- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Sende annene sert cik....Babam kızım o sana uygun birisi değildi sen Nasıl böyle kapıldın. Oynamış o çocuk senle Dedi. Sustum seviyorum baba dedim. Peki o zaman kızım git evlen bu kapıyada getirme Dedi.
Bak Dedi sen okuyorsun eğitimin var bende hemen evlenelim demedim baba defim nişan yaparız defim. Ama Nuh diyor Peygamber demiyor.. İstemediler.
Bu senin için bir tecrübe oldu diyo. 1 buçuk yıl önceydi. Şimdide diyoki kızım sen kimi istiyosan onla evlen karışmam ben. Senin hayatın bu diyo. İyide bunu önceden demeliydi.. Ya ben zaten bana uygun olmayan birisini babamın karşısına çıkarmam ki..
Annemde yakıştıramamış böyle sevgili olaylarına karşı.
Bide ondan önce teyzeme söyledim ben annem tesadüfen öğrendi benden Nasıl saklarsın diyede sinirlendi biraz. ( o teyzeme söylediğimi biliyordu bana dediki ne güzel işte oda annene söyler )
Olay bu.. İkide bir eski olayları açıyor ve Allah senin yüzüne baktı diyo. Hayır olay ne anlamıyorum
Senle oynadi cart curt diyor annen ama ac agzini sende...
tabi evlencek kac zaman gecti ...anlayisli bir aileden kiz bulmustur deyip topu at....koru kendiniz ezmesine izin verme....
annen ne saniyor ki....sevgili olmadan nasil olacak ?
Annen kendi calip oynuyor olan sana oldu....