Yardimci kadinin dikkatsizligi

Sorunlarınız mı var?
Burada bunu anlatmanızın amacı nedir, millete korku salmak mı?
Sizin gibi boş yapan insanları hiç sevmiyorum ya.

11 aylık kızım var. Daha parkı anlayacak yaşta değil ki. Onun oynayacağı motor gelişi için önüne oyuncak vermek, elle yemek yemesi, beraber yürütmek… Parka gitmesi anlamsız.
Ben çocuğumu bakıcıya teslim edemedim. Kendim bakıyorum. Herkesin doğrusu kendine. Geçen komşum “ya bırak evde dolaşsın. Düşe kalka büyür” dedi. Onun bir yeri yanınca ben vicdan azabı çekiyorum. O yüzden siz nasıl mutlu olacaksanız öyle hareket edin.

Bakıcı kucağına almıyor mu 1 yaşındaki bebeği?
Gerektiğinde alabilir ama cocuğa kendi evladı gibi davrnaıp grrekmedikçe yakın temast bulunması doğru değil.Hele ki kendi salak cocuklarına emanet etmesinden belli bence.

Sorunlarınız mı var?
Burada bunu anlatmanızın amacı nedir, millete korku salmak mı?
Sizin gibi boş yapan insanları hiç sevmiyorum ya.
Neresi boş tam olarak? Bunlar hayatın gerçeği,ortalık şerefsiz ve spaık dolu.Asla evladını baskasına emanet etmiceksin,dede anneanne farketmez. ayrıca sizde tam anadolu köylüsü kafası var,olayların üstünü örtüp başkasına anlatmayınca o olay yaşanmamış olmuyor

Sorun beraber parka gitmeleri değil,kadın bakıcıya "şunu şunu yapma" demiş ama salak bakıcı yapmış

Bence bu konuda uzman ve iyi eğitimli bi bakıcı bulmaya bakıp bu kadınla daha görüşmeyin.3 kurus ucuz olsun diye el alemin salak karısıyla uğrasılmaz inanın ki

Ay müthiş bı yorum ya

Rahatsizdim, al biraz gezdir parka gotur dedim. Balkonda izliyordum zaten. Daha once kadinin bir yanlisini gormedim sitedeki park evin onu yani guvenerek verdim.
"Bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum."

Bu yazınızda anladığım ilk defa çıkmadıklari dışarı ve parkta oynat demişsiniz ve site parkında oynat demişsiniz kaydıraktan çocuğu tek başına kaydirsa daha riskli kendi tutması daha mantıklı değil mi ? Beni tek rahatsız eden ergen çocuklar onlarda çocuk evet ama bazen farklı durumlar olabiliyor sizde biliyorsunuz tek sorun olabilecek bu konuda bence. Ama buda yardımcı bayanın kasten yaptığı bir durum kötü niyetinden vs. Değildir büyük ihtimalle.

Evde güvenmeyip eline vermeyip dışarda güvenmek değişik geldi bana
Ev göz önü daha kontrol altında olabilirken.

Bebeğinizi sevdikleri için ilgilenmişler bunda art niyet görmedim sonuçta hep çocuklar bakmamıştır ya.
Emin olun ki sizinle de kayarken düşüp yaralanabilir.

Çocuklar izinsiz geldiğinde ne yapıyor

Ben olsam dışarıya göndermezdim. Bı arkadaşta örnek vermiş zaten arkadaşının çocuğu engelli kalmış diye. Ama onun dışında bende çocuğumla kaydıraktan kayabilirim. Hatta kucağıma alıyorum beraber sallanıyoruz. Ama bu birazda güven meselesi tabiki.

Çocuğunuzu kaç yaşına kadar evde kendiniz bakacaksınız? Evlenme çağına gelene kadar yeterlimi? Kreş, okul vs oralara göndermeyin sakın çünkü biri demişki birinin tanıdığının çocuğu engelli kalmış.

13/14 yaşında çocukların kucağına vermesi dışında ben sorun görmedim
Kadın kucağına almış kaydırmış ne güzel, tek başına kaydırıp düşürmesinden daha güvenli
Her ihtimali düşünürseniz evin içinde kucağındayken yada dışarıda pusetde gezdirirken ayağı takılıp düşebilir. Bu arada bu sizinde başınıza gelebiliyor sade bakıcılar düşmez vs.
Ama sizin içiniz rahat değilse başka birini aramak yerine önce konuşun rahatsız olduğunuz konuları dile getirin. Kendi çocuklarını büyütmüş, ayak bağı olmayan, Site içinde bakıcı bulmak bence büyük nimet otobüs kaçtı, metroya yetişemedim diye bahanesi yok iyi biriyse ben olsam devam ederdim.

Şimdi dediğimden onumu anladınız. Tebrik ederim. Bu kadar güvenmeyip evham yapacağım biriyle dışarıya göndermezdim demek istedim. Madem kaydıraktan bile kaymaları bu kadar sorun oldu. Ayrıca olacağı varsa benim yanımdada başına kaza gelebilir. Ama sizler tabi biri bişey desin de çıkıp nasıl dalga geçelim diye insanin ağzından çıkacak lafları gozetlediginiz için şaşırmadım. Var sizin gibi bundan keyif alanlar.
Çocuklarımın biri liseye diğeri kreşe gidiyor. Evlenene kadar yanımda tutma düşüncem hiç olmadı şükür ki. Öyle bi zihniyettede değilim.

Rahatsizdim kendi de hava cok guzel ben de hava almis olurum dedi tamam bugun de sen cikar dedim.
Burada böyle diyorsunuz ama burada;

bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum

Belki çocuklara verme konusunda hak verebilirim size ama yine de hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Yeni birini bulmak, alışmak, sitede oturan bir kadına emanet etmekten daha zor olacaktır. Bakıcılar hakkında neler okuyoruz görüyorsunuz. Boş yere kadını üzmeyin derim sonuçta sadece kaydıraktan kaymışlar. Koskoca kadının derdi kaydıraktan kaymak değildi herhalde sizin çocuğunuzu eğlendirmek istedi.

Ne alakası var benim yazdığım şeyle bunun. Hem siz orda mıydınız, kadın kafasına göre anlatmıştır. Sizi kibledim, hoş değil böyle bir anlatımda bulunmanız

Başkasına nasıl güvenip çocuğunuzu veriyorsunuz? Bir komşumuzun kızı böyle bedensel engelli kaldı. Allah korusun da. Siz de hatalısınız.
Hatalı olan zaten tek konu sahibi evde güvenmediği kadına çocuğu verip parka yolluyor

Emanet çocukla da kaydıraktan kaymak da iyi cesaret ayol kafası falan çarpacak ama en azından kadın tek bindirmemiş

Kadını kırmadan konuşun istemediginiz şeyler için sadece kumla oynasın falan diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…