serefsiz erkekler icin heba etmeyin.

Valla canım benim de ilkimdi . 7 yıl beraber olduk. Ailem öğrendi dayaklar yedim eve hapsettiler telefonumu aldılar. O vazgeçmedi bende.. Ayda bir markete gidiyorum diye gittim gorustuk . Ben evden cikamadim gece kapıdan geçerdi öyle gorurduk birbirimizi . Neler yaşadım neler...
Babam neler saydı bana o...pu dedi Cümle aleme rezil oldum senin yüzünden dedi.
Dövdü. Sorma.
Sonra ne mi oldu biz nisanlanacaktik annemle konuştum o babamla konuşacak konuşamıyor. Ben elbise falan bakıyorum. İki kilo vereyim nişana kadar diyorum. Artık tüm sülale biliyor bizi illa ki gordu, duydu hepsi bizi.
Sonra bir gece mesaj geldi bana "Ceylin beni ara numaram bu çok önemli " diye
Aradım sabah. Sonuç ne biliyor musun ?
O nisanlanacagim adam beni başkasıyla 1 yıldır aldatiyormus . Duyunca yıkıldım resmen kendime gelemedim, ağladım sürekli... Ama nasip işte.

Olmamışsa kader böyledir deyip geçmek gerek. Niyesini nasılını ararsan mutlu olamazsın. Nasip, kader deyip geçmek lazım..
Ha ben sogudum mu ondan . O yüzden mi böyle söylüyorum. Katiyen . Hala içim acıyor . Hala ağlama krizlerine giriyorum geceleri ama nasip deyip gecince, suçlu aramayınca daha kolay oluyor herşey.

anneni anlayamadim. bi anlam veremedim.
niye istemedi onu hic anlayamadim orasini

neyse sana gelince sen cok basarili yüregi Temiz birine benziyorsun asla kendini birakma

Egonuz çok yüksek. 'güzelliğim, kariyerim' tekrarlamalarını okurken istemsizce gülümsedim. İnşallah bu adamla 'çok ileriye' gitmemişsinizdir. Sakın ha sakın bir daha iletişim kurmaya kalkmayın. O artık evli. Böyle bir durumda adınız başka birşey olur. Bu arada adam kızı istemiş almış. Yazınızın şu kısmı da yine yüksek egonuzu gözler önüne seriyor:
Sizi artık umursamayan ve evlenmiş biri artık umrunuzda olmamalı ve hayatınıza devam etmelisiniz. Hele ki sizin gibi egosu yüksek biri. Tabi 'çok ileriye' gitme durumu olmadıysa..

Valla tek anladigim cocuk ailenizden zor kacmis. Kim olsa cekmez isyerlerine kadar gitmek ne demek. Rezil etmissiniz insanlari. Bana gore de siz fazla abartmissiniz. Su ilkim olayini anlayamayacagim bir turlu. Muhafazakar biri olabilirsiniz ama sevgilinizle bir seyler yasayabilmissiniz. Demek ki bu sizin icin buyuk bir sorun degil, olmamali da. Iliskinizi bitiren sevgiliniz degil aileniz, laf soyleyecekseniz onlara soyleyin. Ayrica iliskisi bitmis biri tabii ki evlenebilir bunun icin beddua edilmez kusura bakmayin. Ayrica yalnis secimler yanlis kararlar verdiginiz surece guzelliginizin kariyerinizin bir anlami yok bana gore.

Aynen aynen bu olayı özetledi aslında

anneni anlayamadim. bi anlam veremedim.
niye istemedi onu hic anlayamadim orasini

neyse sana gelince sen cok basarili yüregi Temiz birine benziyorsun asla kendini birakma
Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum

Ben mi abarttım ? Hala anlamıyorum ya o yazdıklarım detayı bilin diyeydi egoyla alakası yok. Egom olsa bütün geleceğimi onun için silip atmaya izin vermezdim. Yorumları düzgün yapın lütfen.

Delisin. Oyle bi adamın ne diye Peşinde koşuyorsun? Y birde okuyorsun sen biraz mantık.

İnşallah Can'ım..

Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum

Evet zor..

İnşallah Mutlu olurum.. Nefes alamıyorum yoksa..

Bana diyoduki söz ağızdan bir kere çıkar bende.. Bu büyük laflar neydi o Zaman..

Evet fotoğraftaki benim Can'ım teşekkür ederim sizde iyi Bayramlar

Ben o pişman olsun acı çeksin istiyorum.. Canımı çok yaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…