- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
Ilkim milkim filan bos seyler benimde vardi ole ama sevgisinin arkasinda durmadi hep ben bekledim zorladim aramadi aradim bekledim dondu ama ben sogumustum cunku yoklugunda onu unutmak icin zorla birini sevmistim ki basta zorlsysrsk ama sonra gercekten fakat o da gitti aldatti konusu vardir burda uc sene once o kadar koydu ki bana o aldatma ve evlendi o kizla icime resmen ates dustu beddus edemedim uc sene icim yana yana takip ettim ama ilk bi sene her resimlere baktigimda yuregim daraliyordu sonra dedim ya ben deli miyim omur boyu boyle mi olacsk onlar mutlu ben aci cekecegim yok ole yagma velhasil sonra notr bana ne isin sirri karar vermek zaten uc sene once burda terapi grubumuzda vardi burda topic ayrilan aldatilan kizlsr ole hungur modunda simdi yaziyor ohh dunya varmis he bi de su var bundan iki ay once sanirim gizli numaradsn aradi ozledim vs diye evlisin vs dedim kapattim engelledim ugrasamam hic. Yani bak ona karsi olan sevgim senin seninkine olandan az degildi inan ama yapilan pislikten ole sogumusum ki vazgectim ayrica ailen psikopat annen ayri psikopst calisiyormussun cik kizim o evden ne isin var beynini mi yedireceksin ne bicim aile o. Benim ailemin ask isimden hic haberi olmaz bi o ilk icin evlenecem dedim sartlarini uygun gormedilrr o sirada zaten aldattigini ogrenmistim ailemede peki dedim kapattim olay orda bitti hic karistirmam yani.